ekrepali Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 3 λεπτά πριν, paoup είπε Και εμενα μου ληγει η συμβαση σε ενα μηνα. Μου ειπανε οτι γινεται αοριστου με την ιδια τιμη που ειχα υπογραψει πριν 2 χρονια και τονισα αν χρειαζεται εγω να κανω καποια ενεργεια, αλλα ειπαν οχι. (ακομα και αν αποχωρησω και κανω συμβαση με αλλο παροχο). 0.026 αορίστου; Σου το υποσχέθηκαν σε μη ηχογραφημένη συνομιλία;
paoup Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, ekrepali είπε 0.026 αορίστου; Σου το υποσχέθηκαν σε μη ηχογραφημένη συνομιλία; Οχι, εμενα τοτε ηταν 0.0325 (home fix). Ειμαι σχεδον σίγουρος οτι ανεφερε οτι η συνομιλια ηχογραφειται. Ρωτουσα συνεχεια αν μπορω να το εχω αυτο σε γραπτη μορφη ας πουμε, αλλα επεμενε οτι παραμενει το ιδιο συμβολαιο αοριστου χωρις αλλη ενεργεια.... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από paoup
ftso Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, την 26/11/21 λήγει η σύμβασή σας με την εταιρεία μας με δικαίωμα αλλαγής προμηθευτή, η οποία θα ανανεωθεί αυτομάτως για ίσο χρόνο, εκτός αν μας δηλώσετε γραπτώς, ότι δεν επιθυμείτε την ανανέωσή της 15 ημέρες πριν τη λήξη της Εμένα αυτό γράφει ο λογαριασμός. Αν ισχύει ανανέωση χωρίς αλλαγή τιμής τότε είμαστε πένα!
VirusX2gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Εμενα πάντως στη ζενιθ έληγε αρχες Δεκέμβρη, σε ερωτηση μου τι γινεται μετα, μου ειπαν πως γινεται αοριστου στην βασικη τιμη του εκαστοτε εμπορικα διαθεσιμου προγραμματος! Οπως και να εχει εχω ηδη κανει αιτηση για gascontrol με τα 0.02 για 12 μήνες και του χρόνου βλέπουμε! Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από VirusX2gr
paoup Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 29 λεπτά πριν, ftso είπε Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, την 26/11/21 λήγει η σύμβασή σας με την εταιρεία μας με δικαίωμα αλλαγής προμηθευτή, η οποία θα ανανεωθεί αυτομάτως για ίσο χρόνο, εκτός αν μας δηλώσετε γραπτώς, ότι δεν επιθυμείτε την ανανέωσή της 15 ημέρες πριν τη λήξη της Εμένα αυτό γράφει ο λογαριασμός. Αν ισχύει ανανέωση χωρίς αλλαγή τιμής τότε είμαστε πένα! Εμενα δεν ειπε τιποτα για το οτι πρεπει να αναφερω κατι γραπτως σε περιπτωση που δε θελω να ανανεωσω
ekrepali Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, paoup είπε Οχι, εμενα τοτε ηταν 0.0325 (home fix). Ειμαι σχεδον σίγουρος οτι ανεφερε οτι η συνομιλια ηχογραφειται. Ρωτουσα συνεχεια αν μπορω να το εχω αυτο σε γραπτη μορφη ας πουμε, αλλα επεμενε οτι παραμενει το ιδιο συμβολαιο αοριστου χωρις αλλη ενεργεια.... Xαζομάρα που δε σπάσατε νωρίτερα τη σύμβαση... θα δίνατε ένα 50ρικο πέναλτυ και τώρα θα είχατε 0.026
paoup Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 21 λεπτά πριν, ekrepali είπε Xαζομάρα που δε σπάσατε νωρίτερα τη σύμβαση... θα δίνατε ένα 50ρικο πέναλτυ και τώρα θα είχατε 0.026 Ναι, δεν ειχα ψαχτει νωριτερα. Παρολα αυτα αν μεινει το 0.0325 μου φαινεται ειναι καλα. θα ξαναμιλησω μαζι τους γιατι μου φαινεται στον καθενα μας αλλα λενε....
ekrepali Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, paoup είπε Ναι, δεν ειχα ψαχτει νωριτερα. Παρολα αυτα αν μεινει το 0.0325 μου φαινεται ειναι καλα. θα ξαναμιλησω μαζι τους γιατι μου φαινεται στον καθενα μας αλλα λενε.... Ρώτα τι σημαίνει αορίστου στη βασική χρέωση; Βασική χρέωση του παλιού προγραμματος 0.032; Ή βασική του τωρινού fix 0.066; Ακόμα κι αν σου πούνε 0.032... βεβαιώσου ότι ηχογραφείται η συνομιλία και ζήτα όνομα υπαλλήλου. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από ekrepali
VirusX2gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Εγω παντως απο ζενιθ στην εξυπηρετηση εχω την χειροτερη εμπειρία ever. Ποτε δεν εχω λαβει γραπτως οτι και αν εχω ζητησει, ουτε τηλεφωνικα καλα.. τραγικοι γι αυτο και αντε γεια!!
Manolo7 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Αιτηση στο myhomegascontrol στις 29/9, προχτες δευτερα μετα απο επικοινωνία με δεη μου είπαν ότι εχουν στειλει τα χαρτια μου στην εδα θεσσ και μενει η μετρηση(?) Πως ακριβώς θα βρω ακρη με την εδα? Προσπαθω 2 μερες τωρα με τηλεφωνα δεν τους βρίσκω ποτέ (με βαση και τις αξιολογησεις στο γκουγκλ ειναι και το λογικο). Επικοινωνούν αυτοί μαζι μου για να μετρησουν? Στέλνουν μειλ? Γνωριζει κάποιος?
ekrepali Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4-8 εργάσιμες, έρχονται μετράνε και την ίδια μέρα γίνεται η αλλαγή παρόχου. Αν δεν υπάρχει άμεση πρόσβαση στον μετρητή θα σου στείλουν sms τη προηγούμενη μέρα, τι ώρα θα έρθουν την επόμενη (δε τηρούν ακριβώς το ωράριο) @Manolo7 Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2021 από ekrepali 1
itmaster99 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα, λοιπόν σήμερα επισκέφτηκα μέσω ραντεβού online φυσικό κατάστημα ΔΕΗ. Αν και η επίσκεψη αφορούσε αλλαγή προμηθευτή ρεύματος ο ευγενέστατος εκπρόσωπος με ενημέρωσε ότι εξυπηρετούν και για αλλαγή προμηθευτή αερίου. Και επειδή όλα τελείωσαν σε 20 λεπτά όσοι είναι να πάτε ΔΕΗ Gas..... μην ασχοληθείτε με τηλεφωνικές αιτήσεις, κούριερ κτλ. Απευθείας σε καταστήματα με τα δικαιολογητικά. Αν το ήξερα θα τα έκανα και τα 2 μαζί σήμερα ωραία και προπαντός γρήγορα. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Έχει ενεργοποιήσει κάποιος πρόσφατα πάγια εντολή μέσω του e-bill site της ΔΕΗ? Στο ρεύμα (σε 2 διαφορετικά accounts) όταν πάτησα για να βάλω κάρτα, βγήκε κανονικά το παραθυράκι για εισάγω τα στοιχεία της κάρτας, στην κατηγορία του φυσικού αερίου, πάταγα και δεν άνοιγε ποτέ...
marmagia Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 καλά θα πάει και αυτό... https://www.kathimerini.gr/economy/561535063/fysiko-aerio-ponokefalos-gia-ti-depa-i-orizontia-ekptosi/
ekrepali Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2021 2 ώρες πριν, Thresh είπε Έχει ενεργοποιήσει κάποιος πρόσφατα πάγια εντολή μέσω του e-bill site της ΔΕΗ? Στο ρεύμα (σε 2 διαφορετικά accounts) όταν πάτησα για να βάλω κάρτα, βγήκε κανονικά το παραθυράκι για εισάγω τα στοιχεία της κάρτας, στην κατηγορία του φυσικού αερίου, πάταγα και δεν άνοιγε ποτέ... Κλείσε το adblock.
Προτεινόμενες αναρτήσεις