Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

στα 0,02

Πωωωωω.Τωρα τι κανουμε?

Επισης το κακο οπως ειπα ειναι οτι ειναι στο ονομα της νοικοκυρας...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johnnyman είπε

Πωωωωω.Τωρα τι κανουμε?

Επισης το κακο οπως ειπα ειναι οτι ειναι στο ονομα της νοικοκυρας...

ή 0,05 ή κυμαινόμενο flex που είναι ελαφρώς πιο φθηνό απο το Τ2 και 50€ δώρο

τα κυμαινόμενα είναι τώρα πάνω απο 0,05 , το πότε θα πέσουν και κατα πόσο άγνωστο , εσύ αποφασίζεις

• Thanks 1
Δημοσ.

ή 0,05 ή κυμαινόμενο flex που είναι ελαφρώς πιο φθηνό απο το Τ2 και 50€ δώρο

τα κυμαινόμενα είναι τώρα πάνω απο 0,05 , το πότε θα πέσουν και κατα πόσο άγνωστο , εσύ αποφασίζεις

Σε ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.

Τι γινεται ομως που ειναι στο ονομα της νοικοκυρας,αυτη πρεπει να κανει την διαδικασια αλλαγης παροχου?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Τι γινεται ομως που ειναι στο ονομα της νοικοκυρας,αυτη πρεπει να κανει την διαδικασια αλλαγης παροχου?

με το ενοικιαστήριο κάνεις εσύ την αίτηση στο όνομά σου .

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

με το ενοικιαστήριο κάνεις εσύ την αίτηση στο όνομά σου .

Το συμβολαιο απο το taxis εννοεις?

Την σπιτονοικοκυρα δεν χρειαζεται να την πω τπτ?

Με συγχωρεις για τις πολλες ερωτησεις.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johnnyman είπε

χαιρετίσματα δώσε

βασικά τη συμφέρει φυσικά να μην είναι στο όνομά της και απο τη στιγμή που δεν έχει ρήτρα αποχώρησης το Τ2 δε νομίζω να έχει θέμα

3 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Το συμβολαιο απο το taxis εννοεις?

ναι , θα στα πούνε στην εταιρία που θα πας

• Thanks 1
Δημοσ.

χαιρετίσματα δώσε

βασικά τη συμφέρει φυσικά να μην είναι στο όνομά της και απο τη στιγμή που δεν έχει ρήτρα αποχώρησης το Τ2 δε νομίζω να έχει θέμα

ναι , θα στα πούνε στην εταιρία που θα πας

Χαχαχαχαχα θα δωσω!

To οτι εχει ακομη 3 διαμερισματα στην ζενιθ περα απο το δικο μου δεν υπαρχει θεμα στο να φυγω εγω,ετσι?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, johnnyman είπε

To οτι εχει ακομη 3 διαμερισματα στην ζενιθ περα απο το δικο μου δεν υπαρχει θεμα στο να φυγω εγω,ετσι?

που να ξέρω ?????????? ρώτα την , με έκαψες 🤪

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Οι πολύ παλιές συμβάσεις δεν είχαν εγγύηση... από ένα διάστημα και μετά το Τ2 είχε εγγύηση.

1.jpg.127b3159cd29712ecf583c02f2ac814b.jpg

Αν υπάρχει εγγύηση και ο τελικός λογαριασμός είναι χρεωστικός θα πρέπει να πληρώσεις το χρεωστικό υπόλοιπο και επιπλέον να πληρώσεις στη σπιτονοικοκυρά όλη την εγγύηση. Αν υπάρχει εγγύηση και ο τελικός λογαριασμός είναι πιστωτικός, της πληρώνεις το ποσό της εγγύσης μείον το πιστωτικό υπόλοιπο.

Επίσης όταν φύγεις απ'το σπίτι πρέπει να συνεννοηθείτε να γίνει άμεσα αλλαγή παρόχου είτε στο όνομα της (σε κάποιο κυμαινόμενο χωρίς δέσμευση πχ ΗΡΩΝ Gas Home Flex), είτε στο όνομα του νέου ενοικιαστή είτε να κάνεις διακοπή παροχής γιατί αν το κωλοβαρέσουν οι επόμενοι μπορεί να το φας εσύ το φέσι.

Επίσης το σπίτι είναι δικό σου όσο το νοικιάζεις, εσύ κάνεις κουμάντο. Σιγά μη της δώσεις και λογαριασμό τι θα κάνεις. Το Νοέμβρη ετοιμάσου για 0.090 χρέωση αν κάτσες στο Τ2. Επίσης αν το αφήσεις στο όνομα της θα χάσεις το επίδομα θέρμανσης.

Για τη ΔΕΗ υπάρχει ένα θέμα όσον αφορά τα δικαιολογητικά... αν το κουτί του μετρητή δεν έχει τζαμάκι ζητάνε να το ξεκλειδώσεις για να βγάλεις φωτογραφία. Αντικλείδι για το κουτί μπορεί να ζητήσεις μόνο ο ιδιοκτήτης απ'την ΕΔΑ. Για κουτί με τζαμάκι σε εναν άλλο συμφορουμήτη δεν ενέκρινε το αίτημα η ΔΕΗ γιατί δε φαίνονταν οι σωληνώσεις! Τώρα ποιες σωληνώσεις εννοούσαν ιδέα δεν έχω. Ούτε η ΕΔΑ δε ξέρει τι εννοούν. Ο συμφορουμήτης έβγαλε νέα φώτο το κουτί εξωτερικά, να φαίνονται αριθμός μετρητή, καταμέτρηση και εξωτερικές σωληνώσεις (δε μας έχει απαντήσει ακόμα αν εγκρίθηκε τη 2η φορά το αίτημα) Εγώ πιστεύω ότι και σ'αυτή τη περίπτωση θέλουν φώτο με το κουτί ξεκλείδωτο. Αν είναι να πας ΔΕΗ, κάνε την αίτηση στο κατάστημα... αλλιώς θα φας πολλές μέρες τζάμπα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Οι πολύ παλιές συμβάσεις δεν είχαν εγγύηση... από ένα διάστημα και μετά το Τ2 είχε εγγύηση.

1.jpg.127b3159cd29712ecf583c02f2ac814b.jpg

Αν υπάρχει εγγύηση και ο τελικός λογαριασμός είναι χρεωστικός θα πρέπει να πληρώσεις το χρεωστικό υπόλοιπο και επιπλέον να πληρώσεις στη σπιτονοικοκυρά όλη την εγγύηση. Αν υπάρχει εγγύηση και ο τελικός λογαριασμός είναι πιστωτικός, της πληρώνεις το ποσό της εγγύσης μείον το πιστωτικό υπόλοιπο.

Επίσης όταν φύγεις απ'το σπίτι πρέπει να συνεννοηθείτε να γίνει άμεσα αλλαγή παρόχου είτε στο όνομα της (σε κάποιο κυμαινόμενο χωρίς δέσμευση πχ ΗΡΩΝ Gas Home Flex), είτε στο όνομα του νέου ενοικιαστή είτε να κάνεις διακοπή παροχής γιατί αν το κωλοβαρέσουν οι επόμενοι μπορεί να το φας εσύ το φέσι.

Επίσης το σπίτι είναι δικό σου όσο το νοικιάζεις, εσύ κάνεις κουμάντο. Σιγά μη της δώσεις και λογαριασμό τι θα κάνεις. Το Νοέμβρη ετοιμάσου για 0.090 χρέωση αν κάτσες στο Τ2. Επίσης αν το αφήσεις στο όνομα της θα χάσεις το επίδομα θέρμανσης.

Για τη ΔΕΗ υπάρχει ένα θέμα όσον αφορά τα δικαιολογητικά... αν το κουτί του μετρητή δεν έχει τζαμάκι ζητάνε να το ξεκλειδώσεις για να βγάλεις φωτογραφία. Αντικλείδι για το κουτί μπορεί να ζητήσεις μόνο ο ιδιοκτήτης απ'την ΕΔΑ. Για κουτί με τζαμάκι σε εναν άλλο συμφορουμήτη δεν ενέκρινε το αίτημα η ΔΕΗ γιατί δε φαίνονταν οι σωληνώσεις! Τώρα ποιες σωληνώσεις εννοούσαν ιδέα δεν έχω. Ούτε η ΕΔΑ δε ξέρει τι εννοούν. Ο συμφορουμήτης έβγαλε νέα φώτο το κουτί εξωτερικά, να φαίνονται αριθμός μετρητή, καταμέτρηση και εξωτερικές σωληνώσεις (δε μας έχει απαντήσει ακόμα αν εγκρίθηκε τη 2η φορά το αίτημα) Εγώ πιστεύω ότι και σ'αυτή τη περίπτωση θέλουν φώτο με το κουτί ξεκλείδωτο. Αν είναι να πας ΔΕΗ, κάνε την αίτηση στο κατάστημα... αλλιώς θα φας πολλές μέρες τζάμπα.

Η συμβαση ειναι αρκετα παλια απο το 2007 αμα θυμαμαι καλα.

Το βλέπω καπου αυτο?Στο λογαριασμο που εδειξες?

Σε μενα δεν γραφει κατι για εγγυηση στο συγκεκριμενο σημειο

Περσι πηρα επιδομα θερμανσης κανονικα γιατι να μην παρω φετος?

Το κουτι δεν εχει τζαμακι ειναι στην ταρατσα και εχω κλειδι να το ανοιξω.

Απο το σπιτι δεν εχω σκοπο να φυγω ειμαι εδω απο το 2009 οποτε δεν το εχω στο μυαλο το συγκεκριμενο θεμα!

Αυτα!

Επεξ/σία από johnnyman
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, johnnyman είπε

Σε μενα δεν γραφει κατι για εγγυηση στο συγκεκριμενο σημειο

ούτε εμένα είχε (Τ2 είχα) , άρα δεν έχει εγγύηση

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, johnnyman είπε

1) Σε μενα δεν γραφει κατι για εγγυηση στο συγκεκριμενο σημειο

2) Περσι πηρα επιδομα θερμανσης κανονικα γιατι να μην παρω φετος?

3)Το κουτι δεν εχει τζαμακι ειναι στην ταρατσα και εχω κλειδι να το ανοιξω.

Απο το σπιτι δεν εχω σκοπο να φυγω ειμαι εδω απο το 2009 οποτε δεν το εχω στο μυαλο το συγκεκριμενο θεμα!

Αυτα!

1) Άμα δε το γράφει στο συγκεκριμένο σημείο, τότε δεν έχει εγγύηση. Να κρατήσεις όμως τον Τελικό λογαριασμό... μη γυρίσει να σου πει μελλοντικά ότι της έφαγες λεφτά.

2) Πήρες επίδομα θέρμανσης ενώ ο λογαριασμός ήταν στο όνομα της; Δεν το ξέρω αυτό.. αν γίνεται πάω πάσο.

3) Ξεκλειδώνει δεξιόστροφα.

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

1) Άμα δε το γράφει στο συγκεκριμένο σημείο, τότε δεν έχει εγγύηση.

2) Πήρες επίδομα θέρμανσης ενώ ο λογαριασμός ήταν στο όνομα της; Δεν το ξέρω αυτό.. αν γίνεται πάω πάσο.

3) Ξεκλειδώνει δεξιόστροφα.

1) Δεν το γραφει ναι

2)Ναι εβαλα το αφμ της,τον αριθμο εγραφου του καθε λογαριασμου και το ποσο και πηρα κανονικα εννοειται 2 φορες.

3)Ετσι ναι.

Οποτε μπορω να κανω κατευθειαν Online αιτηση?

Σε αυτο το λινκ?

https://fysikoaerio.dei.gr/nea-aithsh/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, johnnyman είπε

1) Δεν το γραφει ναι

2)Ναι εβαλα το αφμ της,τον αριθμο εγραφου του καθε λογαριασμου και το ποσο και πηρα κανονικα εννοειται 2 φορες.

3)Ετσι ναι.

Οποτε μπορω να κανω κατευθειαν Online αιτηση?

Σε αυτο το λινκ?

https://fysikoaerio.dei.gr/nea-aithsh/

ΔΕΗ είπαμε θα πας κατάστημα αν θες να ξεμπλέξεις γρήγορα. Για το επίδομα θέρμανσης θα έχεις μπλέξιμο... άλλο αφμ / όνομα πέρυσι, άλλο φέτος. Αυτά τα πράγματα πρέπει να γίνονται σωστά απ'την αρχή, αλλιώς τα βρίσκεις μπροστά σου. Κάτι διάβασα ότι οι περσινοί δικαιούχοι θα πάρουν προκαταβολικά το επίδομα και μετά θα ανεβάσουν τα παραστατικά. Τι παραστατικά να ανεβάσεις εσύ που θα είναι σε άλλο ΑΦΜ... Εκτός κι αν κάνεις αίτηση σαν νέος δικαιούχος.

Για να μη βγούμε εκτός θέματος άνοιξε νέο thread για να βγάλεις άκρη τι θα κάνεις με το επίδομα.

Επεξ/σία από ekrepali
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...