Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
4 minutes ago, ekrepali said:

Κλείσε το adblock.

Dafuq, επηρεάζει μόνο στο φυσικό αέριο ενώ στο ρεύμα όχι? 😮

Μπα, δεν άλλαξε κάτι, ούτε με κλειστό ούτε με άλλο browser. Ίσως να φταίει επειδή άλλαξα από το GasBenefit σε GasControl και μπούκωσε κάτι στο account?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, Thresh είπε

Dafuq, επηρεάζει μόνο στο φυσικό αέριο ενώ στο ρεύμα όχι? 😮

Αυτό έφταιγε, λύθηκε; Στο ρεύμα όταν ξεκίνησα να κάνω την αλλαγή παρόχου online, δε μου άνοιγε τα + (για προσθήκη δικαιολογητικών). Γι'αυτό πήγε εκεί το μυαλό μου.

• Super Moderators
1 minute ago, ekrepali said:

Αυτό έφταιγε, λύθηκε; Στο ρεύμα όταν ξεκίνησα να κάνω την αλλαγή παρόχου online, δε μου άνοιγε τα + (για προσθήκη δικαιολογητικών). Γι'αυτό πήγε εκεί το μυαλό μου.

Όχι δεν άλλαξε κάτι όπως πρόσθεσα στο edit λίγο αργότερα.

Βγαίνει αυτό, αλλά όταν πατήσω OK για να βγει μετά το παράθυρο που εισάγω τα στοιχεία όπως έκανα στην κατηγορία του ρεύματος, δεν εμφανίζεται τίποτα...

Capture.PNG.5790b762220fb1571ea166ba92718b83.PNG

7 λεπτά πριν, Thresh είπε

Όχι δεν άλλαξε κάτι όπως πρόσθεσα στο edit λίγο αργότερα.

Βγαίνει αυτό, αλλά όταν πατήσω OK για να βγει μετά το παράθυρο που εισάγω τα στοιχεία όπως έκανα στην κατηγορία του ρεύματος, δεν εμφανίζεται τίποτα...

Capture.PNG.5790b762220fb1571ea166ba92718b83.PNG

OK το ίδιο κάνει και σε μένα, πατάω ΟΚ και χάνεται το παράθυρο. Πιθανολογώ ότι δεν υποστηρίζει πάγια εντολή μέσω του site για το αέριο. Aν το κάνεις μέσω τράπεζας φαντάζομαι θα έχει προμήθεια.

• Thanks 1

• Super Moderators
9 minutes ago, ekrepali said:

OK το ίδιο κάνει και σε μένα, πατάω ΟΚ και χάνεται το παράθυρο. Πιθανολογώ ότι δεν υποστηρίζει πάγια εντολή μέσω του site για το αέριο. Aν το κάνεις μέσω τράπεζας φαντάζομαι θα έχει προμήθεια.

Δεν με καίει και τόσο γιατί δεν έχει επιπλέον έκπτωση όπως στο ρεύμα, απλά δίνει την μισή εγγύηση πίσω, την οποία δεν χάνω έτσι κι αλλιώς.

Δε πέρασε μια μέρα απ'τις αλληλοκατηγορίες ΗΠΑ - Ρωσίες... κι άρχισε πάλι η ανηφόρα.

1.jpg.d3de47797fa41effe778b661b59a1062.jpg

2 ώρες πριν, itmaster99 είπε

Καλησπέρα, λοιπόν σήμερα επισκέφτηκα μέσω ραντεβού online φυσικό κατάστημα ΔΕΗ. Αν και η επίσκεψη αφορούσε αλλαγή προμηθευτή ρεύματος ο ευγενέστατος εκπρόσωπος με ενημέρωσε ότι εξυπηρετούν και για αλλαγή προμηθευτή αερίου. Και επειδή όλα τελείωσαν σε 20 λεπτά όσοι είναι να πάτε ΔΕΗ Gas..... μην ασχοληθείτε με τηλεφωνικές αιτήσεις, κούριερ κτλ. Απευθείας σε καταστήματα με τα δικαιολογητικά. Αν το ήξερα θα τα έκανα και τα 2 μαζί σήμερα ωραία και προπαντός γρήγορα.

Εγώ απ'το κακό στο χειρότερο πήγα, τηλεφωνική αίτηση στο αέριο 20 + μέρες.

Ρεύμα μέσω internet είμαι στο έλεος απ'το τμήμα συμβάσεων, πάλι καλά πήρα επιβεβαίωση ότι έχουν λάβει όλα τα χαρτιά που έστειλα.

Όντως τη δεδομένη χρονική η στιγμή η γρηγορότερη επιλογή είναι το κατάστημα. Τουλάχιστον εκεί αν υπάρχει καθυστέρηση ή οτιδήποτε, ξέρεις σε ποιο γραφείο να πας ζωσμένος με εκρηκτικά και με χάπια για τη πίεση. 😆

2 ώρες πριν, marmagia είπε

Ζενίθ 30% ΔΕΠΑ, μάλιστα. Με απλά λόγια η ΔΕΠΑ δε γνωρίζει πλέον πώς προκύπτει το 100% της τιμής του Τ2. Όπως δε γνωρίζει και για το ΤΤΦα καιτο Κόστος Προμήθειας Προμηθευτή του ΗΡΩΝ κλπ. Σαν να μας λένε εμμέσως ότι πέφτει κλέψιμο.

• Like 3

18:37 κάλεσα και πάλι την ζενίθ για να τους ρωτήσω τι ισχύει στην λήξη του συμβολαίου μου που ειναι στις 27-11-2021.

Ειναι Dual με το Gas home fix στην τιμή 0.032.

Η υπάλληλος με διαβεβαίωσε οτι αν δεν κάνω καμιά ενέργεια θα ανανεωθεί για 24 μήνες με τους ίδιους όρους στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η τιμή. Αρα η τιμή δεν θα αλλάξει μετά την ανανέωση. 

Επίσης έκανα και μια ενημέρωση των στοιχείων μου το οποίο που έδωσε 20 λαχνους για την κλήρωση ενός διαμέρισματος που θα κάνει η ζενίθ. 

2 λεπτά πριν, ftso είπε

Επίσης έκανα και μια ενημέρωση των στοιχείων μου το οποίο που έδωσε 20 λαχνους για την κλήρωση ενός διαμέρισματος που θα κάνει η ζενίθ. 

😂

3 λεπτά πριν, ftso είπε

Η υπάλληλος με διαβεβαίωσε οτι αν δεν κάνω καμιά ενέργεια θα ανανεωθεί για 24 μήνες με τους ίδιους όρους στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και η τιμή. Αρα η τιμή δεν θα αλλάξει μετά την ανανέωση. 

στην προσκοπική της τιμή , μπορεί όμως μετά απο ένα 6μηνο (αφού υπογράψεις)

μετά στο τηλ , ξέρεις τι θα σου λέει , παγκόσμια αγορά , ανάδρομος ο Ερμής κτλ κτλ

4 λεπτά πριν, ftso είπε

για τα σημερινά δεδομένα είναι καλή τιμή , αλλά είναι και 2 χρόνια δέσμευση , πόση ρήτρα αποχώρησης έχει μετά τον πρώτο χρόνο ?

• Like 1

18 λεπτά πριν, ftso είπε

18:37 κάλεσα και πάλι την ζενίθ για να τους ρωτήσω τι ισχύει στην λήξη του συμβολαίου μου που ειναι στις 27-11-2021.

Mε απλά λόγια πληρώνεις πανάκριβο ρεύμα  και στο αέριο βασίζεσαι σε υποσχέσεις.

• Like 2

6 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Mε απλά λόγια πληρώνεις πανάκριβο ρεύμα  και στο αέριο βασίζεσαι σε υποσχέσεις.

ούτε που είδα οτι είναι Dual

@ftso ούτε καν....

Για το ρεύμα πληρώνω... 

Ημερήσια Κατανάλωση :0,0899

Νυχτερινή Κατανάλωση:0,0661

Έχω το POWER HOME NIGHT

Δεν ξέρω πόσο ποιο φθηνά είναι τα συμβόλαια άλλων παροχων, αλλά αυτό που με ενδιέφερε κυρίως είναι το αέριο για το οποίο το κόστος του για ένα χρόνο ειναι διπλάσιο σχεδόν σε σχεση με το ρεύμα. 

Με το dual είχα πετύχει καλύτερη τιμή στο αέριο. 

• Sad 1

24 λεπτά πριν, ftso είπε

Για το ρεύμα πληρώνω... 

Ημερήσια Κατανάλωση :0,0899

Νυχτερινή Κατανάλωση:0,0661

Έχω το POWER HOME NIGHT

Δεν ξέρω πόσο ποιο φθηνά είναι τα συμβόλαια άλλων παροχων, αλλά αυτό που με ενδιέφερε κυρίως είναι το αέριο για το οποίο το κόστος του για ένα χρόνο ειναι διπλάσιο σχεδόν σε σχεση με το ρεύμα. 

Με το dual είχα πετύχει καλύτερη τιμή στο αέριο. 

αυτα πληρωνες, κατσε να σου ρθει ο Σεπτεμβρης με τις ρητρες και το επανεξεταζεις, το ποσο ακριβως πληρωνεις. Προς το παρον οσοι ειναι σε κυμαινομενα κλαινε, η kwh βγαινει κοντα στο 0.20 και οχι δεν εκανα λαθος κανενα μηδενικο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λέει κάτι αυτό το προγραμμα;

https://efaenergy.gr/my-gas-home/?fbclid=IwAR1I6AwvQv4uqkRnmaBbiY4S3ZXXG7p-X_-lMRSNcXQUdq9ICbJUBIGNAss

Το ανέβασε η Efa στο Facebook! Α! Ισχύει έως τέλος Οκτωβρίου.

Επεξ/σία από Itera

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...