DownUNDERground Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, tollisth είπε Εν ολίγοις μιλάμε για ένα πρόγραμμα που στην ουσία δεν θα ξέρουμε τι θα πληρώνουμε
Depeche3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Κοιτα να δεις εγω λογικα στις επομενες 10 μερες θα παρω εκκαθαριστικολογαριασμο εδωσα μετρηση θα δω τι θα χρεωσουν κ θα το ανεβασω . Παντως για να ξερετε ο Ηρων δεν δινει εκπτωση στην τιμη αλλα δωρεαν ποσοτητα αεριου , δεν ξερω αν παιζει ρολο.
tollisth Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 13 λεπτά πριν, Depeche3 είπε Κοιτα να δεις εγω λογικα στις επομενες 10 μερες θα παρω εκκαθαριστικολογαριασμο εδωσα μετρηση θα δω τι θα χρεωσουν κ θα το ανεβασω . Παντως για να ξερετε ο Ηρων δεν δινει εκπτωση στην τιμη αλλα δωρεαν ποσοτητα αεριου , δεν ξερω αν παιζει ρολο. Ωραία κανε το να δουμε
korakios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, tollisth είπε Εν ολίγοις μιλάμε για ένα πρόγραμμα που στην ουσία δεν θα ξέρουμε τι θα πληρώνουμε Σε κανένα δε μπορείς να προβλέψεις .Εκτός αν επιλέξεις κάποιον πάροχο που να δίνει όντως σταθερή τιμή , αν και δε νομίζω να συμφέρει Η χρέωση των προηγούμενων μηνών φαίνεται στους παρόχους και δημοσιεύεται . Απλα ο Ηρων είχε ένα τρίμηνο στον αέρα . Πλέον και στο flex (χωρίς ρήτρα) και στο fix (με ρήτρα αναπροσαρμογής ) μπορείς να υπολογίσεις ποιες οι τελικές τιμές
Depeche3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 αυτο το οτι δινει δωρεαν ποσοτητα κ οχι εκπτωση δεν παιζει ρολο με την σταθερη τιμη ;;;; Το φλεξ δεν νομιζω τον χειμωνα να συμφερει . Αν παντως δεν πληρωσω την ρητρα που λετε τοτε θα συμφερει το φιξ που εχω νομιζω.
korakios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 11 λεπτά πριν, Depeche3 είπε αυτο το οτι δινει δωρεαν ποσοτητα κ οχι εκπτωση δεν παιζει ρολο με την σταθερη τιμη ;;;; δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, μήπως εννοείς κάτι άλλο ? 12 λεπτά πριν, Depeche3 είπε Το φλεξ δεν νομιζω τον χειμωνα να συμφερει . Για χειμώνα πλέον αφού άλλαξε ο τρόπος χρέωσης και στα 2 ,δεν υπάρχει τρόπος σύγκρισης. Αλλά γίνεται να συγκρίνεις τελικές για το πρώτο τρίμηνο να δεις τι παίζει. 12 λεπτά πριν, Depeche3 είπε Αν παντως δεν πληρωσω την ρητρα που λετε τοτε θα συμφερει το φιξ που εχω νομιζω. χωρίς ρήτρα ίσως. Αν κρατά ο Ηρών το εξάμηνο χωρίς αναπροσαρμογή ίσως συμφέρει να ξεχειμωνιάσει κάποιος με το fix και αλλάζει αργότερα
Depeche3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 3 λεπτά πριν, korakios είπε δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, μήπως εννοείς κάτι άλλο ? Στον λογαριασμο μου γραφει δωρεαν ποσοτητα αεριου 45 % κ οχι εκπτωση , αυτο μου το ειχαν πει για αυτο το λεω Για χειμώνα πλέον αφού άλλαξε ο τρόπος χρέωσης και στα 2 ,δεν υπάρχει τρόπος σύγκρισης. Αλλά γίνεται να συγκρίνεις τελικές για το πρώτο τρίμηνο να δεις τι παίζει. χωρίς ρήτρα ίσως. Αν κρατά ο Ηρών το εξάμηνο χωρίς αναπροσαρμογή ίσως συμφέρει να ξεχειμωνιάσει κάποιος με το fix και αλλάζει αργότερα Μόλις τώρα, Depeche3 είπε Στον λογαριασμο μου γραφει δωρεαν ποσοτητα αεριου 45% κ οχι εκπτωση , αυτο μου ειχαν πει
korakios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 8 λεπτά πριν, Depeche3 είπε Στον λογαριασμο μου γραφει δωρεαν ποσοτητα αεριου 45% κ οχι εκπτωση , αυτο μου ειχαν πει ναι , οκ , αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με υποτιθέμενη σταθερή τιμή
Depeche3 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 2 λεπτά πριν, korakios είπε ναι , οκ , αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει αυτό με υποτιθέμενη σταθερή τιμή Δεν ξερω ειπα μηπως παιζει καποιο ρολο, anyway θα περιμενω λογαριασμο για να δουμε αν εχει ρητρα
Depeche3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Να τος κ ο λογαριασμός μου ο πιο χαμηλός που έχω πληρώσει εδώ κ χρονιά με τέτοια κατανάλωση . Χωρίς καμία ρήτρα μέσα όπως φαίνεται ..... Περιμένω εντυπώσεις κ ανάλυση Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2021 από Depeche3 2
korakios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Σούπερ είναι και χωρίς αναπροσαρμογή Πότε ακριβώς μπήκες στο fix ,είναι κάποιος μήνας πέρα του εξαμήνου ?
Depeche3 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, korakios είπε Σούπερ είναι και χωρίς αναπροσαρμογή Πότε ακριβώς μπήκες στο fix ,είναι κάποιος μήνας πέρα του εξαμήνου ? Ιούλιο μπήκα στο Φιξ , άρα πέρασε το εξάμηνο. Σας το έλεγα ότι πληρώνω λίγα κ ότι δεν θα έχει ρήτρα . Σε ίδιο λογαριασμό ζενίθ είχα την μισή έκπτωση σε Φιξ πάλι
korakios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2021 15 λεπτά πριν, Depeche3 είπε Σας το έλεγα ότι πληρώνω λίγα κ ότι δεν θα έχει ρήτρα εσύ καλά το λες , το συμβόλαιο όμως άλλα λέει , θα δούμε και στον επόμενο τι παίζει αν και απο Φεβρουάριο ισχύει ρήτρα (αν μπήκες Ιούλιο) . Μακάρι να μην εφαρμόσουν ποτέ φυσικά 18 λεπτά πριν, Depeche3 είπε Σε ίδιο λογαριασμό ζενίθ είχα την μισή έκπτωση σε Φιξ πάλι δεν έχει σχέση με ρήτρα αναπροσαρμογής
Depeche3 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, korakios είπε εσύ καλά το λες , το συμβόλαιο όμως άλλα λέει , θα δούμε και στον επόμενο τι παίζει αν και απο Φεβρουάριο ισχύει ρήτρα (αν μπήκες Ιούλιο) . Μακάρι να μην εφαρμόσουν ποτέ φυσικά δεν έχει σχέση με ρήτρα αναπροσαρμογής Μακάρι να συνεχίσει έτσι κ να πληρώνω λίγα στο αέριο κ στο ρεύμα με το κοτ β που κ εκεί περιμένω να δω αν μπει ρήτρα κάποτε , μακάρι να μην μπει ....
waveparticle Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Δημοσ. 2 Απριλίου 2021 Παιδες υπαρχει καποιος που εχει ρευμα+αεριο στην ιδια εταιρεια? Λιγο που το εψαξα, βλεπω καλα πακετα σε δεη, ζενιθ, βολτερρα και ελιν. ΔΕΗ - Φυσικό Αέριο για το σπίτι - myHomeGasBenefit (dei.gr) ZeniΘ DUAL ENERGY (zenith.gr) Διπλή ενέργεια - Αυτόνομη Παροχή - Ιδιώτης Πάροχος Ηλεκτρικού Ρεύματος και Φυσικού Αερίου | Volterra ΑΕ Ρεύμα και φυσικό αέριο μαζί | Dual Energy 4Home | Φθηνή ενέργεια | ελίν (elin.gr)
Προτεινόμενες αναρτήσεις