Dakonblackblade Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ένα απλο search ''European Art'' στο Google, θα σας πείσει. Δείτε αντιπροσωπευτικούς πίνακες στην εικόνα . Φιλάκια. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από Dakonblackblade
ProponitisTouKanape Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, adi32 είπε Δε νομιζω Μπορω εγω δηλ να βγω να σε βριζω δημοσια ή να λεω ψεματα για σενα ? Αυτή την περίπτωση την έχει προβλέψει ο νομοθέτης. Γιατί δεν έχει να κάνει με σωστό και λάθος. Δεν πρέπει να υπάρχει κανένας έλεγχος στην ενημέρωση, όσο χαμηλού επιπέδου και να είναι αυτή γιατί αλλιώς γλιστράμε σε απολυταρχικές πρακτικές όπου η πεφωτισμένη αρχή της κυβέρνησης αποφασίζει τι είναι σωστό και τι λάθος για το λαό. Είδαμε κι ένα μικρό παράδειγμα με τα λεφτά που μπούκωσε η κυβέρνηση τα media για να την προσκυνάνε όλη μέρα. Προσωπικά, μου προκάλεσε αναγούλα. Στο πολίτευμα που ζούμε θεωρούμε πως ο κόσμος έχει κριτική σκέψη και φιλτράρει ό,τι πληροφορίες λαμβάνει. Ας πάρουμε σα παράδειγμα το Μακελειό. Θέλω να κλείσει, αλλά δε θέλω να το κλείσει το κράτος. Θέλω να το εγκαταλείψει ο κόσμος που το διαβάζει, όχι να επιβληθεί απο ψηλά το κλείσιμο του. Δύσκολο; Πολύ. Θα γίνει; Πιο πιθανό είναι να κάνει σερί 20 νικών ο ΠΑΟ και να πάρει το πρωτάθλημα. Αλλά μέχρι να γίνει, προτιμώ να κυκλοφορεί και να βλέπω στο περίπτερο τα σκατά του, παρά να τον κλείσει με τη βία η κυβέρνηση. 2 1
adi32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, ProponitisTouKanape είπε θεωρούμε πως ο κόσμος έχει κριτική σκέψη και φιλτράρει ό,τι πληροφορίες λαμβάνει Έχεις δει τι λένε και τι πιστεύουν?
1600 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Νομιζω οτι την απαντηση που ψαχνεις, την εχει δωσει μερικα χρονια πριν ο Umberto Eco, παρα πολυ ευστοχα.
DrLo Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Στις 24/12/2020 στις 8:04 ΜΜ, adi32 είπε Που έχεις δει να φιμωνεται κάτι? Εδώ, στο insomnia. 2
adi32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Όταν υπάρχει λόγος πρέπει να απαγορευονται
Bitbit Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Damianus είπε Σελιδες οπως μακελειο, pronews, indymedia, ακροαριστερες -δεξιες , σελιδες, σε κανονικη χωρα θα ειχαν κλεισει. Σωστά, αγοράσετε μόνο τα ναρκωτικά που πουλάει το κράτος. Με 20μυρια που πήραν από το κράτος (γιατί άραγε;) μπορείς να τους εμπιστεύεσαι. Κι εμένα αν με πληρώνανε, θα πετούσε ο γάιδαρος, θα εκανε και bungee jumping. 3 ώρες πριν, adi32 είπε Έχεις δει τι λένε και τι πιστεύουν? Περιττό να πούμε ότι το 95% των Ελλήνων θεωρεί ότι 95% είναι ηλίθιοι. Τα νούμερα δε βγαίνουν όμως. Η λύση είναι απλή, η μόρφωση του κόσμου ώστε να μπορεί να κρίνει αυτά που διαβάζει, ακούει. Πάρτε το χαμπάρι, οποίος έχει τη δύναμη επιβάλει τη δική του αλήθεια. Γνωστός μου σε δήμο, έγινε μόνιμος χάρη στη βοήθεια του δημάρχου. Κλασσική ελληνική περίπτωση βλάβης. Εννοείται πως το συγκεκριμένο άτομο μόνο πανό δεν έβγαλε με καρδούλες για τον δήμαρχο. Σκέψου τώρα τα ΜΜΕ που πήραν το πακέτο. Αντικειμενικότητα δίχως όρια
DimosthenisG Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Το μεγαλύτερο πρόβλημα που υπάρχει και στο ίντερνετ αλλά και στα ΜΜΕ σήμερα είναι ένα και λέγεται ΛΟΓΟΚΡΙΣΊΑ
adi32 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Bitbit είπε Η λύση είναι απλή, η μόρφωση του κόσμου ώστε να μπορεί να κρίνει αυτά που διαβάζει, ακούει. Αυτη δεν ειναι απλη λυση ειναι κατι το ακατορθωτο και δεν ειναι μονο θεμα μορφωσης αλλα και iq
Silenzio Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Damianus είπε Ασυδοσια υπαρχει, επειδη αφηνεται να υπαρχει. Σελιδες οπως μακελειο, pronews, indymedia, ακροαριστερες -δεξιες , σελιδες, σε κανονικη χωρα θα ειχαν κλεισει. Θα ειχαν διωχθει οι συντακτες και οι ιδιοκτητες, για δημαγωγια, λαικισμο, συνωμοσιολογια, εξυβριση, δυσφημιση, προτροπη σε βια, ρατσιστικη φρασεολογια , bullying. Το ιδιο και για παρουσιες στο ιντερνετ (και δυστυχως στο κοινοβουλιο) απο αναχρονιστικα κομματα που οραματιζονται αυταρχικα καθεστωτα και αναμοχλευουν παθη οπως ΚΚΕ, κομμουνιστικα, Χ.Α, και καθαρα δημαγωγικα, που εκμεταλλεύονται το θυμικο του λαου, οπως Ελληνικη Λυση, Μερα25. Αυτα τα ζητηματα εχουν λυθει προ πολλου, στις ευνομούμενες δημοκρατικες πολιτειες και στις χωρες που εχουν βιωσει την τραγωδια ολοκληρωτικων καθεστωτων. απο πότε το κομμουνιστικό σύστημα παραγωγής ταυτίζεται με το απολυταρχικό καθεστώς ? ειλικρινά η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο.... μάλλον οι πηγές μόρφωσης/ενημέρωσής σου δεν απέχουν και τόσο απο το σκαι, το μακελειο κλπ κλπ 1 2
momotis Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Silenzio είπε το κομμουνιστικό σύστημα παραγωγής ταυτίζεται με το απολυταρχικό καθεστώς ? Κουνούμαλο?
DimosthenisG Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Silenzio είπε απο πότε το κομμουνιστικό σύστημα παραγωγής ταυτίζεται με το απολυταρχικό καθεστώς ? ειλικρινά η προπαγάνδα σε όλο της το μεγαλείο.... μάλλον οι πηγές μόρφωσης/ενημέρωσής σου δεν απέχουν και τόσο απο το σκαι, το μακελειο κλπ κλπ Από τότε που στην σοβιετια είχανε την εφημερίδα ПРАВДА που έγραφε ότι ψέμα μπορείς να φανταστείς, ότι επέλεγε η πολιτ-μπιρο, και μετά το υπουργείο προπαγάνδας πριν την τελική δημοσίευση. 3 1
KoreanW Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 27 minutes ago, DimosthenisG said: Από τότε που στην σοβιετια είχανε την εφημερίδα ПРАВДА που έγραφε ότι ψέμα μπορείς να φανταστείς, ότι επέλεγε η πολιτ-μπιρο, και μετά το υπουργείο προπαγάνδας πριν την τελική δημοσίευση. τί μου θυμισες, είναι και το τόπικ που ρωτάει για ελευθερία της έκφρασης ή ασυδοσία
Προτεινόμενες αναρτήσεις