VirusX2gr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 5 λεπτά πριν, billyst είπε Τελικά ΔΕΗ πάμε αέριο; :Ρ ΟΤΕ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 1 ebill ανά αφμ... Μη παίζετε με το σύστημα ρε πάνω που πήρε φόρα.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 EFA energy Home -40% σύνδεση περίπου πριν 2 χρόνια... Υποθέτω ( είμαι σίγουρος δηλαδή ) ότι έληξε το πακέτο και δεν έχω καμία έκπτωση... Λέω να συνδεθώ στην ΗΡΩΝ με ρεύμα και ΦΑ -45%. Υπάρχει κάποιος που να έχει τιμές από ΗΡΩΝ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 2 λεπτά πριν, tomtsir είπε Υπάρχει κάποιος που να έχει τιμές από ΗΡΩΝ; σίγουρα πιο πίσω υπάρχουν πρόσφατες ,ακόμα δεν έχουν το Σεπτ αν είναι δυνατόν , https://heron.gr/media/33joed3r/τιμές-δείκτη-ττφα.pdf +0,06 και το σύνολο επί 0,65 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tomtsir Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Με ανησυχεί λίγο που στην ΗΡΩΝ χρέωσαν του Σεπτεμβρίου 0.073 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orderlover Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Παιδιά σύμφωνα με τις χρεώσεις του λογαριασμού αυτού, συμφέρει ή όχι η μετάβαση απο zenith σε ΔΕΗ - Φυσικό Αέριο για το σπίτι - myHomeGasControl (dei.gr) Το παρών πρόγραμμα δεν υπάρχει τώρα είναι παλιό και λέγονταν : GAS HOME / T2 Είναι απίστευτοι, ξέχασε να το πληρώσει η γιαγιά δυο μέρες και χρέωσαν τόκους υπερημερίας 0,07 ευρώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, orderlover είπε Το παρών πρόγραμμα δεν υπάρχει τώρα είναι παλιό και λέγονταν : GAS HOME / T2 αυτό είχα, θα πήγαινα Ηρών μιας και ήταν καλύτερο κυμαινόμενο ,αλλά τελικά λόγω καιρών έκλεισα ΔΕΗ με 0,02 τώρα που είναι 0,05 άγνωστο πόσο παραπάνω θα ανέβει τους επόμενους μήνες 42 λεπτά πριν, tomtsir είπε Με ανησυχεί λίγο που στην ΗΡΩΝ χρέωσαν του Σεπτεμβρίου 0.073 εννοείς χωρίς +0,06 0,006 και 35% έκπτωση λογικά θα ανέβει και άλλο , το σίγουρο είναι σε συμφέρει σε σχέση με της efa 1 ώρα πριν, tomtsir είπε να συνδεθώ στην ΗΡΩΝ με ρεύμα ούτε καν Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από korakios 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orderlover Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, korakios είπε αυτό είχα, θα πήγαινα Ηρών μιας και ήταν καλύτερο κυμαινόμενο ,αλλά τελικά λόγω καιρών έκλεισα ΔΕΗ με 0,02 τώρα που είναι 0,05 άγνωστο πόσο παραπάνω θα ανέβει τους επόμενους μήνες Αυτή την στιγμή είναι περίπου τα ίδια, 4,5 πάγιο ο ένας 5,0 ο άλλος, 0,0516 ο ένας 0,05 ο άλλος. Θα το αφήσω έτσι, καθώς η κατανάλωση είναι περίπου 2500 kwh τον χρόνο και οι διαφορές σχεδόν μηδενικές. Αν ανέβει και 0,07 να πάει η διαφορά είναι 50 ευρώ, υποφερτή μέχρι την άνοιξη, όπου θα δούμε τι θα κάνουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, orderlover είπε Θα το αφήσω έτσι, καθώς η κατανάλωση είναι περίπου 2500 kwh τον χρόνο και οι διαφορές σχεδόν μηδενικές. θα πρότεινα να κάνεις online αίτηση να πάρεις 50€ , συν 20€ αν παραμείνεις χρόνο ,συν 3 καλοκαιρινά πάγια δώρο έτσι μαζεύεται ένα ποσό υπόψιν ο Ηρών δε φημίζεται για την ταχύτητα εξυπηρέτησης και έκδοσης λογαριασμών Τουλάχιστον η Ζενίθ ήταν κομπλέ , αν και έχει καθυστερήσει να βγάλει τελικό Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2021 από korakios Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orderlover Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 22 λεπτά πριν, korakios είπε θα πρότεινα να κάνεις online αίτηση να πάρεις 50€ , συν 20€ αν παραμείνεις χρόνο ,συν 3 καλοκαιρινά πάγια δώρο έτσι μαζεύεται ένα ποσό Αυτό που γράφεις σε ποιό πρόγραμμα υπάρχει της ΔΕΗ; Γιατί βλέπω μόνο το 30/ευρώ σαν μπόνους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iasonas Pav Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Αυτήν τη στιγμή έχω ρεύμα και αέριο Ζενίθ αλλα δεν έχω ιδέα για τα συμβόλαια. Τα είχε υπογράψει συγγενικό πρόσωπο αλλά πλέον τα πληρώνω εγώ. Δεν έχω σταθερή τιμή κιλοβατώρας στο άεριο οπότε σίγουρα δεν έχω φίξ πακέτο. Από ότι έχω καταλάβει συμφέρει καλύτερα το φίξ. Μπορώ να το αλλάξω εύκολα το πρόγραμμα μου; Υποτίθεται ότι είχα Dual energy έκπτωση αλλα στους τελευταίους λογαριασμούς δεν έχω δεί κάτι. Έχουν συγκεκριμένη διάρκεια τα αρχικά συμβόλαια όπως και στο ιντερνετ/τηλεφωνια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tollisth Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 24 λεπτά πριν, korakios είπε υπόψιν ο Ηρών δε φημίζεται για την ταχύτητα εξυπηρέτησης και έκδοσης λογαριασμών Μου έχουν δώσει την εντύπωση πάντως ότι δεν έχουν και πολύ οργάνωση μακάρι να διαψευστώ στην πορεία, ενώ είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν αφού προφέρουν ηλεκτρονικο λογαριασμό δεν μπορούν να στείλουν το pdf μαζί με την ειδοποίηση η αν έχεις φυσικο αεριο δεν μπορείς να κάνεις λογαριασμό για να βλέπεις ότι σε αφορά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 13 λεπτά πριν, orderlover είπε Αυτό που γράφεις σε ποιό πρόγραμμα υπάρχει της ΔΕΗ; Γιατί βλέπω μόνο το 30/ευρώ σαν μπόνους. online αίτηση στο πρόγραμμα flex 14 λεπτά πριν, Iasonas Pav είπε Αυτήν τη στιγμή έχω ρεύμα και αέριο Ζενίθ αλλα δεν έχω ιδέα για τα συμβόλαια όταν τα βρεις ξαναποστάρεις 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orderlover Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, korakios είπε online αίτηση στο πρόγραμμα flex Με τίποτα, αν άλλαζα θα άλλαζα σε κάτι σταθερό να ξέρω τι μου γίνεται, για αυτό είπα την ΔΕΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2021 1 λεπτό πριν, orderlover είπε Με τίποτα, αν άλλαζα θα άλλαζα σε κάτι σταθερό να ξέρω τι μου γίνεται, για αυτό είπα την ΔΕΗ. όπως βολεύεται ο καθένας , απλά επισήμανα τη διαφορά flex με Τ2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις