korakios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, icydepths είπε Yπάρχει πλέον πάροχος αερίου, με σταθερή χρέωση, χωρίς ρήτρα αναπροσαρμογής, ή όπως το λένε; μέχρι αύριο που είναι εργάσιμη (καλύτερα κλείσε ραντεβού και πήγαινε επι τόπου) https://fysikoaerio.dei.gr/fysiko-aerio-gia-to-spiti/myhomegascontrol/ πριν είχε 0,02 , τώρα 0,05 απο Δευτέρα άγνωστο Επεξ/σία 28 Οκτωβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 πως μπορω να δω αν εχω προλαβει το 0.02?ειχα κανει αιτηση στις 29/9, πηρα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση και μου λεει ''λογικα το προλαβατε'', επισης στο ebill εμφανιστηκε και η παροχη αεριου(εχω και δεη) αλλα ενω στην δεη γραφει το προγραμμα μου και πληροφοριες,στου αεριου τιποτα. Συμβολαιο δεν εχω παρει ακομα(αιτηση τηλεφωνικα και υπογραφη στον κουριερ) και λογαριασμος αγνωστο το ποτε θα ερθει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Manolo7 είπε υπογραφη στον κουριερ στο κούτελο ?😂 (δεν κρατήθηκα!) δεν έγραφε τιμή ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manolo7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Μόλις τώρα, korakios είπε στο κούτελο ?😂 (δεν κρατήθηκα!) δεν έγραφε τιμή ? ειχε ενα σκρινσοτ απο την γνωστη σελιδα https://fysikoaerio.dei.gr/fysiko-aerio-gia-to-spiti/myhomegascontrol/ που βεβαιως εγραφε 0.02 στην τιμη μιας και η σελιδα ενημερωθηκε σε 0.05 μετα την 1/10, αλλα επειδη μιλαμε για γραφειοκρατεια δεν ειμαι καθολου βεβαιος οτι και ετσι εγινε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Manolo7 είπε ειχε ενα σκρινσοτ απο την γνωστη σελιδα https://fysikoaerio.dei.gr/fysiko-aerio-gia-to-spiti/myhomegascontrol/ που βεβαιως εγραφε 0.02 στην τιμη μιας και η σελιδα ενημερωθηκε σε 0.05 μετα την 1/10, αλλα επειδη μιλαμε για γραφειοκρατεια δεν ειμαι καθολου βεβαιος οτι και ετσι εγινε. με αυτή την τιμή τότε έκλεισες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 1 hour ago, korakios said: απο Δευτέρα άγνωστο Γιατί? Αφού λέει για έως 30 Νοεμβρίου, όχι Οκτωβρίου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Thresh είπε Γιατί? Αφού λέει για έως 30 Νοεμβρίου, όχι Οκτωβρίου. σωστός , μπερδεύτηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icydepths Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Yπάρχει excel ανάλογο με εκείνο των παρόχων ρεύματος, για αέριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orderlover Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Στις 27/10/2021 στις 11:58 ΠΜ, korakios είπε Συνταφδυώτες (όσοι έχετε/είχατε το Τ2 της Ζενίθ) , εγγύηση δεν είχε το πρόγραμμα? Στον πρώτο λογαριασμό 100 ευρώ σε καινούργια παροχή (2019). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, icydepths είπε Yπάρχει excel ανάλογο με εκείνο των παρόχων ρεύματος, για αέριο; Πρεπει να πληρωσεις 2,50 ευρω για να το παρεις το excel.Λογω της αυξησης των τιμων....καταλαβαινεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, icydepths είπε Yπάρχει excel ανάλογο με εκείνο των παρόχων ρεύματος, για αέριο; δε γίνεται σύγκριση του Τ2 Ζενιθ , Φυσικό Αέριο , Ηρών , μιας και έχουν δικιά τους ταρίφα , άγνωστο πως υπολογίζεται τα κυμαινόμενα βάση TTF είναι εύκολο να τα συγκρίνεις μιας και υπάρχει ο τύπος υπολογισμού α, κυμαινόμενο είναι και το Fix του Ηρών (έχει ρήτρα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Μετα το Zero(W+V) στο ρευμα τωρα ΜΗΔΕΝ και στο αεριο. https://efaenergy.gr/my-gas-home/ Τσαμπα ολα φετος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 100€ βρε ετήσια συνδρομή , αέριο όμως τζάμπα 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, korakios είπε 100€ βρε ετήσια συνδρομή , αέριο όμως τζάμπα 😂 Ποια 100 ευρω?Τα 100 ευρω ειναι πουρμπουαρ για τα παιδια που βγαζουν τους λογαριασμους. ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?ΣΩΘΗΚΑΜΕΕΕΕΕ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Μετα το Zero(W+V) στο ρευμα τωρα ΜΗΔΕΝ και στο αεριο. https://efaenergy.gr/my-gas-home/ Τσαμπα ολα φετος. To είχα αναφέρει 1 Oκτωβρίου, μου έκανες και like. Eίναι τόσο φοβερό πρόγραμμα που το ξεχνάς μετά από 0 δευτερόλεπτα και πας παρακάτω. 😄 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις