johnnyman Δημοσ. 10 Ιουνίου Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 5 λεπτά πριν, sdikr είπε Λογικά έχει πάει σε όλους, είναι για την συντήρηση καυστήρα και σωληνώσεων που πρέπει να κάνεις και να έχεις τα χαρτιά σε περίπτωση έλεγχου. Αυτό είναι υποχρέωση του ιδιοκτήτη? Ευχαριστώ για την απάντηση. 4 λεπτά πριν, ekrepali είπε @johnnyman θα σου απαντήσω στο ειδικό topic εδώ Αναμένω φίλε μου. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george_008 Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου Καλησπέρα παιδιά. Έκανα αλλαγή από control σε benefit και στους όρους μου έστειλαν εκ παραδρομής πιστεύω για τα 50 ευρώ. Περιμένα να βγει λογαριασμός κι έκανα αίτημα μέσω Rae. Μου απάντησαν ότι προϋπόθεση να το πάρω ήταν να κλείσω χρόνο στο control και στην συνέχεια να μεταπηδήσω στο benefit. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο στους όρους. Έχει κανένας στα υπ όψιν του τέτοιον όρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 11 Ιουνίου Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 1 hour ago, george_008 said: Καλησπέρα παιδιά. Έκανα αλλαγή από control σε benefit και στους όρους μου έστειλαν εκ παραδρομής πιστεύω για τα 50 ευρώ. Περιμένα να βγει λογαριασμός κι έκανα αίτημα μέσω Rae. Μου απάντησαν ότι προϋπόθεση να το πάρω ήταν να κλείσω χρόνο στο control και στην συνέχεια να μεταπηδήσω στο benefit. Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι τέτοιο στους όρους. Έχει κανένας στα υπ όψιν του τέτοιον όρο; Αν εκ παραδρομής σου έστειλαν τους όρους των 50 ευρώ στο benefit, φαντάζομαι γράφει και για ρήτρα αποχώρησης η οποία επίσης δεν ισχύει. Γενικώς η ΔΕΗ σε συμβάσεις online, στέλνει λάθος όρους εδώ και 6 μήνες. Στη παρούσα φάση ναι... μόνο το control έχει 50άρικο σύμφωνα με την παρουσίαση και τους όρους στο site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NewGascp Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου Ένα excel που υπήρχε για το αέριο που βρίσκεται ; 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2 hours ago, NewGascp said: Ένα excel που υπήρχε για το αέριο που βρίσκεται ; 🤔 Αποχώρησε ο κοράκιος απ'το insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
energy52 Δημοσ. 12 Ιουνίου Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Αποχώρησε ο κοράκιος απ'το insomnia. Αληθεια τωρα;;;🤥 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 13 Ιουνίου Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 17 ώρες πριν, NewGascp είπε Ένα excel που υπήρχε για το αέριο που βρίσκεται ; 🤔 Διαγράφτηκε κατόπιν αιτηματός μου 14 ώρες πριν, ekrepali είπε Αποχώρησε ο κοράκιος απ'το insomnia. Μπα εδώ είμαι ,απλά δε συμμετέχω ενεργά στα ενεργειακά των νημάτων ρεύματος / αερίου Ισως αναλάβει ο @doomnx 5 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 15 Ιουνίου Share Δημοσ. 15 Ιουνίου Η ΔΕΗ δεν μου έστειλε ακόμη λογαριασμό αερίου, είναι να έρθει τώρα Ιούνιο, έχει έρθει σε κάποιον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 16 Ιουνίου Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 15 hours ago, teopanta1 said: Η ΔΕΗ δεν μου έστειλε ακόμη λογαριασμό αερίου, είναι να έρθει τώρα Ιούνιο, έχει έρθει σε κάποιον; Άνοιξε αίτημα στο myrae, και τάραξε τους στα τηλέφωνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kxtsao Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου εμένα εκδόθηκε πριν 3 εβδομάδες για τον Μάρτιο, φαντάζομαι θα εμφανιστούν στα κοντά επόμενοι λογαριασμοί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου Καλημερα. Ειμαι στην ελπε και θελω να φυγω. Το σπιτι σε 10 μερες θα ειναι "κλειστο" μιας κ θα παμε στο εξοχικο. Πιο προγραμμα να επιλεξω; Επισης, εχει βγει εναντι λογαριασμος.αν γινει η αλλαγη θα παρουν την μετρηση την ημερα της αλλαγης κ θα βγαλουν εκκαθαριστικό; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 17 Ιουνίου Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 1 hour ago, fysikos said: Καλημερα. Ειμαι στην ελπε και θελω να φυγω. Το σπιτι σε 10 μερες θα ειναι "κλειστο" μιας κ θα παμε στο εξοχικο. Πιο προγραμμα να επιλεξω; Επισης, εχει βγει εναντι λογαριασμος.αν γινει η αλλαγη θα παρουν την μετρηση την ημερα της αλλαγης κ θα βγαλουν εκκαθαριστικό; Ευχαριστώ Σε ψηφιακό μετρητή, παίρνουν ένδειξη με τηλεμέτρηση. Σε αναλογικό μερτητή, κάποιες φορές γίνεται αλλαγή με την ένδειξη της φωτογραφίας (αν το δεχτεί ο παλιός πάροχος) αλλιώς έρχονται απ'την ΕΔΑ για επιτόπια καταμέτρηση (αρκεί να υπάρχει πρόσβαση, αλλιώς το αίτημα θα κολλήσει). Σε κάθε περίπτωση θα βγει τελικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fysikos Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου και σε ποια συμφερει να παω; nrg on time gas μου εβγαλε ενα site συγκρισης. δεν εχω και το excel για να τα δω μονος μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 18 Ιουνίου Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 5 hours ago, fysikos said: και σε ποια συμφερει να παω; nrg on time gas μου εβγαλε ενα site συγκρισης. δεν εχω και το excel για να τα δω μονος μου Αν δεν έχεις πάει ποτέ ΗΡΩΝ... Gas Max μέσω econtract (δώρο 50άρικο) Τα sites συγκρίσεων δε ξέρουν που παν τα τέσσερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gusretalis Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου Για νέο πελάτη φυσικού αερίου τι προτείνετε; Μιλάμε για οικία με κανονική χρήση τον χειμώνα. Σε ρεύμα έχω ΔΕΗ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις