Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή από τα τηλ στην elpedison δεν έβγαλα άκρη, τώρα το καλοκαίρι η elpesison εκδίδει λογαριασμούς για το αέριο από Ιούνιο - Σεπτέμβριο ? Η ΕΔΑ Θεσσαλονίκης δεν δέχεται για το διάστημα αυτό ενδείξεις 

Επίσης ΔΕΗ και Ζενίθ για το διάστημα αυτό, σε παλιότερη συνεργασία ,δεν εξεδιδανν λογαριασμούς.

Επεξ/σία από libera
  • Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 minutes ago, libera said:

Επειδή από τα τηλ στην elpedison δεν έβγαλα άκρη, τώρα το καλοκαίρι η elpesison εκδίδει λογαριασμούς για το αέριο από Ιούνιο - Σεπτέμβριο ? Η ΕΔΑ Θεσσαλονίκης δεν δέχεται για το διάστημα αυτό ενδείξεις 

Επίσης ΔΕΗ και Ζενίθ για το διάστημα αυτό, σε παλιότερη συνεργασία ,δεν εξεδιδανν λογαριασμούς.

Εμένα η ελπε δεν έχει βγάλει ακόμα εκκαθαριστικό από 14/5. Είμαι πελάτης από 18/4.

Κι εμένα στο τηλ μού είπαν ότι αργεί ο πρώτος, μετά υποτίθεται βγάζουν σε μηνιαία βάση έναντι. 

Δε θα το διαπιστώσω στη πράξη καθώς σε 20 μέρες θα φύγω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ από 15/05 είμαι πελάτης και λογαριασμό μέχρι τώρα δεν είδα Για ποιο λόγο σε 20 ημέρες θα φύγεις?

Επεξ/σία από libera
Δημοσ.
28 minutes ago, libera said:

Και εγώ από 15/05 είμαι πελάτης και λογαριασμό μέχρι τώρα δεν είδα Για ποιο λόγο σε 20 ημέρες θα φύγεις?

Yπολογιζω ότι σε 20 μέρες θα έχω φάει τα 120 ευρώ του δώρου 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Με κλειστή θέρμανση θα τα καταφέρεις?

Εγώ με 60 ευρώ δώρο κατά τέλη Αύγουστου σκέφτομαι για ΔΕΗ για το 50 αρικο

Δημοσ.
13 minutes ago, libera said:

Με κλειστή θέρμανση θα τα καταφέρεις?

Δε καταλαβαίνω τι εννοείς... Κι εγώ ΔΕΗ θα πάω για 50αρικο και μετά βλέπουμε 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Δε καταλαβαίνω τι εννοείς

Εννοώ πως θα ξοδεύουν 120 ευρώ μόνο με πάγια μιας και αυτήν την εποχή το αέριο έχει ελάχιστη κατανάλωση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, libera said:

Εννοώ πως θα ξοδεύουν 120 ευρώ μόνο με πάγια μιας και αυτήν την εποχή το αέριο έχει ελάχιστη κατανάλωση 

Πάλι δε καταλαβαίνω τι λες. Πώς θα ξοδευουν ποιοι; Η προσφορά των 120 ευρώ δεν υπάρχει πλέον.

Εγώ σου ξαναλέω πήγα 18/4... έκαψα λίγο καλοριφέρ τον Απρίλιο. Τι νομίζεις ότι είναι τα 120 ευρώ με 0.055 χρέωση... περίπου 110 κυβικά (1300kw).

Επεξ/σία από ekrepali
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τι νομίζεις ότι είναι τα 120 ευρώ με 0.055 χρέωση... περίπου 110 κυβικά (1300kw).

Αυτό εννοούσα . Αν έχουν ξοδευτεί ή θα φύγεις αφήνοντας χρηματικό υπολοιπο.

• Like 1
Δημοσ.
10 minutes ago, libera said:

Αυτό εννοούσα . Αν έχουν ξοδευτεί ή θα φύγεις αφήνοντας χρηματικό υπολοιπο.

Το οποίο εχω απαντήσει ήδη.

52 minutes ago, ekrepali said:

• Super Moderators
Δημοσ.

Συνεχίζουμε εδώ γιατί υπάρχει θέμα με το μέγεθος του topic.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...