gvoi Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Η αλλαγή μου από control σε benefit, ούτε αποχώρηση χρέωσε, ούτε 50€ έδωσε. Εκτός αν το βάλουν στον επόμενο.... Σε άλλα νέα αυτή στη φωτογραφία κάτω, είναι η απάντηση που πήρα σχετικά με ρήτρα αποχώρησης από benefit. Και στο mail προφανώς βάλανε τους σωστούς όρους. ΥΓ τώρα το είδα.... Ενπίπτουν έγραψε ο θεούλης! Ε Ν Π Ι Π Τ Ο Υ Ν. και μετά περόν. Στο λεωφορείο θα το έγραψε το μειλ στο πόδι Spoiler Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2024 από gvoi
korakios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 6 λεπτά πριν, gvoi είπε Σε άλλα νέα αυτή στη φωτογραφία κάτω, είναι η απάντηση που πήρα σχετικά με ρήτρα αποχώρησης από benefit. καλό είναι αυτό να μην το σκαλίζετε , πλέον βέβαια δείχνει οτι είναι ψιλοεπίσημο 6 λεπτά πριν, gvoi είπε Η αλλαγή μου από control σε benefit, ούτε αποχώρηση χρέωσε, ούτε 50€ έδωσε. Εκτός αν το βάλουν στον επόμενο.... myrae για το 50ρικο που δικαιούσαι εκτός αν τους το χαρίσεις , πάσο 23 λεπτά πριν, chefakis είπε Πριν μισή ώρα μίλησα με δύο υπαλλήλους της ΔΕΗ,και οι δύο κοπέλες μου είπαν ότι δεν χρεώνεται η αλλαγή σε benefit άρα αφού κράτησες και τα ονόματα προχωράς
energy52 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Παιδια η αλλαγη παροχου μεσο ορο ποσο καιρο παιρνει; Εχω στειλει απο 19/01 τα δικαιολογητικα στον νεο παροχο μου στειλανε τη συμβαση αλλα σημερα που μιλησα δεν υπαρχει ακομη εκπροσωπηση κι οτι εξαρταται απο την ΔΕΔΑ...Οσον αφορα τον μετρητη εστειλα βιντεο και φωτογραφιες με τις ενδειξεις οπως ζητησαν..Στελνει και η ΔΕΔΑ μετρηση στο νεο παροχο;
korakios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 3 λεπτά πριν, energy52 είπε Παιδια η αλλαγη παροχου μεσο ορο ποσο καιρο παιρνει; Εχω στειλει απο 19/01 τα δικαιολογητικα στον νεο παροχο μου στειλανε τη συμβαση αλλα σημερα που μιλησα δεν υπαρχει ακομη εκπροσωπηση κι οτι εξαρταται απο την ΔΕΔΑ...Οσον αφορα τον μετρητη εστειλα βιντεο και φωτογραφιες με τις ενδειξεις οπως ζητησαν..Στελνει και η ΔΕΔΑ μετρηση στο νεο παροχο; κανονικά παίρνουν επιτόπια απο ΔΕΔΑ αλλά μπορεί και να δεχτούν τη φωτό πάρε τηλ αρχικά στη ΔΕΔΑ να δεις αν έστειλε ο πάροχος αίτημα
energy52 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 1 ώρα πριν, korakios είπε κανονικά παίρνουν επιτόπια απο ΔΕΔΑ αλλά μπορεί και να δεχτούν τη φωτό πάρε τηλ αρχικά στη ΔΕΔΑ να δεις αν έστειλε ο πάροχος αίτημα άρα δεν ειναι οπως η αλλαγη στο ρευμα, θελει ωριμανση😀 ..αλλα γιατι να μη στειλει ο παροχος τσπ θα παρω αυριο ευχαριστω!
ekrepali Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2024 Eπιτέλους έλαβα κι εγώ απάντηση ότι μπορώ να φύγω ελεύθερα απ'το benefit. Εμένα πάντως δεν έγραψαν 'ενπίπτουν'. Έγραψαν 'δεν υφίσταται ρήτρα'. Τι διάολο... χειροκίνητα απαντούν στον καθένα, γι'αυτό κάνουν 10-15 μέρες; 😄 1 hour ago, energy52 said: Παιδια η αλλαγη παροχου μεσο ορο ποσο καιρο παιρνει; Εχω στειλει απο 19/01 τα δικαιολογητικα στον νεο παροχο μου στειλανε τη συμβαση αλλα σημερα που μιλησα δεν υπαρχει ακομη εκπροσωπηση κι οτι εξαρταται απο την ΔΕΔΑ...Οσον αφορα τον μετρητη εστειλα βιντεο και φωτογραφιες με τις ενδειξεις οπως ζητησαν..Στελνει και η ΔΕΔΑ μετρηση στο νεο παροχο; Το πολύ 8 εργάσιμες καθυστερεί η ΕΔΑ αν έρθει για επιτόπια καταμέτρηση, άρα κάτι άλλο παίζει. Πάρε βασικά τη ΔΕΔΑ και ρώτα αν έχουν λάβει το αίτημα απ'τη ΔΕΗ. Υπόψιν όσοι είστε Θεσσαλονίκη/Θεσσαλία, ισχύει το παλιό νούμερο της ΕΔΑ ΘΕΣΣ 2310 584444, απαντάνε από Λάρισα. 1
energy52 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Kαλημερα! Τελικα πηρα στα κεντρικα 2162000401,(περιοχη Λαμια) εβγαλα γραμμη μετα απο πολλες προσπαθειες και μου ειπαν πως εχει γινει ηδη η αλλαγη απο Φ.Α σε Ελπε..Οταν ρωτησα αν εγινε επιτοπια μετρηση ή βασιστηκαν στη δικη μου (ετσι απλα να ξερω τι γινεται..) δεν ηξερε να μου πει και δεν ειχε κ πολυ διαθεση απ οτι καταλαβα..
