ekrepali Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 28 minutes ago, soholis said: Μέχρι πότε έχουμε προθεσμία για υποβολή λογαριασμού στο mythermansi ( για το επίδομα ) ? Κατανάλωση μέχρι 31/3, για παραστατικά με ημερομηνία έκδοσης μέχρι 30/6, προθεσμία καταχώρησης 15/7. Εμένα η ΔΕΗ μου έβγαλε εκκαθαριστικό 5 μέρες μετά τη καταμέτρηση τον Μάρτιο (αναλογικός μετρητής). Στείλε email στο info @deda.gr αν είσαι Αττική ή στο [email protected] και [email protected] αν είσαι Θεσσαλονίκη / Θεσσαλί.α και ζήτα αναλυτική βεβαίωση - πινακάκι των τελευταίων 3ών μετρήσεων. Aποθήκευσε / εκτύπωσε την απάντηση σε PDF. Άνοιξε μετά αίτημα στο myrae κατά ΔΕΗ για καθυστέρηση έκδοσης λογαριασμών και επισύναψε την απάντηση της ΕΔΑ.
doomnx Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, korakios είπε Το θέμα παραμένει στο αν αργήσει να βγάλει λογαριασμό αερίου και την κάνει κάποιος από το ρεύμα , εκεί φοβάμαι ότι θα παίξει στραβή με τα 120€ Αν την κάνει και από τα 2 ταυτόχρονα δεν αναγκάζονται να βγάλουν τελικό;
ekrepali Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 hour ago, korakios said: Το θέμα παραμένει στο αν αργήσει να βγάλει λογαριασμό αερίου και την κάνει κάποιος από το ρεύμα , εκεί φοβάμαι ότι θα παίξει στραβή με τα 120€ On 03/04/2024 at 20:29, panosss567 said: Ελπε Τιμολόγησαν στις 31/03 την περίοδο 08/02 ( έναρξη εκπρόσώπησης ) έως 29/02 . (Έναντι) Πήρα το ρεύμα από ΕΛΠΕ στις 05/02 αλλά φαινομουν ενεργός την ημέρα της αίτησης. Τα 120 του δώρου μπήκαν κανονικά στον λογαριασμό. Απαντήθηκε από συμφορουμήτη... πως έκανε αίτηση για αέριο πριν τις 5/2, στις 5/2 έφυγε απ'το ρεύμα, στις 8/2 ξεκίνησε η εκπροσώπηση απ'το αέριο και πήρε τα 120 με έκδοση λογαριασμού στις 31/3. Νομίζω ότι απ'τη στιγμή που υπογράφουμε το έντυπο που έχει δίπλα δίπλα συμπληρωμένα τα στοιχεία για ρεύμα & αέριο, παίρνει εντολή το σύστημα για τα 120. Καλό βέβαια θα είναι να υπάρξει τουλάχιστον ένα μικρό διάστημα όπου να είναι και οι 2 παροχές ενεργές. 1
tollisth Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 3 ώρες πριν, soholis είπε Όσοι είστε στη ΔΕΗ, έχετε κι εσείς καθυστέρηση στην έκδοση λογαριασμού ? Μου εκδόθηκε λογαριασμός 1-2-24 ( για καταναλωση μηνός Δεκεμβρίου ) κι απο τότε τίποτα ( η ΔΕΔΑ μου λέει ότι στέλνει μηνιαία την κατανάλωση ) Μέχρι πότε έχουμε προθεσμία για υποβολή λογαριασμού στο mythermansi ( για το επίδομα ) ? Μία από τα ίδια δεν έχω πάρει καθόλου για το νέο έτος Εντελώς ανίκανοι
ekrepali Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) @soholis @tollisth @kxtsao Aκολουθήστε τις οδηγίες που ανέλυσα πάνω. Επίσης έχει ενδιαφέρον να γράψετε: - Αν είστε ΕΔΑ Αττικής ή Θεσσαλονίκης / Θεσσαλίας - Αν έχετε αναλογικό μετρητή η τηλεμετρούμενο για να συμπεράνουμε αν φταίει η ΕΔΑ ή αν είναι πάλι "κλασική περίπτωση βλάβης" της ΔΕΗ. Επεξ/σία 8 Απριλίου από ekrepali
tollisth Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 8 λεπτά πριν, ekrepali είπε @soholis @tollisth @kxtsao Aκολουθήστε τις οδηγίες που ανέλυσα πάνω. Επίσης έχει ενδιαφέρον να γράψετε: - Αν είστε ΕΔΑ Αττικής ή Θεσσαλονίκης / Θεσσαλίας - Αν έχετε αναλογικό μετρητή η τηλεμετρούμενο για να συμπεράνουμε αν φταίει η ΕΔΑ ή αν είναι πάλι "κλασική περίπτωση βλάβης" της ΔΕΗ. Κλασική περίπτωση της ΔΕΗ είναι δεν χρειάζεται καν ερώτημα
PedroG Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Παιδιά το ΑΦΜ του παρόχου της ΔΕΗ υπάρχει κάπου πρόχειρο για να μπει στην κατάσταση επιδότησης των δαπανών φυσικού αερίου;
ekrepali Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 5 minutes ago, PedroG said: Παιδιά το ΑΦΜ του παρόχου της ΔΕΗ υπάρχει κάπου πρόχειρο για να μπει στην κατάσταση επιδότησης των δαπανών φυσικού αερίου; Για επίδομα θέρμανσης εδώ.
libera Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, kxtsao είπε παρομοίως, ΔΕΗ κανένα λογαριασμό για κατανάλωση στο 2024 Δύο φορές ,16/01 και 19/03 έδωσα ένδειξη για το 2024, στην έδα Θεσσαλονίκης και εκδόθηκαν αντίστοιχα λογαριασμοι. Μάλιστα στις 29/03 που ήρθε η ΕΔΑ για την κλασσικη ετήσια καταγραφή εκδόθηκε συμπληρωματικός λογαριασμος. Επεξ/σία 8 Απριλίου από libera 1
S90 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Προχώρησα σε σύναψη σύμβασης αερίου για τα 120 ευρω.......σε συνέχεια του δώρου Χ5 μηνες της ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ στο ρευμα αφου δεν θα παιξει ενεργειακος τουρισμος 3-4 μηνες μιας κ καλυπτόμαστε απο αυτα για την ώρα. Ευχαριστω για την ενημέρωση όλους εδω. Επεξ/σία 8 Απριλίου από S90
ekrepali Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 19 hours ago, tollisth said: Κλασική περίπτωση της ΔΕΗ είναι δεν χρειάζεται καν ερώτημα Εγώ σε αναλογικό μετρητή (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) με καταμέτρηση στις 31/3 (αλλαγή παρόχου), έλαβα λογαριασμό σήμερα. Άμα δε γράψετε και οι τρεις σας τα παρακάτω... για να διαπιστωθεί πραγματικά αν είναι τυχαίο ή όχι, δεν υπάρχει νόημα. 19 hours ago, ekrepali said: @soholis @tollisth @kxtsao Aκολουθήστε τις οδηγίες που ανέλυσα πάνω. Επίσης έχει ενδιαφέρον να γράψετε: - Αν είστε ΕΔΑ Αττικής ή Θεσσαλονίκης / Θεσσαλίας - Αν έχετε αναλογικό μετρητή η τηλεμετρούμενο για να συμπεράνουμε αν φταίει η ΕΔΑ ή αν είναι πάλι "κλασική περίπτωση βλάβης" της ΔΕΗ.
kxtsao Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Εγώ σε αναλογικό μετρητή (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) με καταμέτρηση στις 31/3 (αλλαγή παρόχου), έλαβα λογαριασμό σήμερα. Άμα δε γράψετε και οι τρεις σας τα παρακάτω... για να διαπιστωθεί πραγματικά αν είναι τυχαίο ή όχι, δεν υπάρχει νόημα. τηλεμέτρηση σε μένα οπότε δεν έχει νόημα να δώσω ενδείξεις
atpanos Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, ekrepali είπε Εγώ σε αναλογικό μετρητή (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) με καταμέτρηση στις 31/3 (αλλαγή παρόχου), έλαβα λογαριασμό σήμερα. που πηγες, για τουρισμο με δωρακι;
teot Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 8/4/2024 στις 12:36 ΜΜ, soholis είπε Όσοι είστε στη ΔΕΗ, έχετε κι εσείς καθυστέρηση στην έκδοση λογαριασμού ? Μου εκδόθηκε λογαριασμός 1-2-24 ( για καταναλωση μηνός Δεκεμβρίου ) κι απο τότε τίποτα ( η ΔΕΔΑ μου λέει ότι στέλνει μηνιαία την κατανάλωση ) Σ εμένα απο την ΔΕΗ έχουν εκδοθεί κανονικά οι λογαριασμοί Ημερονημιες έκδοσης.... 10/11/2023 (καταμέτρηση 8/11/2023) , 24/01/2024 (καταμέτρηση 3/01/2024) και 6/03/2024 (καταμέτρηση 02/03/2024) . ΕΔΑ Θεσσαλίας
Προτεινόμενες αναρτήσεις