Προς το περιεχόμενο

προβλημα να ανοιξω files.....

helenangel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχω το εξης προβλημα... ενω οταν ανοιγω τον υπολογιστη μου ολα λειτουργουν κανονικα ,μετα απο λιγη ωρα δεν μπορω να ανοιξω κανενα φακελο , ουτε να κλεισω την συνδεση με ιντερνετ,γενικα δεν μπορω ουτε τον υπολογιστη να κλεισω κανονικα...δεν ξερω τι συμβαινει...εχω ελεγξει για ιους και εχω κατεβασει ολα τα updates απο MICROSOFT...Exω firewall kai spam blocker....help me please..... :cry:

Δημοσ.

kai ti kanoune tora??? εχω ανιχνευσει για ιους ,ειναι οκ,επισης εχω το zonealarm, to spybolt kai to winpatrol.....exω κατεβασει ολα τα updates apo mocrosoft....ti αλλο να κανο???? αν ειναι τροφοδοτικο ,τι σημαινει αυτο και πως μπορω να το διορθωσω??????? :shock:

Δημοσ.

Το ίδιο συνέβαινε και στο pc μου και τελικά είχε τον ιό blaster. Μάλλον όμως δεν πρέπει να είναι αυτός καθώς θα σου έκανε restart το pc σου μετά από λίγα λεπτά σύνδεσης στο internet. Βέβαια δε χάνεις τίποτα να το ελέγξεις.

Δημοσ.
και τι εκαν ες για να τον εξουδετερωσεις??? :shock:

Καλησπέρα.

Πήγαινε εδώ για τον Blaster ή εδώ για τους υπόλοιπους ιούς .

Ελπίζω να σε βοήθησα .

Δημοσ.

τελικα ως εκ θαυματος το προβλημα εξαφανιστηκε χθες χωρις να καν ω τιποτα...δεν ξερω τι να πω παντως...τα νευρα μου ειχαν σπασει...ευχαριστω πολυ ολους σας...αν θελετε μπορειτε να δειτε τις σελιδες μου στο δικτυο....

ειμαι ζωγραφος....http://www.geocities.com/hkanakakiangel/index.html θα χαρω να γραψετε την γνωμη σας στο βιβλιο επισκεπτων........

:D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...