Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eγώ δε πιστεύω ότι η αίτηση είχε κολλήσει λόγω Ελίν. Κάποια μαλακία είχε γίνει στη συστεμική ενημέρωση της ΕΔΑ, ίσως και να χρησιμοποιούν το ίδιο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ. Αφού εμένα ο εκπρόσωπος που μίλησα πριν 1 μήνα ήταν σαφής πως όταν υπάρχει ένδειξη απ'το πάροχο, η αλλαγή ολοκληρώνεται άμεσα μ'αυτή την ένδειξη και την ημερομηνία καταχώρησης απ'το πάροχο.

Μάλλον την έπαθα σαν νιούμπας και άκουσα ότι μου είπαν στο τηλέφωνο από ΕΔΑ , θα επιβεβαιώσω σε κάνα 20ημερο  😛

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

6 ώρες πριν, crazyhorse1 είπε

Υπαρχει μηπως καποιο τηλεφωνο για προσφορά;

5 ώρες πριν, korakios είπε

Μιλά με @doomnx να σου δώσει 

Βιάσου να προλάβεις το παλιό με τα 120 € δώρο, γιατί το νέο δεν συμφέρει

Στις 23/5/2024 στις 12:00 ΜΜ, korakios είπε

Έκανε κάποιος πρόσφατα σύνδεση στη ΔΕΗ ; Αν ναι πόσες ακριβώς μερες έκανε το αίτημα να ολοκληρωθεί ; 

Όχι τόσο πρόσφατα: 11 Νοεμβρίου τους έστειλα με email τα δικαιολογητικά, 23 Νοεμβρίου είχα περάσει στη ΔΕΗ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκε τελικός 20 ημερών για ΗΡΩΝ... είχα φύγει για να προλάβω το πασχαλινό 120άρι της elpe.

Toυ ΗΡΩΝ είναι 12 ευρώ χρεωστικός, δεν έχει μπει 50άρι.  Είχα πάρει μια φορά 50άρι σε παλιά εκπροσώπηση (20/10 έκδοση) και οι όροι λένε ότι αποδίδεται αποκλειστικά σε κάθε νέο συνδιασμό ΗΚΑΣΠ / ΑΦΜ. Σε αντίθεση με το ρεύμα που αλλάζει το ψηφίο, στο αέριο ίδιο ΗΚΑΣΠ έχουμε οπότε δε παίρνουμε 50άρι γι'αυτό το λόγο; Υπάρχει κανείς που να έχει πάρει επιβεβαιωμένα 2η φορά 50άρικο στον ΗΡΩΝ; Μη κάνω αμφισβήτηση και φάω τα μούτρα μου...

Αλλα και αμφισβήτηση να έκανα, τι να πω... φέρτε το 50άρι να πάει ο λογαριασμός μείον; Μάλλον θα το παρατήσω αυτό, εσύ @korakios τι λες;

Επεξ/σία από ekrepali

18 ώρες πριν, ekrepali είπε

Αλλα και αμφισβήτηση να έκανα, τι να πω... φέρτε το 50άρι να πάει ο λογαριασμός μείον; Μάλλον θα το παρατήσω αυτό, εσύ @korakios τι λες;

όντως δεν αξίζει η όλη φάση για πιστωτικό , απο την άλλη λένε παπάντζες που δεν ισχύουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, bilham είπε

Υπάρχει στο σταθερό της Ζενίθ πέναλτυ πρόωρης αποχώρησης

τώρα τσέκαρα , άρα προσοχή , φυσικά και είναι παράνομο , όποιος έχει όρεξη στέλνει στους άχρηστους στη ΡΑΕ

τελικά έστειλα , θα χρειαστώ προκαταβολικά υπογλώσσια με τη μαφία που μπλέξαμε ...

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

22 hours ago, korakios said:

τώρα τσέκαρα , άρα προσοχή , φυσικά και είναι παράνομο , όποιος έχει όρεξη στέλνει στους άχρηστους στη ΡΑΕ

τελικά έστειλα , θα χρειαστώ προκαταβολικά υπογλώσσια με τη μαφία που μπλέξαμε ...

Tώρα ξανακοίταξα το ΦΕΚ... στη σελίδα 19 από 68, λέει στο Άρθρο 18, τροποποίηση του Άρθρου 47: Δικαιώματα Πελατών

Spoiler

4.jpg.fc5b95841f495cc50277f22a0987d16b.jpg

- Αζημίως αποχώρηση

- Μη απαλλαγή από συμβατικές δεσμεύσεις

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο; Ουσιαστικά μπορεί ο πάροχος να πατήσει στη 2η διατύπωση για να βάλει ρήτρα στο σταθερό που έχει δέσμευση και δεν είναι αορίστου.

204a-22.pdf

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

- Αζημίως αποχώρηση

- Μη απαλλαγή από συμβατικές δεσμεύσεις

όχι , τα χρέη εννοεί

πάντως δε μου ήρθε αυτοματοποιημένο άκυρο μήνυμα απο ΡΑΕ (να κάνω δλδ μέσω του myrae)

• Like 1

3 hours ago, korakios said:

πάντως δε μου ήρθε αυτοματοποιημένο άκυρο μήνυμα απο ΡΑΕ (να κάνω δλδ μέσω του myrae)

Έχεις πάρει ποτέ απάντηση σε οτιδήποτε; Mε τόσα mail που τους έχεις στείλει, μπορεί να έχουν καταχωρήσει το mail σου να πηγαίνει στα spam. 😄

• Haha 1

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Έχεις πάρει ποτέ απάντηση σε οτιδήποτε; Mε τόσα mail που τους έχεις στείλει, μπορεί να έχουν καταχωρήσει το mail σου να πηγαίνει στα spam. 😄

το πιο πιθανό μιας και είμαι σίγουρος οτι σε κάποιο τους στόλισα

μου αρκεί το οτι δε στέλνουν αυτοματοποιημένο , έχω κέφια αυτό το διάστημα ίσως το τραβήξω αν δεν αποσύρει η Ζενίθ το πρόγραμμα (κατά ΡΑΕ πάντα ,δε με απασχολεί τόσο ο πάροχος)

• Like 1

Πάγια εντολή σε πιστωτικό λογαριασμό παίρνω το rf και κάνω μέσω τραπέζης?? Και αν γνωρίζετε ενημερώνεται σχετικά άμεσα ο πάροχος (ΕΛΠΕ) και βγάζει καινούργιο λογαριασμο η στον επόμενο θα αφαιρεθεί η εγγύηση (που παρεμπιπτόντως την χρέωσαν ολόκληρη σε μια δόση σε αντίθεση με το ρεύμα που ήταν σε δύο 25)

• Like 1

43 minutes ago, Dogtor21 said:

Πάγια εντολή σε πιστωτικό λογαριασμό παίρνω το rf και κάνω μέσω τραπέζης??

Nαι

43 minutes ago, Dogtor21 said:

αι αν γνωρίζετε ενημερώνεται σχετικά άμεσα ο πάροχος (ΕΛΠΕ) και βγάζει καινούργιο λογαριασμο η στον επόμενο θα αφαιρεθεί η εγγύηση (που παρεμπιπτόντως την χρέωσαν ολόκληρη σε μια δόση σε αντίθεση με το ρεύμα που ήταν σε δύο 25)

Εμένα έβγαλαν έκτακτο μετά από 5 μέρες και επέστρεψαν την εγγύηση.

• Thanks 2

edit: @Dogtor21 Tώρα πρόσεξα ότι είμαστε το topic του αερίου. 😄 Aυτό με την επιστροφή εγγύησης σε 5 μέρες, μού συνέβη στο ρεύμα. Υποθέτω ότι το ίδιο γίνεται και στο αέριο (δεν έχω πάρει ακόμα λογαριασμό)

• Haha 1

51 λεπτά πριν, ekrepali είπε

edit: @Dogtor21 Tώρα πρόσεξα ότι είμαστε το topic του αερίου. 😄 Aυτό με την επιστροφή εγγύησης σε 5 μέρες, μού συνέβη στο ρεύμα. Υποθέτω ότι το ίδιο γίνεται και στο αέριο (δεν έχω πάρει ακόμα λογαριασμό)

Εμένα σήμερα εμφανίστηκε στο app..Ε φαντάζομαι το ίδιο θα είναι...(Όχι ότι και στον επόμενο να βγει θα έχω θέμα)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...