marmagia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Για το Νοέμβριο τουλάχιστον δε φαίνεται αύξηση των προσφερόμενων ποσοτήτων από Ρωσία μερια παροτι έτσι ειχε υπονοήσει ο Βλάντο και παρά την πλήρωση με τεχνικό αέριο τπυ nord stream 2 στο πλαίσιο των τελευταίων δοκιμών στεγανότητας που καταδεικνύουν ότι είναι στη τελική ευθεία οι διαδικασίες πιστοποίησης. Άρα στανταρ και το Νοέμβριο στο 93-95 θα είναι το TTF αν όχι παραπάνω.. ας ελπίσουμε κάνα θαύμα να γίνει από Δεκέμβριο Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Απο γνωστο που δουλεύει σε κατάστημα παροχου, εχει ακομα κοσμο που παει και κανει συμβάσεις αεριου κυμαινόμενες TTF+εμπορικο κερδος. Μετα τις κλινες covid προβλεπω και ειδικες κλινες καρδιολογικου.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, VirusX2gr είπε Απο γνωστο που δουλεύει σε κατάστημα παροχου, εχει ακομα κοσμο που παει και κανει συμβάσεις αεριου κυμαινόμενες TTF+εμπορικο κερδος. Μετα τις κλινες covid προβλεπω και ειδικες κλινες καρδιολογικου.. Το δίμηνο Νοεμβρίου - Ιανουαρίου με 0.03 είχα πληρώσει 400+. Το λέω και σε όσους άργησαν και υπέγραψαν σταθερό με 0.05 πως άμα πιάσει βαρυχυμωνιά, θα'ναι δύσκολα τα πράγματα. Πόσο μάλλον γι'αυτούς που υπογράφουν TTF χωρίς έκπτωση. Ξεκάρφωτο, σήμερα που κοιτούσα τα mail (ένα ψεύτικο που έχω) θυμήθηκα πως ο ΗΡΩΝ ακόμα δε μου έχει απαντήσει για το δήθεν ενδιαφέρον μου σχετικά με το Gas Home Fix (τους ρώτησα αν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής). Απ'τις 7/10 έστειλα το mail... φαντάζεστε τι λυπητερή έχει να πέσει που δεν τολμάνε ούτε καν να απαντήσουν σε νέο υποψήφιο πελάτη. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από ekrepali 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 2 minutes ago, ekrepali said: Το δίμηνο Νοεμβρίου - Ιανουαρίου με 0.03 είχα πληρώσει 400+. Το λέω και σε όσους άργησαν και υπέγραψαν σταθερό με 0.05 πως άμα πιάσει βαρυχυμωνιά, θα'ναι δύσκολα τα πράγματα. Πόσο μάλλον γι'αυτούς που υπογράφουν TTF χωρίς έκπτωση. Ξεκάρφωτο, σήμερα που κοιτούσα τα mail (ένα ψεύτικο που έχω) θυμήθηκα πως ο ΗΡΩΝ ακόμα δε μου έχει απαντήσει για το δήθεν ενδιαφέρον μου σχετικά με το Gas Home Fix (τους ρώτησα αν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής). Απ'τις 7/10 έστειλα το mail... φαντάζεστε τι λυπητερή έχει να πέσει που δεν τολμάνε ούτε καν να απαντήσουν σε νέο υποψήφιο πελάτη. νομίζω δεν απαντάνε ποτε γενικά. απο 7/7 ους είχα στείλει μειλ και απάντηση καμία 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 hour ago, VirusX2gr said: Απο γνωστο που δουλεύει σε κατάστημα παροχου, εχει ακομα κοσμο που παει και κανει συμβάσεις αεριου κυμαινόμενες TTF+εμπορικο κερδος. Μετα τις κλινες covid προβλεπω και ειδικες κλινες καρδιολογικου.. Θα το ανάβουν 1-2 ώρες τη μέρα νομίζοντας ότι κάνουν κάτι και μετά θα παινεύονται για το πόσο οικονομικά τους βγαίνει. All time classic. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Βρε μπας και να το αφησω με μπουκαλες που το εχω ακομα και δε το εχω συνδεσει με ΕΔΑ? 😁 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Ξεκάρφωτο, σήμερα που κοιτούσα τα mail (ένα ψεύτικο που έχω) θυμήθηκα πως ο ΗΡΩΝ ακόμα δε μου έχει απαντήσει για το δήθεν ενδιαφέρον μου σχετικά με το Gas Home Fix (τους ρώτησα αν έχει ρήτρα αναπροσαρμογής). Απ'τις 7/10 έστειλα το mail... φαντάζεστε τι λυπητερή έχει να πέσει που δεν τολμάνε ούτε καν να απαντήσουν σε νέο υποψήφιο πελάτη. Δεν απαντανε καθολου γενικως.Εχει δικιο ο marmagia που το επισημαινει. Τους ειχα στειλει αν θυμαμαι καλα 01/09 για το Γ22 και μετα ξαναεστειλα αλλη μια φορα μετα απο 15 ημερες.Καμια απαντηση. 2 ώρες πριν, Thresh είπε Θα το ανάβουν 1-2 ώρες τη μέρα νομίζοντας ότι κάνουν κάτι και μετά θα παινεύονται για το πόσο οικονομικά τους βγαίνει. All time classic. Μιση ωρα θα το αναβω καθε μερα το πρωι και μετα θα μπαινω εδω ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ για να παινευομαι για το ποσο οικονομια εκανα. Περα απο την πλακα το συγκρινω μονο με το πετρελαιο και οχι ποσο εκαψα περυσι(450).Και το διπλασιο απο περυσι να πληρωσω παλι ευχαριστημενος θα ειμαι με τα 2500 και 3000 χιλιαρικα που εδινα καθε χρονο για πετρελαιο. Θα παιξει και λιγο air βεβαια φετος μιας κι εχω καλο προγραμμα και στο ρευμα κι ελπιζω να κινηθουμε σε φυσιολογικα επιπεδα. Ας ελπισουμε σε εναν μηνα που θ'αναψω να μην ειναι πανω απο 120 το ΤΤF γιατι θα μου πανε το ΤΤΦα στην Ηρων 200. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 44 minutes ago, HERTHAN said: Περα απο την πλακα το συγκρινω μονο με το πετρελαιο και οχι ποσο εκαψα περυσι(450).Και το διπλασιο απο περυσι να πληρωσω παλι ευχαριστημενος θα ειμαι με τα 2500 και 3000 χιλιαρικα που εδινα καθε χρονο για πετρελαιο. Βόρεια Ελλάδα να φανταστώ ε; Εμείς γενικά δε λέω πέρσι που ήταν σκότωμα δίναμε κανά 850-1000 για πετρέλαιο. Νορμάλ μόνωση, σπίτι 100τμ, παλιά κουφώματα και καλοριφέρ ανοιχτό όλο το 24ωρο στους 20,5 -21. βεβαια Αθήνα που δεν είναι τόσο κρύο. Πιστεύω οσο ναναι θα πρέπει να είναι φθηνότερο το αέριο Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2021 από marmagia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, HERTHAN είπε Δεν απαντανε καθολου γενικως.Εχει δικιο ο marmagia που το επισημαινει. Λες ψέματα, μας είχανε στείλει μία φορά απάντηση κομπόστα. 😄 Spoiler Αλλά μετά έχεις δίκιο, μέσω τηλεφώνου έκλεισαν αυτές οι υποθέσεις. Λες να μας έχουν βάλει σε blacklist επειδή τους ζαλίσαμε τα συκώτια; 😝 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 εγώ ακόμα περιμένω απο Ηρών να μου στείλουν τα χαρτιά να υπογράψω (Ιούλιο έκανα αίτηση) 😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelakis1914 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Παρέλαβα σήμερα στο mail μου, αντίγραφο του συμβολαίου που υπέγραψα σε κατάστημα της ΔΕΗ στις 16/9. Είναι ένα σαρωμένο αντίγραφο (ανάλυση fax) των δυο σελίδων που είχα υπογράψει εκεί συν τους γενικούς όρους της σύμβασης. Σε σχέση με τους γενικούς όρους που υπάρχουν στην ιστοσελίδα τους (ver. 10/2019), αυτοί είναι ένα revision (ver. 11/2020) που θέλει προσεκτική σύγκριση για το αν υπάρχουν αλλαγές μεταξύ των δυο κειμένων. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΦΑ.pdf 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 7 λεπτά πριν, korakios είπε εγώ ακόμα περιμένω απο Ηρών να μου στείλουν τα χαρτιά να υπογράψω (Ιούλιο έκανα αίτηση) 😁 Δεν σε θελουμε κυριε. 42 λεπτά πριν, marmagia είπε Βόρεια Ελλάδα να φανταστώ ε; Εμείς γενικά δε λέω πέρσι που ήταν σκότωμα δίναμε κανά 850-1000 για πετρέλαιο. Νορμάλ μόνωση, σπίτι 100τμ, παλιά κουφώματα και καλοριφέρ ανοιχτό όλο το 24ωρο στους 20,5 -21. βεβαια Αθήνα που δεν είναι τόσο κρύο. Πιστεύω οσο ναναι θα πρέπει να είναι φθηνότερο το αέριο Οχι κεντρικη Ελλαδα αλλα το σπιτι εμπαζε απο παντου πριν το φτιαξω με το εξοικονομω.Βαλε και οτι το πετρελαιο το πληρωνες στο 1 ευρω οποτε καλα ειπες......σαν να εμενα στο Νευροκοπι ενα πραγμα. 14 λεπτά πριν, ekrepali είπε Λες ψέματα, μας είχανε στείλει μία φορά απάντηση κομπόστα. 😄 Απόκρυψη περιεχομένων Αλλά μετά έχεις δίκιο, μέσω τηλεφώνου έκλεισαν αυτές οι υποθέσεις. Λες να μας έχουν βάλει σε blacklist επειδή τους ζαλίσαμε τα συκώτια; 😝 Ναι την θυμαμαι την απαντηση αλλα ολα ειχαν κλεισει τηλεφωνικως.Καλυτερα γιατι θα ειμασταν φυλακη σημερα. Εμεις τους εχουμε σε blacklist οχι αυτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 τελικά για την ιστορία πήρε κάποιος απάντηση αν στο gas home flex E είναι 45% ή 35% η έκπτωση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Και με το Star στο econtract της Zενίθ τι έγινε; Πήρανε κανέναν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2021 41 λεπτά πριν, marmagia είπε τελικά για την ιστορία πήρε κάποιος απάντηση αν στο gas home flex E είναι 45% ή 35% η έκπτωση; Κανονικα 35% ειναι αλλα αν τους πετυχεις σε καλη μερα με κεφια ν'απαντησουν κιολας και θελουν πελατες μπορει να δωσουν και το 45%. 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε Και με το Star στο econtract της Zενίθ τι έγινε; Πήρανε κανέναν; Δυσκολα φιλε. Κι εγω που ειχα μιλησει μεσω chat οπως ειχα ξαναπει και ρωτησα αν ισχυει μου ειπε οτι ισχυει και οταν μου εδωσε link ηταν με τις αυξημενες τιμες. Ξεχασμενο το εχουν λογικα και δεν το αλλαξαν ακομη.....λογω φορτου εργασιας εννοειται. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις