Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα!!! Ήθελα να σας ρωτήσω επειδή εγώ δεν έχω πάρει πτυχίο αγγλικών και είμαι 16 χρόνων θα με δυσκόλεψει στο μέλλον να βρω δουλειά στην Ελλάδα? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasspil Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Γιατί έγραψες την ερώτηση και στον τίτλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μαλλον σε αρκετες δουλειες θα σε δυσκολεψει ,ξεκινα τωρα εχεις καιρο μπροστα σου μεχρι να βρεις δουλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Κατά λάθος είμαι καινούριος στο site Μπορείς να μου απαντήσεις στην ερώτηση? ΑΝ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΠΕΊΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos9004 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Σίγουρα θα παίξει σημαντικό ρόλο στο να βρεις μια δουλειά στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoreanW Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1. 16 χρονών είσαι. Δε σε πήραν και τα χρόνια. 2. Εξαρτάται από τη δουλειά, αν χρειάζεται πιστοποίηση γνώσης αγγλικών. 3. Το να έχεις πιστοποίηση αγγλικών δε σημαίνει απαραίτητα πως μιλάς καλά αγγλικά. Καμιά φορά μετράει η γνώση αγγλικών περισσότερο από το τυπικό προσόν της πιστοποίησης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SB_1957 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Σίγουρα το πτυχίο βοηθάει ως τυπικό προσόν και είναι απαραίτητο στο δημόσιο. Αλλά στον ιδιωτικό τομέα, πέρα από το οποιοδήποτε πτυχίο, αυτό που μετράει είναι πόσο καλά ξέρεις να μιλάς, να γράφεις και γενικά να συνεννοείσαι άνετα στην ξένη γλώσσα, είτε είναι αγγλικά είτε οποιαδήποτε άλλη. Και δεν είναι αργά για να μάθεις και αγγλικά τέλεια και ο,τιδήποτε άλλο, αρκεί να έχεις όρεξη για μάθηση και να ασχοληθείς συστηματικά και με πρόγραμμα. Όσο περισσότερες γνώσεις έχεις και κυρίως εξειδίκευση σε κάποιον τομέα τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για να βρεις μια καλή δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Everest Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Γνώση υπολογιστών π.χ. ecdl και κατοχή B2-lower αγγλικά θεωρώ ότι όλοι πρέπει να τα έχουν ως ελάχιστο προσόν πλέον. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, Mplamplampla είπε Καλησπέρα!!! Ήθελα να σας ρωτήσω επειδή εγώ δεν έχω πάρει πτυχίο αγγλικών και είμαι 16 χρόνων θα με δυσκόλεψει στο μέλλον να βρω δουλειά στην Ελλάδα? Πήρα το proficiency στα 22, στα 16 μου δεν είχα ιδέα από Αγγλικά. Χαλάρωσε. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
safridia Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Ναι θα σε δυσκολεψει, κυριως γιατι δεν εχεις την δυνατοτητα να φυγεις απο εδω και να ριξεις μαυρη πετρα πισω σου. Εισαι μικρος και προλαβαινεις ανετα να το παρεις. Για να σου πω την αληθεια οτι και να εχεις θα δυσκολευτεις για δουλεια στην Ελλαδα, για καλη δουλεια δεν το συζηταμε, και με καλα λεφτα ειναι επιστημονικη φαντασια. Εκτος και εαν εχεις καποια γνωριμια η συγγενεια με πολιτικο. Μαυρα χαλια γενικα, να ξερεις τι σε περιμενει. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Salvation81 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μαλλον επειδη αυριο αν και Παρασκευη ειναι Χριστουγεννα αρχισαμε απο την Πεμπτη; 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Πήρα το proficiency στα 22, στα 16 μου δεν είχα ιδέα από Αγγλικά. Χαλάρωσε. Σε πόσα χρόνια το πήρες? Σε πόσα χρονια το πήρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Mplamplampla είπε Σε πόσα χρόνια το πήρες? Σε πόσα χρονια το πήρες? 2 χρόνια . Μην αγχώνεσαι καθόλου. Υπάρχει μια τρέλα να μαθαίνουν τα παιδιά άπταιστα αγγλικά από τα 12... έλεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε 2 χρόνια αλλά είχες καθημερινά μαθήματα? Και πόσες ώρες? 3 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε 2 χρόνια . Μην αγχώνεσαι καθόλου. Υπάρχει μια τρέλα να μαθαίνουν τα παιδιά άπταιστα αγγλικά από τα 12... έλεος Εγώ πήγαινα αγγλικά και 1 χρόνο πριν δώσω το lower σταμάτησα επειδή είχα κουραστεί. Εσύ έκανες καθημερινά μαθήματα αγγλικών και πόσες ώρες? Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από Επισκέπτης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Αν γράψεις καλα στις πανελλήνιες και μπεις σε μια σχολή και αργότερα στο δημόσιο δεν χρειάζεται πτυχίο αγγλικών. Μιλαω κυρίως για στρατιωτικές και λοιπές σχολες μόνο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα