Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 minutes ago, korakios said:

Μπα , το 50ρικο δεν επαρκεί από τη στιγμή που θα πρέπει να μιλήσω με τους επιστήμονες της ΔΕΗ . Ηλεκτρονικά δεν υπάρχει η εταιρία , άρα χλωμό , κάντε εσυ πρώτα 😁

Εγώ θα περιμένω τη volton μήπως βγάλει πρόγραμμα με δωρεάν 500 κυβικά. 😆

• Haha 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε ξερω τι λετε εσεις..εγω βλεπω πως η αλλαγη παροχου στο αεριο δεν ειναι οπως στο ρευμα.. κι εξηγουμαι..Φαινομαι Ελπε απο 22/01 κατι που επιβεβαιωνει και η Ελπεντισον αλλα και η Δεδα..Ομως ο καιρος περναει και πουθενα να φανει η παροχη ΦΑ στο myelpedison..Μιλαω με εξ.πελατων α μου λεει δεν εχει στειλει ακομη μετρησεις η Δεδα για να ενεργοποιηθειται, πρεπει να τους παρετε τηλ να στειλουν μετρησεις.. 

Εδω δεν ξερω αν η ασυννενοησια εχει να κανει με την εταιρεια συνεργατη της Ελπε στην οποια εκανα τη συμβαση..

Στα καπακια ερχεται ο λογαριασμος απο τον προηγουμενο παροχο Φ.Αεριο ο οποιος εχει καταναλωση για ολο τον Ιανουαριο εκκαθαριστικος κατι που δειχνει οτι αυτοι συνεχιζουν κ με βλεπουν πελατη, γιατι αλλιως θα με ειχαν χρεωσει μεχρι 22/01 που περασα στην Ελπε τα λεω καλα;;  Τωρα τηλ. απο Δευτερα στην /Δεδα να δω αν θα βγαλω ακρη...

Αναρωτιεμαι..Η μετρηση που στελνουμε στον παροχο δεν λαμβανεται υπ οψιν;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, energy52 είπε

Δε ξερω τι λετε εσεις..εγω βλεπω πως η αλλαγη παροχου στο αεριο δεν ειναι οπως στο ρευμα.. κι εξηγουμαι..Φαινομαι Ελπε απο 22/01 κατι που επιβεβαιωνει και η Ελπεντισον αλλα και η Δεδα..Ομως ο καιρος περναει και πουθενα να φανει η παροχη ΦΑ στο myelpedison..Μιλαω με εξ.πελατων α μου λεει δεν εχει στειλει ακομη μετρησεις η Δεδα για να ενεργοποιηθειται, πρεπει να τους παρετε τηλ να στειλουν μετρησεις.. 

Εδω δεν ξερω αν η ασυννενοησια εχει να κανει με την εταιρεια συνεργατη της Ελπε στην οποια εκανα τη συμβαση..

Στα καπακια ερχεται ο λογαριασμος απο τον προηγουμενο παροχο Φ.Αεριο ο οποιος εχει καταναλωση για ολο τον Ιανουαριο εκκαθαριστικος κατι που δειχνει οτι αυτοι συνεχιζουν κ με βλεπουν πελατη, γιατι αλλιως θα με ειχαν χρεωσει μεχρι 22/01 που περασα στην Ελπε τα λεω καλα;;  Τωρα τηλ. απο Δευτερα στην /Δεδα να δω αν θα βγαλω ακρη...

Μάλλον από ΔΕΔΑ έγινε η πατάτα και δε στείλανε ούτε στον προηγούμενο πάροχο ούτε τις μετρήσεις στον νέο 

Ανοιξε στο myrae αίτημα\τα 

Επεξ/σία από korakios

Μόλις τώρα, korakios είπε

Μάλλον από ΔΕΔΑ έγινε η πατάτα και δε στείλανε ούτε στον προηγούμενο πάροχο ούτε τις μετρήσεις στον νέο 

Ανοιξε στο myrae αίτημα\τα 

Αρα μεχρι ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ που ειμαστε τελος Φλεβαρη με τιμολογει κανονικα το ΦΑ κι οχι η Ελπεντισον;; Θα μιλησω με Δεδα κι αν δε βγαλω ακρη ναι θα ανοιξω αιτημα μετα..

Αλλα korakios ξερεις τι σκεφτηκα; μηπως με συμφερει αυτη η πατατα; γιατι στη ΦΑ εχω -ειχα κυμενομενο,  ενω Ελπε ειναι (ηταν..) το γνωστο σταθερο (0.055) με τα δωρα..Οποτε εφυγε ο χειμωνας με κυμενομενο..😉

Όταν είχα πάει πρώτη φορά στη ΔΕΗ, με προηγούμενο πάροχο την ΦΑ, ο πρώην μου έστελνε λογαριασμούς έως και 6 μήνες μετά. Είχα πάρει 10 τηλ μέχρι να τελειώνει αυτή η ιστορία και να βγει ο τελικός και με έγραφαν κανονικά. 

Κοίτα μη φταίει η ΦΑ τελικά. 

• Thanks 1

10 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Για αντιστοχη μεζονετα ανατολικα της θεσσαλονικης και σταθερη θερμοκρασια 21ο , η καταναλωση ειναι για τον ιανουαριο στις 1300 kWh.

Οποτε θα σου ελεγα να ψαξεις λιγο μηπως εχεις καποιο προβλημα.

Γιατι είσαι confused korakios? Τι σε απασχολεί?Confused Thinking GIF by MOODMAN 

1 ώρα πριν, magdalhnh είπε

Όταν είχα πάει πρώτη φορά στη ΔΕΗ, με προηγούμενο πάροχο την ΦΑ, ο πρώην μου έστελνε λογαριασμούς έως και 6 μήνες μετά. Είχα πάρει 10 τηλ μέχρι να τελειώνει αυτή η ιστορία και να βγει ο τελικός και με έγραφαν κανονικά. 

Κοίτα μη φταίει η ΦΑ τελικά. 

Kαι πληρωνες καταναλωση και στους δυο δηλαδη γινεται αυτο;; τωρα με φοβισες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mάλλον η Elpedison προσέλαβε τη παλιά μηχανογράφηση της ΔΕΗ. 💣

3 hours ago, energy52 said:

1) Δε ξερω τι λετε εσεις..εγω βλεπω πως η αλλαγη παροχου στο αεριο δεν ειναι οπως στο ρευμα.. κι εξηγουμαι..Φαινομαι Ελπε απο 22/01 κατι που επιβεβαιωνει και η Ελπεντισον αλλα και η Δεδα..

2) Ομως ο καιρος περναει και πουθενα να φανει η παροχη ΦΑ στο myelpedison..Μιλαω με εξ.πελατων α μου λεει δεν εχει στειλει ακομη μετρησεις η Δεδα για να ενεργοποιηθειται, πρεπει να τους παρετε τηλ να στειλουν μετρησεις.. 

3) Στα καπακια ερχεται ο λογαριασμος απο τον προηγουμενο παροχο Φ.Αεριο ο οποιος εχει καταναλωση για ολο τον Ιανουαριο εκκαθαριστικος κατι που δειχνει οτι αυτοι συνεχιζουν κ με βλεπουν πελατη, γιατι αλλιως θα με ειχαν χρεωσει μεχρι 22/01 που περασα στην Ελπε τα λεω καλα;; 

Τωρα τηλ. απο Δευτερα στην /Δεδα να δω αν θα βγαλω ακρη...

1) Στείλε στο [email protected] και ζήτα αναλυτική βεβαίωση - πινακάκι των τελευταίων 3ών μετρήσεων, κι αν έχουν ενημερωθεί οι πάροχοι για την αλλαγή εκπροσώπησης. Ενδεικτικά η ΕΔΑ όταν είχα παρόμοιο θέμα μου είχε στείλει το παρακάτω:

Spoiler

4.jpg.5b3774bcacb5e32d67b9e68f1e16f0b5.jpg

Ο λόγος που προτιμώ την επικοινωνία με email είναι ότι το παραπάνω το στέλνουν σε PDF, όπου μετά μπορώ να επισυνάψω στους παρόχους (ή και σε καταγγελία στο Γενικό Μητρώο Εμπορίου που χρειάστηκε μια φορά). Ενώ τις απαντήσεις που παίρνουμε στο MyRAE πρέπει να τις κάνουμε screenshot και φαίνονται χάλια.

2) Οι απαντήσεις τους, μού θυμίζουν τα χάλια της ΔΕΗ πέρυσι-πρόπερσι. Παίζει να είναι η ίδια εταιρία μηχανογράφησης.

3) Προφανώς ο λογαριασμός απ'το ΦΑ είναι έναντι... αλλά ναι, εφόσον περιέχει ημερομηνίες πέρα της αλλαγής παρόχου, τότε σημαίνει πως ούτε αυτοί έχουν ενημερωθεί συστεμικά.

Τα βήματα που πρέπει να κάνεις είναι:

1) Να πάρεις τη παραπάνω βεβαίωση απ'την ΕΔΑ γραπτώς όπως ανέφερα

2) Να κάνεις αίτημα στο myrae κατά ΦΑ (αμφισβήτηση λογαριασμού) επισυνάπτοντας τη παραπάνω βεβαίωση λέγοντας τους πως έχεις αποχωρήσει κι ότι πρέπει να εκδώσουν τελικό.

3) Για την elpedison κάνε αίτημα στο myrae με αιτιολογία "την εξυπηρέτηση απ'την εταιρία / τη γενική ποιότητα εξυπηρέτησης". Επισυνάπτεις τη βεβαίωση της ΕΔΑ και τους ρωτάς γιατί δε βλεπουν ακόμα πως είσαι πελάτης τους. Αν και νομίζω πως όταν θα έρθει η ΕΔΑ για επιτόπια, θα σου βγάλουν λογαριασμό.

2 hours ago, korakios said:

Φαντάσου να έκανες ταχυτουρισμό και να σου έστελναν έναντι x3, για ίδιες περιόδους κατανάλωσης. Θα 'γραφες μετά στη καταγγελία "ρε παιδιά εγώ για 1 μέρα ήρθα να πάρω το δώρο, τι μου βγάλατε έναντι για 1 μήνα" 🤣

Επεξ/σία από ekrepali
  • Haha 1

4 ώρες πριν, ekrepali είπε

Σε μια κουταλιά νερό πνίγνεσαι. βάλε control να πάρεις το 50άρικο, μετά αζημίως αλλαγή σε benefit και μετά elpedison. 🤣

Σατανικοοοοοο!!!!! 

@energy52, εγώ γνώριζα πότε έγινε η μετάβαση στη ΔΕΗ, και στο εν τω μεταξύ είχε εκδόσει και τον πρώτο μου λογαριασμό. Στη ΦΑ, δε πλήρωσα κανέναν μετέπειτα λογαριασμό, παρά μόνο τον τελικό. Αν πλήρωνα τα λεφτά που μου ζητούσαν, ο τελικός θα ήταν πιστωτικός. 

13 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Για αντιστοχη μεζονετα ανατολικα της θεσσαλονικης και σταθερη θερμοκρασια 21ο , η καταναλωση ειναι για τον ιανουαριο στις 1300 kWh.

Οποτε θα σου ελεγα να ψαξεις λιγο μηπως εχεις καποιο προβλημα.

Μένω Ωραιόκαστρο, ο καιρός εδώ είναι όσο να ναι πιο κρύος, 4 βαθμούς διαφορά από το κέντρο της πόλης. Γείτονες που ρώτησα και αυτούς τους ήρθε 9000kwh. Θα ρωτήσω βέβαια να γίνει και ένας έλεγχος καλής λειτουργίας του ρολογιού μήπως υπάρχει κάτι εκεί αλλά δε νομίζω... Τώρα αφού φτάσαμε εδώ μένει να φύγω από ΗΡΩΝ FLEX και να πάω όπου συμφέρει καλύτερα..

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Τα βήματα που πρέπει να κάνεις είναι:

1) Να πάρεις τη παραπάνω βεβαίωση απ'την ΕΔΑ γραπτώς όπως ανέφερα

2) Να κάνεις αίτημα στο myrae κατά ΦΑ (αμφισβήτηση λογαριασμού) επισυνάπτοντας τη παραπάνω βεβαίωση λέγοντας τους πως έχεις αποχωρήσει κι ότι πρέπει να εκδώσουν τελικό.

3) Για την elpedison κάνε αίτημα στο myrae με αιτιολογία "την εξυπηρέτηση απ'την εταιρία / τη γενική ποιότητα εξυπηρέτησης". Επισυνάπτεις τη βεβαίωση της ΕΔΑ και τους ρωτάς γιατί δε βλεπουν ακόμα πως είσαι πελάτης τους. Αν και νομίζω πως όταν θα έρθει η ΕΔΑ για επιτόπια, θα σου βγάλουν λογαριασμό.

Με αλλα λογια εμπλεξα..Εντωμεταξυ εχω ηδη στειλει εδω και μια βδομαδα ενα mail στη Δεδα για γνωστοποιηση μετρησης στο νεο παροχο αλλα καμια απαντηση..

Αυτο που με νοιαζει ειναι να μην με διπλοχρεωσουν βασικα. Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες, θα ενημερωσω τι εγινε!!

Στις 8/2/2024 στις 3:35 ΜΜ, korakios είπε

τρέχεις μιας και άργησες

πως να μην τελειώσει με τέτοιες τιμές. Όταν λες προηγούμενο μήνα , ποιους μήνες έχει σαν περίοδο κατανάλωσης ο λογαριασμός ?

ναι , εκτός αν θες τουρισμό να πάρεις απο ΔΕΗ ένα 50ρικο

φυσικά μην έχεις εμπιστοσύνη στις τιμές του Ήρων , ανα μήνα τις τσεκάρεις

Σορρυ για την πολύ αργοπορημένη απάντηση, ε ναι λογικό να τελειώσει. Αν και τόσους μήνες δεν πλήρωσα τίποτα, να το πω κι αυτό, ακριβώς λόγω πιστωτικού και καλών τιμών. Πέρασε η 20η του μήνα, αξίζει ακόμα το gas max home?

2 ώρες πριν, KaRouLi είπε

Σορρυ για την πολύ αργοπορημένη απάντηση, ε ναι λογικό να τελειώσει. Αν και τόσους μήνες δεν πλήρωσα τίποτα, να το πω κι αυτό, ακριβώς λόγω πιστωτικού και καλών τιμών. Πέρασε η 20η του μήνα, αξίζει ακόμα το gas max home?

Μάλλον δεν έχεις δει περίοδο κατανάλωσης του λογαριασμού 

50€ με τετοιες τιμές του flex εξανεμίζεται 

Το max υποτίθεται θα βγάλει τιμή 1η του μηνός , αλλά 99,99 έχει θα έχει καλύτερη τιμή από το flex 

• Like 1

Συμφορουμιτες θα χρειαστώ την συμβουλή σας... προκαταβολικά (εκτός αν αύριο που είναι η τελευταία μέρα γίνει κάποια αλλαγή και ολοκληρωθεί η διαδικασία)

Έκανα αίτηση αλλαγής από ΗΡΩΝ σε ΔΕΗ benefit στις 9/2 (είχε 50€ + μηδέν εγγύηση) 12/2 το βλέπει η ΕΔΑ, μίλησα την Δευτέρα που μας πέρασε με ΕΔΑ και μου λένε περιμένουμε από τον τωρινό πάροχο επιβεβαίωση. Μιλάω με Ήρων μου λέει θα ενημερώσουμε το αρμόδιο τμήμα.. περνάει η βδομάδα Παρασκευή και αφού έχω στείλει και email γιατί το τηλεφωνικό κέντρο του ΉΡΩΝ δεν!! Ξανά μιλάω στο chat 2 φορές και μου λένε το έχουν βάλει άμεση προτεραιότητα (αλλά το συγκεκριμένο τμήμα δουλεύει μόνο πρωί εργάσιμες ημέρες). Αν δεν ολοκληρωθεί πώς κινούμαι? MyRAE και ΣτΚ η κάτι άλλο? Επίσης πλέον το benefit δεν έχει το 50€.. άρα διαφυγοντα κέρδη πρέπει να τους χρεώσω 😜.

Υ.Γ : Sorry για την ιστορία της ζωής του φυσικού αερίου μου!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...