ekrepali Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 3 hours ago, energy52 said: Kαλημερα! Τελικα πηρα στα κεντρικα 2162000401,(περιοχη Λαμια) εβγαλα γραμμη μετα απο πολλες προσπαθειες και μου ειπαν πως εχει γινει ηδη η αλλαγη απο Φ.Α σε Ελπε..Οταν ρωτησα αν εγινε επιτοπια μετρηση ή βασιστηκαν στη δικη μου (ετσι απλα να ξερω τι γινεται..) δεν ηξερε να μου πει και δεν ειχε κ πολυ διαθεση απ οτι καταλαβα.. Στείλε mail στο [email protected] και θα σου απαντήσουν από Αθήνα. Στο mail γράψε ονοματεπώνυμο, ΑΦΜ, ΗΚΑΣΠ, τηλέφωνο. 1
ekrepali Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Όσοι είστε ΗΡΩΝ... ξοδέψτε 5 λεπτά απ'το χρόνο σας να διαβάσετε αυτό στο ρεύμα. Έχει γίνει μπάχαλο στις χρεώσεις... Edit: σωστές είναι οι χρεώσεις έναντι αν και εμφανίζονται με περίεργο τρόπο, αλλά σε μερικούς έχουν φάει το 50αρικο στην εκκαθάριση. Κι ότι σκόπευα να πάω ΗΡΩΝ Gas Max για το 50άρικο... εγώ φταίω για τη καταστροφή που έχει επέλθει. 😄 Εννοείται θα περιμένω πρώτα την ΕΔΑ να πάρει καταμέτρηση τον Μάρτιο και μετά θα πάω ΗΡΩΝ... κι όταν κάψω το 50άρικο, τη κοπανάω για να βγει τελικός. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2024 από ekrepali
caveneo Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Συμφέρει όντως να είσαι σε έναν πάροχο για ηλεκτρικό και φυσικό αέριο; 170€ δίνει η elpedison! Τι να κάνω;
korakios Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2024 2 ώρες πριν, caveneo είπε Συμφέρει όντως να είσαι σε έναν πάροχο για ηλεκτρικό και φυσικό αέριο; όχι , μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις 2 ώρες πριν, caveneo είπε 170€ δίνει η elpedison! Τι να κάνω; οτι σε συμφέρει 1
kxtsao Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 εκδόθηκε λογαριασμός ΔΕΗ για 3 ημέρες από 29 έως 31 Δεκεμβρίου, δλδ ακριβώς στην αλλαγή παρόχου από volterra και είναι αρνητικός λόγω του δώρου 50€. αναμένω πλέον για Ιανουάριο
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Μερες τωρα προσπαθω να κανω εγγραφη στο myelin χωρις επιτυχια. Βαζω την παροχη και το ΑΦΜ και δεν κανει τιποτα. Απο τους ασχετους στην εξυπηρετηση καμια βοηθεια το οποιο ειναι πραγματικα απογοητευτικο. Συνέχεια καταγραφουν το αιτημα μου και ποτε κανεις δεν με παιρνει πισω. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο?
ekrepali Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 1 hour ago, nikos121 said: Μερες τωρα προσπαθω να κανω εγγραφη στο myelin χωρις επιτυχια. Βαζω την παροχη και το ΑΦΜ και δεν κανει τιποτα. Απο τους ασχετους στην εξυπηρετηση καμια βοηθεια το οποιο ειναι πραγματικα απογοητευτικο. Συνέχεια καταγραφουν το αιτημα μου και ποτε κανεις δεν με παιρνει πισω. Εχει αντιμετωπισει κανεις το ιδιο? Μήπως είχες παλιά παροχή σε ρεύμα ή αέριο κι είσαι ήδη γραμμένος;
nikos121 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2024 21 λεπτά πριν, ekrepali είπε Μήπως είχες παλιά παροχή σε ρεύμα ή αέριο κι είσαι ήδη γραμμένος; οχι δεν κανει τιποτα δε φορτωνει. σαν να κανει refresh ενα πραγμα οτι αριθμους και να βαλω στα 2 πεδία. δοκιμασε και εσυ να το δεις. Μπηκα απο pc, απο κινητο, τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις