korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, g_kor06 είπε Εχεις δίκιο για το "φαρμακείο" αλλά δυστυχώς οι κάτοχοι double υπηρεσιων δεν έχουμε & πολλές επιλογές αν δεν θέλουμε να φορτωθουμε ρήτρες προωρης αποχώρησης... σου απάντησα στο άλλο θέμα 6 λεπτά πριν, g_kor06 είπε Αξίζει να αλλάξουμε πακέτο στο αέριο ?? Απο fix (σταθερο) σε flex ( κυμαινόμενο) ?? Με ενημέρωσαν ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα.... σου ήρθε τελικά λογαριασμός για το Fix ??????? Μπορείς να τον ανεβάσεις (χωρίς να φαίνονται προσωπικά στοιχεία)? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από korakios λινκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_kor06 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Ειναι λογαριασμός έναντι....Αναμένω τον επόμενο τον οποιο & θα τον ανεβάσω να τον δείτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, g_kor06 είπε Ειναι λογαριασμός έναντι....Αναμένω τον επόμενο τον οποίο & θα τον ανεβάσω να τον δείτε.... νόμιζα βγήκε εκκαθαριστικός , αν καθυστερούν ζήτα τον μέσω chat να στο στείλουν σαν pdf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billar990repl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Γεια σας παιδιά ήμουν στη ζενίθ ήμουν στο gas home fix και έληξε και με πήγαν αυτοματα σαν ελεύθερο πελάτη με 0.032..και ρώτησα αν μπορώ ν μπω πάλι στο ίδιο πρόγραμμα με την ίδια τιμή και μου είπαν ναι...αλλά δεν υπάρχει λόγος γτ αν θελήσω ν φύγω θα πληρώσω ρήτρα αποχώρησης ενώ τώρα που είμαι (free) φεύγω οπότε θέλω ...ρώτησα αν θα ανέβει κάποια στιγμή η τιμή μου και Μ είπε όχι θα είμαι στα 0,032...κρύβει κάποια παγίδα όλο αυτό π μπορεί ν μην βλέπω η καταλαβαινω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Billar990repl είπε και με πήγαν αυτοματα σαν ελεύθερο πελάτη με 0.032 μήπως είναι 0,03158 ? υποθέτω τώρα , μαντεψιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billar990repl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Τι να σου πω να μου το είπε με στρογγυλοποίηση στα 0.032? 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Billar990repl είπε Τι να σου πω να μου το είπε με στρογγυλοποίηση στα 0.032? 😂 για τσέκαρε εδώ και διάβασε αρκετές (αρκετές) προηγούμενες σελίδες μια και θα πρέπει να διαλέξεις είτε ΔΕΗ σταθερό 0,05 είτε Ηρών flex κυμαινόμενο το δίλημμα είναι καθαρά δικό σου θέμα , καμία πρόβλεψη δεν υπάρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billar990repl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, korakios είπε για τσέκαρε εδώ και διάβασε αρκετές (αρκετές) προηγούμενες σελίδες μια και θα πρέπει να διαλέξεις είτε ΔΕΗ σταθερό 0,05 είτε Ηρών flex κυμαινόμενο το δίλημμα είναι καθαρά δικό σου θέμα , καμία πρόβλεψη δεν υπάρχει Γιατί να πάω σε αυτές εφόσον Μ δίνει σταθερή τιμή το 0.032 Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2021 από Billar990repl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 το λινκ το διαβασες ? αν ναι τι καταλαβες ακριβώς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billar990repl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, korakios είπε το λινκ το διαβασες ? αν ναι τι καταλαβες ακριβώς? 0,067501 άρα 0,0542511 επιβάρυνση + 0,03158 αρχική = 0,0858311 τελική για Οκτ Ναι το κατάλαβα..αλλά δεν έπρεπε ν Μ τα αναφέρει αυτά...η δεν μπαίνουν καν στο κοπω ν αναφέρουν τις χρεώσεις κ την τελική..πως Μ παρουσιάζει σαν τελική κ κλειδωμένη τιμή το 0.032 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Billar990repl είπε πως Μ παρουσιάζει σαν τελική κ κλειδωμένη τιμή το 0.032 όπως και στο ρεύμα βασικά δες τους όρους του προγράμματος , αν είναι αυτό https://www.zenith.gr/gas-home-easy/ το λέει και στην ίδια σελίδα οτι αναπροσαρμόζεται (στα ψιλά απο κάτω) Αν εσένα σου κάνανε άλλο πρόγραμμα προσφορά ,διάβασες τους όρους του προγράμματος που σου στείλανε και δεν γράφει για αναπροσαρμογή πάσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billar990repl Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Είχα το gashomefix δεν ξέρω αν ίδιο με το easy κ απλά το αλλάξανε όνομα...αλλά με προβλημάτισε π μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ν μπω σε συμβόλαιο διότι είναι το ίδιο κ ότι ίσα ίσα θα έχω την ρήτρα ενώ τώρα όχι ...λογικά θα παίζουν αυτές οι χρεώσεις κ πολύ απλά δεν τις ν αφερουν για ν τσιμπάμε...όπως κ Ήρων Μ παρουσίαζε πρόγραμμα flex χωρίς ν αναφέρει ότι περνεις κ ρεύμα και μ έδινε με 0.016..και χωρίς ρεύμα στο 0.019 μόνο αέριο αλλά ανάλογα τις χρεώσεις κ καταναλωση...μάλλον χρησιμοποιείται κάτι στον προφορικό τους λόγο σαν παγίδα τ να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 31 minutes ago, Billar990repl said: Είχα το gashomefix δεν ξέρω αν ίδιο με το easy κ απλά το αλλάξανε όνομα...αλλά με προβλημάτισε π μου είπε ότι δεν υπάρχει λόγος ν μπω σε συμβόλαιο διότι είναι το ίδιο κ ότι ίσα ίσα θα έχω την ρήτρα ενώ τώρα όχι ...λογικά θα παίζουν αυτές οι χρεώσεις κ πολύ απλά δεν τις ν αφερουν για ν τσιμπάμε...όπως κ Ήρων Μ παρουσίαζε πρόγραμμα flex χωρίς ν αναφέρει ότι περνεις κ ρεύμα και μ έδινε με 0.016..και χωρίς ρεύμα στο 0.019 μόνο αέριο αλλά ανάλογα τις χρεώσεις κ καταναλωση...μάλλον χρησιμοποιείται κάτι στον προφορικό τους λόγο σαν παγίδα τ να πω πώς το ήρων flex στο έδιναν με fix τιμή; μήπως σου ανέφερε ενδεικτικά τιμές απο κάποιον παρελθοντικό μήνα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasep Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Ήρθε ο λογαριασμός του αερίου στην Ζενίθ στον οποίο μέχρι τις 30/09 είχα fix τιμή 0.0325 και απο 01/10 εώς 25/10 με χρέωσαν 0.04211την kwh. Με χρέωσαν 19.61 ευρώ αναπροσαρμογή TTF. Είχα 877,52kwh με την fix τιμή και 398.23kwh με την νέα τιμή σε έναντι λογαριασμό πάντα. Αυτό το TTF πως βγαίνει πάλι; Είναι σαν την ρήτρα στο ρεύμα; Θα μπαίνει σε κάθε λογαριασμό πλέον; Τι κάνω τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tasep είπε Αυτό το TTF πως βγαίνει πάλι; https://www.zenith.gr/TTF-times.pdf https://www.insomnia.gr/forums/topic/759172-πάροχοι-φυσικού-αερίου-και-οικονομικά-πακέτα/?do=findComment&comment=58892935 φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις