makis225 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Καλησπέρα σας. Τον χρόνο έχω κατανάλωση περίπου 2.500 κιλοβατώρες και είμαι στο gas benefit από πέρυσι. Επειδή βλέπω ότι μπορώ να φύγω χωρίς ρήτρα, αξίζει να πάω elpedison για τα 120€ στον πρώτο λογαριασμό αλλά με σταθερή χρέωση; Έχω elpedison smart και στο ρεύμα και ίσως μπορεί να συνδυαστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gvoi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Στις 23/1/2024 στις 2:24 ΜΜ, ekrepali είπε Ζήτα να σου στείλουν τους νέους όρους (που ισχύουν από 1/11/23 και μετά) που δεν αναγράφουν τίποτα για πέναλτυ Spoiler Εμένα πάντως από μετάβαση που έκαν τη Δευτέρα αυτούς μου έστειλαν... άρα σε όλους τα ίδια στέλνουν που δεν ισχύουν??? Πωωωω δεν έχω καμιά όρεξη να ανοίξω πάλι πόρτα με τη ΡΑΕ. Λέτε να πάρω εκείνον τον καλό κύριο που μου είχε δώσει και το τηλέφωνό του, που με είχε πάρει να μου ζητήσει συγνώμη που δεν έβγαζαν λογαριασμό ένα χρόνο και που δνε μου είχαν αποδώσει σωστά επιδοτήσεις???? Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από gvoi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, makis225 είπε Καλησπέρα σας. Τον χρόνο έχω κατανάλωση περίπου 2.500 κιλοβατώρες και είμαι στο gas benefit από πέρυσι. Επειδή βλέπω ότι μπορώ να φύγω χωρίς ρήτρα, αξίζει να πάω elpedison για τα 120€ στον πρώτο λογαριασμό αλλά με σταθερή χρέωση; Έχω elpedison smart και στο ρεύμα και ίσως μπορεί να συνδυαστεί. προηγούμενη σελίδα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis225 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Την είδα την απάντηση στην προηγούμενη, απλώς δεν γνωρίζω κατά πόσο γίνεται αυτό γιατί βλέπω στο Site για το double να δείχνει μόνο το bright και όχι το smart. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, makis225 είπε Την είδα την απάντηση στην προηγούμενη, απλώς δεν γνωρίζω κατά πόσο γίνεται αυτό γιατί βλέπω στο Site για το double να δείχνει μόνο το bright και όχι το smart. Γίνεται, θα πάρεις 120 € στο λογαριασμό, 60 € Edenred και 20 € διατακτική Σκλαβενίτη. Αν θες στείλε μου μήνυμα. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου από doomnx 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATmega Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Τον Οκτώβρη 23 άλλαξα το benefit και σε σταθερό control. Με την αλλαγή αυτή μου έδωσαν δώρο 50€ στον λογαριασμό. Τώρα τον Ιανουάριο 24 ξανά αλλάζω σε benefit και στον λογαριασμό που βγήκε σήμερα βλέπω ότι μου έδωσαν ξανά δώρο 50€. Αν φύγω για την elpedison (έχω γυρίσει το ρεύμα στην Elpedison με δώρο 100€) για να πάρω τα 120€ υπάρχει περιπτώσει να μου ζητήσει πίσω η ΔΕΗ τα δώρα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, ATmega είπε Τον Οκτώβρη 23 άλλαξα το benefit και σε σταθερό control. Με την αλλαγή αυτή μου έδωσαν δώρο 50€ στον λογαριασμό. Τώρα τον Ιανουάριο 24 ξανά αλλάζω σε benefit και στον λογαριασμό που βγήκε σήμερα βλέπω ότι μου έδωσαν ξανά δώρο 50€. Αν φύγω για την elpedison (έχω γυρίσει το ρεύμα στην Elpedison με δώρο 100€) για να πάρω τα 120€ υπάρχει περιπτώσει να μου ζητήσει πίσω η ΔΕΗ τα δώρα? ωπ , νάτος ο πρώτος αεροτουρίστας, μέχρι στιγμής δεν έχει ζητήσει πίσω δώρα η ΔΕΗ φυσικά και υπάρχει περίπτωση στα πλαίσια των πιθανοτήτων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, korakios είπε ωπ , νάτος ο πρώτος αεροτουρίστας, μέχρι στιγμής δεν έχει ζητήσει πίσω δώρα η ΔΕΗ φυσικά και υπάρχει περίπτωση στα πλαίσια των πιθανοτήτων Πλέον ο κόσμος δεν θα ζει με επιδόματα τύπου ΚΕΑ, αλλά με τα δώρα από τις εταιρείες Φ.Α.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PedroG Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 20 λεπτά πριν, ATmega είπε Τον Οκτώβρη 23 άλλαξα το benefit και σε σταθερό control. Με την αλλαγή αυτή μου έδωσαν δώρο 50€ στον λογαριασμό. Τώρα τον Ιανουάριο 24 ξανά αλλάζω σε benefit και στον λογαριασμό που βγήκε σήμερα βλέπω ότι μου έδωσαν ξανά δώρο 50€. Αν φύγω για την elpedison (έχω γυρίσει το ρεύμα στην Elpedison με δώρο 100€) για να πάρω τα 120€ υπάρχει περιπτώσει να μου ζητήσει πίσω η ΔΕΗ τα δώρα? Ωραίος τρόπος να βγάζεις λεφτά..... Να ρωτήσω δίνει η elpedison επιδότηση για ρεύμα ή φυσικό αέριο με τι προϋποθέσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2 hours ago, cabamaru4 said: Καλησπέρα σε όλους. Δυστυχώς είμαι και εγώ από αυτούς που πίστεψα ότι με σταθερότητα στη ΔΕΗ θα ναι όλα καλά , αλλά βλέπω ότι έχει πέσει στη μισή τιμή. Μήπως τελικά να πάω από Gas control σε benefit? Το έχει κάνει κανείς; γιατί βλέπω τώρα τελευταία ότι πολλοί δεν μπορούν. 4 hours ago, ekrepali said: Τηλεφωνικά, για να κρατήσεις το όνομα του υπαλλήλου που σου είπε ότι δεν υπάρχει ρήτρα (θεωρητικά ηχογραφούνται οι κλήσεις). Αν πέσεις σε υπάλληλο που σου πει ότι ισχύει η ρήτρα, κλείσε... σημείωσε το όνομα του σε μαύρη λίστα, και ξανακάλεσε μέχρι να βρεις κάποιον που να σου πει ότι δεν έχει ρήτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Στις 30/11/2023 στις 8:38 ΜΜ, HERTHAN είπε Aφηνω μονο αυτο εδω και φευγω. Μετα απο 45 μερες αφηνω αυτο εδω και ξαναφευγω..... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ATmega Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 3 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Μετα απο 45 μερες αφηνω αυτο εδω και ξαναφευγω..... Μία χαρά. Τα ίδια με μένα. Τώρα πάμε elpedison? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, ATmega είπε Μία χαρά. Τα ίδια με μένα. Τώρα πάμε elpedison? Οχι τωρα σκεφτομαι να βαλω βερμουδα κοντομανικο και καλοκαιρινες παντοφλες να βαλω τον θερμοστατη στο 28 γιατι θα χασω το επιδομα θερμανσης ετσι οπως παμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nlogginidis Δημοσ. 25 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 34 λεπτά πριν, HERTHAN είπε Οχι τωρα σκεφτομαι να βαλω βερμουδα κοντομανικο και καλοκαιρινες παντοφλες να βαλω τον θερμοστατη στο 28 γιατι θα χασω το επιδομα θερμανσης ετσι οπως παμε. Μην το γελάς αδερφέ. Ήδη ανέβασα θερμοστάτη στο 22 και μάλλον θα πάει στο 23. Δεν έχω κάψει ούτε το 20% που μέγιστου επιδοτούμενου ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις