ekrepali Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Itera είπε Λέει κάτι αυτό το προγραμμα; https://efaenergy.gr/my-gas-home/?fbclid=IwAR1I6AwvQv4uqkRnmaBbiY4S3ZXXG7p-X_-lMRSNcXQUdq9ICbJUBIGNAss Το ανέβασε η Efa στο Facebook! Α! Ισχύει έως τέλος Οκτωβρίου. https://www.barchart.com/futures/quotes/TG*0/futures-prices Εδώ λέμε να πάρουμε καμιά έκπτωση, όχι να πληρώνουμε όλο το TTF + 100 ευρώ συνδρομή. Αυτό το 93 που βλέπεις είναι 0.093 τιμή προμήθειας. edit: @korakiosTώρα θυμήθηκα όταν τους έπαιρνα τηλέφωνο για το ρεύμα και ήμουνα στην αναμονή, έλεγε για τις τιμές του στο φυσικό αέριο ότι είναι "οι φτηνότερες της αγοράς". 😛 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από ekrepali 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Itera Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 @ekrepali και @korakios Είπα κι εγώ….Μ´ αρέσει που το ονομάζουν και «προσφορά»! Σας ευχαριστώ πολύ και τους δύο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ftso είπε Για το ρεύμα πληρώνω... Ημερήσια Κατανάλωση :0,0899 Νυχτερινή Κατανάλωση:0,0661 Έχω το POWER HOME NIGHT Δεν ξέρω πόσο ποιο φθηνά είναι τα συμβόλαια άλλων παροχων, αλλά αυτό που με ενδιέφερε κυρίως είναι το αέριο για το οποίο το κόστος του για ένα χρόνο ειναι διπλάσιο σχεδόν σε σχεση με το ρεύμα. Με το dual είχα πετύχει καλύτερη τιμή στο αέριο. Καθιστε, καποιοι πρεπει να μείνετε και ζενιθ, κλεφτες θα γινουν οι ανθρωποι… 🤣🤣🤣 (τραγικο αλλα αφου εσυ τα πληρωνεις και ΘΑ τα πληρωνεις τι μας μέλλει εμας…🙂) Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από VirusX2gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 4 ώρες πριν, ekrepali είπε Δε πέρασε μια μέρα απ'τις αλληλοκατηγορίες ΗΠΑ - Ρωσίες... κι άρχισε πάλι η ανηφόρα. Μαλωνουν αυτοι(για αλλη μια φορα) και την πληρωνουμε εμεις(για αλλη μια φορα). Αν μεχρι τελος του χρονου δεν εχουμε συγχωνευσεις η λουκετα θα μου κανει τεραστια εντυπωση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeVilMaYcRyGR Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 17 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Μαλωνουν αυτοι(για αλλη μια φορα) και την πληρωνουμε εμεις(για αλλη μια φορα). Αν μεχρι τελος του χρονου δεν εχουμε συγχωνευσεις η λουκετα θα μου κανει τεραστια εντυπωση. Μα έτσι πάει πάντα και παντού. Και αν κάτι είναι πολύ σταθερό κάποιος πάντα υπάρχει για να το ταράξει. Συγχωνεύσεις αν περιμένεις να γίνουν δύσκολο παίζουν μεγάλα κεφάλια που έχουν και από αλλού χρήμα να μπαίνει. Επίσης μάντεψε τι θα γίνει αν πουν πτώχευση. Θα τα πληρώσουμε εμείς πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 16 λεπτά πριν, DeVilMaYcRyGR είπε Μα έτσι πάει πάντα και παντού. Και αν κάτι είναι πολύ σταθερό κάποιος πάντα υπάρχει για να το ταράξει. Συγχωνεύσεις αν περιμένεις να γίνουν δύσκολο παίζουν μεγάλα κεφάλια που έχουν και από αλλού χρήμα να μπαίνει. Επίσης μάντεψε τι θα γίνει αν πουν πτώχευση. Θα τα πληρώσουμε εμείς πάλι Το ξερω οτι ετσι παει γι'αυτο και ειπα για αλλη μια φορα. Παντα εμεις την πληρωνουμε φιλε.Εδω εχουμε σωσει την ΔΕΗ 45 φορες απο το παρτυ γινοταν και γινεται.Και θα την ξανασωσουμε τωρα και θα ειναι εις διπλουν γιατι ηθελε ν'ασχοληθει με το αεριο. Πυραναλωμα να γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Κακο πραγμα η εμμονή…. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ftso Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 14 ώρες πριν, ftso είπε 18:37 κάλεσα και πάλι την ζενίθ για να τους ρωτήσω τι ισχύει στην λήξη του συμβολαίου μου που ειναι στις 27-11-2021. Ειναι Dual με το Gas home fix στην τιμή 0.032. Η υπάλληλος με διαβεβαίωσε οτι αν δεν κάνω καμιά ενέργεια θα ανανεωθεί για 24 μήνες με τους ίδιους όρους στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η τιμή. Αρα η τιμή δεν θα αλλάξει μετά την ανανέωση. Επίσης έκανα και μια ενημέρωση των στοιχείων μου το οποίο που έδωσε 20 λαχνους για την κλήρωση ενός διαμέρισματος που θα κάνει η ζενίθ. Το ανέκδοτο συνεχίζετε...με καλέσανε σήμερα από το τοπικό κατάστημα αυτή τη φορά και ο υπάλληλος σε ερώτηση που του έκανα για το τι θα γίνει μετά την λήξη του συμβολαίου, ήταν κάθετος πως θα ανανεωθώ στο ίδιο εμπορικό συμβόλαιο αλλά με τις νέες τιμές που αυτό προσφέρει και όχι με ότι είχα υπογράψει πριν 2 χρόνια. Όοοοοοτι να ναι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 9 λεπτά πριν, ftso είπε αλλά με τις νέες τιμές που αυτό προσφέρει και όχι με ότι είχα υπογράψει πριν 2 χρόνια. λογικό αλλά τα είπαμε , δε συμφέρει στο ρεύμα (στο άλλο θέμα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) @ftso Τα ιδια γινοταν και σε μενα, με οποιον μιλουσα μου ελεγε αλλα γι αυτο την εκανα για ΔΕΗ GasControl οσο ηταν καιρος (με τα 0,02) Τωρα ειναι το gascontrol ειναι ιδιο με το home fix της ζενιθ με την διαφορα οτι το gascontrol ειναι για 12 μηνες και δεν θελει εγγύηση (θα παρεις πισω και αυτη της ζενιθ αρα θα σου μεινουν τα 100€) Για το ρευμα δεν το συζητάω καν... Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από VirusX2gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, VirusX2gr είπε Με την διαφορα οτι το gascontrol ειναι για 12 μηνες και δεν θελει εγγύηση (θα παρεις πισω και αυτη της ζενιθ αρα θα σου μεινουν τα 100€) 100 είναι και στη ΔΕΗ η εγγύηση. Με πάγια εντολή επιστρέφουν το 50% (σε 2 δόσεις των 25%). Το υπόλοιπο 50% μένει μέσα. 3 ώρες πριν, ftso είπε Το ανέκδοτο συνεχίζετε...με καλέσανε σήμερα από το τοπικό κατάστημα αυτή τη φορά και ο υπάλληλος σε ερώτηση που του έκανα για το τι θα γίνει μετά την λήξη του συμβολαίου, ήταν κάθετος πως θα ανανεωθώ στο ίδιο εμπορικό συμβόλαιο αλλά με τις νέες τιμές που αυτό προσφέρει και όχι με ότι είχα υπογράψει πριν 2 χρόνια. Όοοοοοτι να ναι... Εmail παιδιά. Γραπτά. Στο τηλέφωνο μπορεί να σας πούνε ότι θα σας δώσουν τζάμπα και το διαμέρισμα χωρίς κλήρωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VirusX2gr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, ekrepali είπε 100 είναι και στη ΔΕΗ η εγγύηση. Με πάγια εντολή επιστρέφουν το 50% (σε 2 δόσεις των 25%). Το υπόλοιπο 50% μένει μέσα. Διαβασε ξανα την προσφορα εως 30/11 Μην τα ξέρετε όλα, Δεν τα ξέρετε! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2021 από VirusX2gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Όπου βλέπω πολλά χρώματα κλείνω τα μάτια, με πειράζει η φωταγωγία. 😄 Δίκιο έχεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Κατι ασχετο μερικως , εχω θεμα με τον θερμοστατη για το φυσικο αεριο , υπαρχει ειδικο θεμα παιδια να απευθυνθω εκει ?????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, aenaos15 είπε Κατι ασχετο μερικως , εχω θεμα με τον θερμοστατη για το φυσικο αεριο , υπαρχει ειδικο θεμα παιδια να απευθυνθω εκει ?????? Άνοιξε καινούργιο θέμα στο μπλα-μπλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις