Προς το περιεχόμενο

Πάροχοι φυσικού αερίου και οικονομικά πακέτα

DownUNDERground

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως εγώ τελικά δεν ανησυχώ για τις τιμές αεριου 😂😅 όπως το βλέπω δεν θα έχω παροχή μέσα στο 2021. Κάποια πρόβλεψη για το ΤΤΦα Ιανουαρίου; 😂🤣😅 (γελάω γιατί αρχίζει να στραβώνει το στόμα από τα νεύρα και πρέπει κάπως να διασκεδάσω τον πόνο μου). Προφανώς έτσι ούτε μεταφορα σε ΔΕΗ μπορώ να κάνω 

Επεξ/σία από marmagia
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 λεπτά πριν, marmagia είπε

Πάντως εγώ τελικά δεν ανησυχώ για τις τιμές αεριο 😂😅 όπως το βλέπω δεν θα έχω παροχή μέσα στο 2021. Κάποια πρόβλεψη για το ΤΤΦα Ιανουαρίου; 😂🤣😅 

91.750 το TTF , ο Ηρών ανάλογα τα κέφια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα , θέλω να κάνω αίτηση για το gascontrol της ΔΕΗ. Έχω όλα τα έγγραφα που απαιτούνται και μου λείπουν μόνο οι φωτογραφίες που ζητάνε από τον μετρητή . Είναι σωστές ή θα φάω άκυρο;

Spoiler

IMG-20211202-WA0004.jpg

IMG-20211202-WA0005.jpg

IMG-20211202-WA0003.jpg

Επεξ/σία από PastiGR

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ο μετρητής είναι η πρώτη φωτό

θα χρειαστείς κλειδι

οι υπόλοιπες φωτό είναι ο λέβητας , δεν έχει σχέση

Δηλαδή πρεπει να ξεκλειδωθεί και από κάτω είναι οι μετρητές που θέλουνε από την ΔΕΗ; Δεν έχω κάποιο κλειδί για να το ξεκλειδώσω .

2 λεπτά πριν, PastiGR είπε

Δηλαδή πρεπει να ξεκλειδωθεί και από κάτω είναι οι μετρητές που θέλουνε από την ΔΕΗ; Δεν έχω κάποιο κλειδί για να το ξεκλειδώσω .

μετρητης είναι κάπως έτσι

Spoiler

fysiko-aerio.jpg

κλειδί θα βρεις απο διαχειριστή για αντικλείδι ή τηλ ΕΔΑ να σου ανοίξουν το κουτί για φωτό

5 λεπτά πριν, korakios είπε

μετρητης είναι κάπως έτσι

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

fysiko-aerio.jpg

κλειδί θα βρεις απο διαχειριστή για αντικλείδι ή τηλ ΕΔΑ να σου ανοίξουν το κουτί για φωτό

Σε ευχαριστώ πολύ ! Ελπίζω να το έχει ο διαχειριστής για να μην καθυστερήσω και άλλο. 

4 λεπτά πριν, PastiGR είπε

Σε ευχαριστώ πολύ ! Ελπίζω να το έχει ο διαχειριστής για να μην καθυστερήσω και άλλο. 

να σου δώσει για το ρολόι που σου αντιστοιχεί , τσέκαρε και εσύ τα νούμερα που γράφει απάνω όταν ανοίξεις το πορτάκι

18 λεπτά πριν, korakios είπε

θα χρειαστείς κλειδι

Κορακιε πόσες φώτο ανέβασε ο φίλος; αν είναι τρεις δεν είναι καμια από αυτές ο μετρητής. 

16 λεπτά πριν, korakios είπε

θα χρειαστείς κλειδι

Πρωτη φορά βλέπω τέτοιο κουτί σε μετρητή. Και μάλιστα ίδια μάρκα με το λέβητα; Είστε σίγουροι ότι είναι αυτός; Νόμιζα πως βάζουν μόνο με πλαστικό πορτακι η με το τζαμάκι από την ΕΔΑ.  Εγώ του είπα να ακολουθήσει τη σωλήνα με τη κίτρινη βάνα για να βρει που είναι ο μετρητής...που να ξερα ότι καταλήγει εκεί.

Μόλις τώρα, Mule206 είπε

Κορακιε πόσες φώτο ανέβασε ο φίλος; αν είναι τρεις δεν είναι καμια από αυτές ο μετρητής. 

Μα αυτό λέω κι εγω

• Like 1

1 λεπτό πριν, Mule206 είπε

βαριόμουν να ρωτάω και υπέθεσα οτι είναι η πρώτη , θα του πει ο διαχειριστής

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Πρωτη φορά βλέπω τέτοιο κουτί σε μετρητή. Και μάλιστα ίδια μάρκα με το λέβητα; Είστε σίγουροι ότι είναι αυτός; Νόμιζα πως βάζουν μόνο με πλαστικό πορτακι η με το τζαμάκι από την ΕΔΑ.  Εγώ του είπα να ακολουθήσει τη σωλήνα με τη κίτρινη βάνα για να βρει που είναι ο μετρητής...που να ξερα ότι καταλήγει εκεί.

Μα αυτό λέω κι εγω

Ναι βρε παίδες αυτό δεν είναι το κουτί.. Είναι το εσωτερικό του λέβητα. Ο καυστηρας εινσι

Μόλις τώρα, Mule206 είπε

Ναι βρε παίδες αυτό δεν είναι το κουτί.. Είναι το εσωτερικό του λέβητα. Ο καυστηρας εινσι

Καλά του είπα στο πμ να ακολουθήσει τη σωλήνα με τη κίτρινη βάνα, όταν φτάσεις ξαναβγαλε φωτό να δουμε που βρίσκεσαι.😅😅

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .
ΚΑΝΤΕ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ 0,17-0,18
ΝΕΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΠΟ ΔΕΗ 0.22   ΓΙΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ 
0.080 ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΑΕΡΙΟ.

ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΙΟ ΤΟ 0.050
ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΛΠ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΙΝΔΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΩΡΑ ΣΥΝΤΟΜΑ...... {ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ} 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑ 
{ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ 😆 }

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...