Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, tsigpan είπε

Απ οτι βλεπω στον λογαρισμό που ειναι εκκαθαριστικός με περιοδο καταναλωσης 21/11/2023 - 19/01/2024, ενώ  στο mydei  το Benefit λήγει την 27/1/26. Στη δική μου παροχή που επισης εκανα την αλλαγή, με ίδια  περιοδο καταναλωσης ,  το Benefit λήγει 10/1/26 και οπως ειπα πηρα το δώρο ενώ ο πατέρας μου όχι. Επίσης και τα δύο δεν περιείχαν ρήτρα αποχώρησης.

Κι εμένα τυχαίνει και λήγει όπως του πατέρα σου στις 27/01/26 και μου πιστώθηκαν τα 50 ευρω. Μάλιστα την αίτηση για αλλαγή την έκανα τηλεφωνικα στις 26/01/24. Θεωρώ ότι δεν τα είδες στον λογαριασμό γιατί είναι μέχρι 19/1/2024. Στον επόμενο λογαριασμό λογικά θα πιστωθεί το ποσό. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 ώρες πριν, thermaikos4 είπε

@korakios θα σταματησεις να ενημερωνεις το excel?

Επειδή τα προγράμματα δεν αλλάζουν όπως με το ρεύμα θα το συνεχίσω  , αλλά με χαλαρούς ρυθμούς 

• Like 1
  • Thanks 2

Στις 25/2/2024 στις 2:08 ΠΜ, korakios είπε

Μάλλον δεν έχεις δει περίοδο κατανάλωσης του λογαριασμού 

50€ με τετοιες τιμές του flex εξανεμίζεται 

Το max υποτίθεται θα βγάλει τιμή 1η του μηνός , αλλά 99,99 έχει θα έχει καλύτερη τιμή από το flex 

Το είδα ναι, 0,026 κάτι πήγε, άλλαξα κιόλας. Ευχαριστώ!

Σήμερα έκανα το βήμα. Από Control to benefit.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται πόλεμος μεταξύ ΝΑΤΟ - ΡΩΣΙΑΣ, πτώση μετεωρίτη στη μεγαλύτερη αποθήκη φυσικού αερίου της Ευρώπης, βλάβες στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις LNG της Αμερικής κλπ... 

• Haha 7

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρέτησαν τα ρητροπρογράμματα της Ζενίθ star και easy , έσφαξε ο Ήρων με το pass κλασσικά (για να πάρει το δώρο) και όσους ξεχάστηκαν στο flex

Ζενίθ Τ2 0,0474 για Φεβ, φαντάζομαι θα αρμέξει και η ΦΑ (όποιος έχει τιμή Φεβ της ΦΑ ας κάνει tag)

Απο δώρα , μόνο τα 50€ του Ήρων max έμειναν δυστυχώς ...

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

Μου ήρθε λογαριασμός από control σε benefit με το 50αρικο δώρο, επειδή η αλλαγή έγινε μέσα στο διμηνο μου ήρθε η τιμή benefit 0,034 για να υπολογίζω μελλοντικά πόσο περίπου επάνω να βάζω στην χρέωση μαζί με κόστη διανομής κτλ για να ξέρω την ακριβώς την κατανάλωση π.χ 0,034+πόσο τα υπόλοιπα; για να βγάζω μια τελική χρέωση; 

10 hours ago, teopanta1 said:

Μου ήρθε λογαριασμός από control σε benefit με το 50αρικο δώρο, επειδή η αλλαγή έγινε μέσα στο διμηνο μου ήρθε η τιμή benefit 0,034 για να υπολογίζω μελλοντικά πόσο περίπου επάνω να βάζω στην χρέωση μαζί με κόστη διανομής κτλ για να ξέρω την ακριβώς την κατανάλωση π.χ 0,034+πόσο τα υπόλοιπα; για να βγάζω μια τελική χρέωση; 

Ρυθμιζόμενες: Κατανάλωση * 0.011

Πρόσθεσε και κάνα 10άρικο για διάφορες άλλες χρεώσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/3/2024 στις 11:00 ΠΜ, alejsalonica είπε

Σήμερα έκανα το βήμα. Από Control to benefit.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται πόλεμος μεταξύ ΝΑΤΟ - ΡΩΣΙΑΣ, πτώση μετεωρίτη στη μεγαλύτερη αποθήκη φυσικού αερίου της Ευρώπης, βλάβες στις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις LNG της Αμερικής κλπ... 

αν γινει πολεμος ΝΑΤΟ Ρωσιας το τελευταιο που θα μας απασχολει ειναι το dei benefit 😂

θα ασχολουμαστε με το νεο προγραμμα "χτιζω-ανακαινιζω πυρηνικο καταφυγιο"

Επεξ/σία από The_Judas
  • Haha 3

Καλησπέρα, 

ψάχνω για νέα συνδεση φυσικού αερίου, οικιακή , με αυτόνομο λέβητα.

Η ερώτησή μου είναι απλή κοιτωντας τα πακέτα. 

έχω λόγω να διαλέξω άλλο πάροχο πέρα απο τον ΗΡΩΝ που ειναι ο πιο οικονομικός και χωρίς δεσμευση?

Και αν ναι ποιος ειναι ο λόγος , για να αποφύγω κακοτοπιές..

1 ώρα πριν, manosbr είπε

Καλησπέρα, 

ψάχνω για νέα συνδεση φυσικού αερίου, οικιακή , με αυτόνομο λέβητα.

Η ερώτησή μου είναι απλή κοιτωντας τα πακέτα. 

έχω λόγω να διαλέξω άλλο πάροχο πέρα απο τον ΗΡΩΝ που ειναι ο πιο οικονομικός και χωρίς δεσμευση?

Και αν ναι ποιος ειναι ο λόγος , για να αποφύγω κακοτοπιές..

Ναι γιατί δεν ξέρεις τελικά τι θα πληρώσεις...

9 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Ναι γιατί δεν ξέρεις τελικά τι θα πληρώσεις...

Ναι αλλά τι με πειράζει αν είναι πιο φθηνός από τους αλλους . Και ισχύει το ίδιο με την ιστορικότητα των τελευταίων 4 μηνών ; 
δεν διαφωνώ , ρωτάω γιατί  δεν ξέρω μήπως είχατε άλλη εμπειρία με ΗΡΩΝ .επίσης από τη στιγμή που δεν έχει δέσμευση οποίο μήνα το αυξήσει πολύ αν θέλω πάω ΔΕΗ , έτσι δεν είναι ;

• Sad 1

1 ώρα πριν, manosbr είπε

Ναι αλλά τι με πειράζει αν είναι πιο φθηνός από τους αλλους . Και ισχύει το ίδιο με την ιστορικότητα των τελευταίων 4 μηνών ; 
δεν διαφωνώ , ρωτάω γιατί  δεν ξέρω μήπως είχατε άλλη εμπειρία με ΗΡΩΝ .επίσης από τη στιγμή που δεν έχει δέσμευση οποίο μήνα το αυξήσει πολύ αν θέλω πάω ΔΕΗ , έτσι δεν είναι ;

Ο πιο φθηνος εγω βλεπω ειναι σταθερα η Δεη με το benefit.Καποια στιγμη παιξαν δυνατα δωρα απο αλλους παροχους πχ ηρων-ελπε αλλα με δεσμευση, οποτε εκει βλεπει ο καθενας με τις καταναλωσεις που εχει τι τον συμφερει..Η Δεη επισης εδινε 50αρικο με νεα συνδεση, αν το δινει ακομη εγω εκει θα πηγαινα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...