speedy23 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 21 ώρες πριν, kostiger είπε Ωραιος. Για μενα που ηρθα μετα απο μια δεκαετια Φιφα, οπου εκει το on-line matchmaking παει τραινο, τα 2-3 λεπτα ειναι πολλα. Θα το ξαναεπιχειρησω ωστοσο. Τονιζω ομως το πολυ. Συνηθως ειναι λιγοτερο. Μην ξεχασεις να ανοιξεις τις θυρες του PES στο router. Οσο να'ναι βοηθαει. Δυστυχως οσο ωραιο ειναι το gameplay αλλη τοσο δε δουλευει το online divisions. ΟΚ περιμενα κατι αναλογο του Divisions του FIFA αλλα δεν με χαλασε το σκεπτικο τους καθολου. Με χαλαει η πραξη του ομως που βασικα το κανει unplayable για μενα και εξηγω (θα σας κουρασω, σορυ για το νημα). Για οσους δεν ξερουν, ξεκινας την πορεια σου απο την 12η κατηγορια και πρεπει να πιασεις ενα συγκεκριμενο αριθμο ποντων για να επιτυχεις την ανοδο. Οσο μεγαλυτερη rated ομαδα παιρνεις τοσο το λιγοτερο σου δινει για τη νικη. Οσο χαμηλοτερη rated ομαδα επιλεγεις, τοσο πιο πολλους ποντους παιρνεις για τη νικη και πιο γρηγορα ανεβαινεις τις κατηγοριες. Για παραδειγμα για να ανεβεις απο την 7η στην 6η κατηγορια με την Ιντερ, η οποια σου δινει 362 ποντους για τη νικη, θελεις κατι σαν 7 νικες απο τους 10 αγωνες που εχεις για να φτασεις τους 2500 ποντους που απαιτουνται. Αυτο σημαινει βασικα οτι απο την 6η ή την 5η και μετα, και να θες να παρεις μεγαλη ομαδα για να ανεβεις, δεν μπορεις διοτι βασικα δεν βγαινουν τα κουκια εκτος αν κανεις 10/10. Εδω ερχεται το ωραιο concept της ΚΟΝΑΜΙ και σου λεει απεδειξε μου ποσο το εχεις μαθει με τις μικροτερες ομαδες. Ωραια. Εδω ομως ξεκιναει και το θεμα διοτι στην 6η κατηγορια για παραδειγμα, αρχιζω να παιρνω Leeds που δινει κατι σαν 540 ποντους για τη νικη και το μονο που παιζεις απεναντι σου ειναι ακομα 5 star rated teams και το handicap ειναι real. Αναρωτιεσαι γιατι γινεται αυτο και παιρνεις την απαντηση σου κοιτωντας το προφιλ των παικτων που παιζεις. Τυποι με κατι εξαιρετικα ρεκορ και τους βλεπεις να ειναι στο division 8 και 9 διοτι πολυ απλα παιζουν για το ρεκορ και οχι να ανεβουν τις κατηγοριες. Δεν λεω να μην υπαρχουν αυτοι οι παικτες αλλα δωστους ενα mode για αυτο το λογο. Το μονο που επιτυγχανεις με αυτο να ειναι να ητταται ο σκοπος του online divisions. Βαλε ενα φιλτρο να βρισκει αναλογες ομαδες που επιλεγεις ( οπως το ΦΙΦΑ) και τυπους που εχουν τον ιδιο σκοπο με σενα κατ'επεκταση. ΥΓ: Χθες νικαω 1-5 καποιον που εχει Μπαγερν και γω Λιντς. Στο 85 παταω pause για δεκα δευτερολεπτα και παταω επιστροφη στο ματς. Κρασαρει το παιχνιδι στα windows με τη γνωστη λευκη οθονη. Ειχα κανει ολα τα βηματα τη προηγουμενη μερα ωστε να αποτρεπεις το crash που παιζει να ηταν κυριως θεμα να δωσεις ενα exception στο MS defender antivirus. H Konami εν τω μεταξυ η ιδια με το που εμπαινες στο παιχνιδι χθες σου ελεγε οτι κατα την διαρκεια της συντηρησης των servers πιστευουν οτι εφτιαξαν το θεμα του κρασαρισματος...🙃 Εκτος και αν ηταν κανα hack... 1
Manorigt Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2021 Καλημερα εχω το pes update 2021 juve edit. Ξερει κανεις αν μπορω να παρω κ το bayern edition γτ θελω το icon. Η θα εχω 2 app το ενα juve κ το αλλο bayern και αλους παιχτες στο ενα αλλους στο αλλο?
The_Judas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Οταν ξεκίνησα να παίζω το PES, οι συμπαίκτες μου έκαναν συνέχεια αυτόματα προωθήσεις είτε στο κέντρο είτε στα άκρα και μπορούσα να τους πασάρω πολύ εύκολα. Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολύ στατικοί, πολύ σπάνια κάνουν κίνηση όπως πρέπει ακόμη και αν πατήσω το αντίστοιχο κουμπί. Αναγκάζομαι έτσι να κρατάω πολύ ώρα τη μπάλα και να μην μπορώ να διασπάσω εύκολα την αντίπαλη άμυνα. Τι μπορεί να φταίει; Είναι εξαρτημένο μήπως αυτό από την εκάστοτε ομάδα που διαλέγω;
BrocasHelm Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Οταν ξεκίνησα να παίζω το PES, οι συμπαίκτες μου έκαναν συνέχεια αυτόματα προωθήσεις είτε στο κέντρο είτε στα άκρα και μπορούσα να τους πασάρω πολύ εύκολα. Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει πολύ στατικοί, πολύ σπάνια κάνουν κίνηση όπως πρέπει ακόμη και αν πατήσω το αντίστοιχο κουμπί. Αναγκάζομαι έτσι να κρατάω πολύ ώρα τη μπάλα και να μην μπορώ να διασπάσω εύκολα την αντίπαλη άμυνα. Τι μπορεί να φταίει; Είναι εξαρτημένο μήπως αυτό από την εκάστοτε ομάδα που διαλέγω; Είναι ανάλογα με το playing style του κάθε παίχτη, και την θέση που παίζει ο κάθε παίχτης για να γίνει activate το playing style. Αυτό το βλέπεις αν είναι αχνά τα γράμματα ή όχι στην θέση που είναι ο παίχτης όταν φτιάχνεις το σύστημά σου. Πχ, σε θέση AMF θες ο παίχτης να είναι Hole Player και θα κάνει συνέχεια ανοίγματα μπροστά μαζί με τους CF. Αν είναι Classic No. 10 από την άλλη θα είναι στατικός και δεν θα το κάνει σχεδόν ποτέ. Επίσης ο CF αν είναι Goal Poacher θα παίζει στην γραμμή των αμυντικών και θα περιμένει την through pass για να βγει τετ α τετ, ενώ σε άλλα styles όπως το Target Man δεν θα κάνει τις ίδιες κινήσεις. Σε αμυντικούς επίσης ισχύουν τα ίδια, πχ ο Extra Frontman CB ανοίγεται πιο εύκολα από έναν Destroyer ή Build Up, και τα ακραία μπακ επίσης ανοίγονται αν είναι offensive full back ή full back finisher, ενώ τα defensive full backs μένουν πίσω και κρατούν άμυνα (εγώ προσωπικά τα προτιμώ, κι αν δεν έχω defensive full backs βάζω στα άκρα CB που μπορούν να παίξουν κι εκεί, αρκεί να μην έχουν active πχ το offensive full back playing style). Γενικά το playing style είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού για μένα. Προσωπικά θέλω πάντα (για το 4-2-1-3 που παίζω) goal poacher CF, prolific wingers μπροστά, hole player AMF, box to box CMF, destroyer DMF, defensive full backs στα άκρα πίσω αλλιώς κάποιον χωρίς ενεργό playing style, και για CB σίγουρα έναν build up και μετά ότι βρω (παίζω και με 2 build up CBs δεν έχω θέμα). Τα στατιστικά και το overall rating του παίχτη έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Γι' αυτό δεν μπορώ ποτέ να παίξω με παίχτες τύπου Maradona, Ronaldinho κλπ, αυτό το classic no 10 είναι λόγος να πετάς τον παίχτη. 1
privateer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2021 https://www.microsoft.com/el-gr/p/new-football-game-online-performance-test/9pbcnwpn36mp?rtc=1#activetab=pivot:overviewtab h beta του νεου pes ειναι στο store μεχρι 8/7 αλλαζουν μηχανη γραφικων απο fox engine σε unreal 4
xavier Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Στις 24/6/2021 στις 11:48 ΠΜ, privateer είπε https://www.microsoft.com/el-gr/p/new-football-game-online-performance-test/9pbcnwpn36mp?rtc=1#activetab=pivot:overviewtab h beta του νεου pes ειναι στο store μεχρι 8/7 αλλαζουν μηχανη γραφικων απο fox engine σε unreal 4 το εβαλα το ντεμο. τι εχουν κανει οι θεουληδες και τους πηρε μαλιστα 2 χρονια....Οτι πιο γελοιο εχει κυκλοφορησει. Ας το εβγαζαν σε πατσινκο καλυτερα. 2
mtifosi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2021 Μονο μια εταιρια με το μπαχαλο της konami τα τελευταια χρονια θα μπορουσε να κανει τετοια κινηση. Εμπρος-πισω...
The_Judas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Στις 24/6/2021 στις 10:28 ΠΜ, BrocasHelm είπε Είναι ανάλογα με το playing style του κάθε παίχτη, και την θέση που παίζει ο κάθε παίχτης για να γίνει activate το playing style. Αυτό το βλέπεις αν είναι αχνά τα γράμματα ή όχι στην θέση που είναι ο παίχτης όταν φτιάχνεις το σύστημά σου. Πχ, σε θέση AMF θες ο παίχτης να είναι Hole Player και θα κάνει συνέχεια ανοίγματα μπροστά μαζί με τους CF. Αν είναι Classic No. 10 από την άλλη θα είναι στατικός και δεν θα το κάνει σχεδόν ποτέ. Επίσης ο CF αν είναι Goal Poacher θα παίζει στην γραμμή των αμυντικών και θα περιμένει την through pass για να βγει τετ α τετ, ενώ σε άλλα styles όπως το Target Man δεν θα κάνει τις ίδιες κινήσεις. Σε αμυντικούς επίσης ισχύουν τα ίδια, πχ ο Extra Frontman CB ανοίγεται πιο εύκολα από έναν Destroyer ή Build Up, και τα ακραία μπακ επίσης ανοίγονται αν είναι offensive full back ή full back finisher, ενώ τα defensive full backs μένουν πίσω και κρατούν άμυνα (εγώ προσωπικά τα προτιμώ, κι αν δεν έχω defensive full backs βάζω στα άκρα CB που μπορούν να παίξουν κι εκεί, αρκεί να μην έχουν active πχ το offensive full back playing style). Γενικά το playing style είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού για μένα. Προσωπικά θέλω πάντα (για το 4-2-1-3 που παίζω) goal poacher CF, prolific wingers μπροστά, hole player AMF, box to box CMF, destroyer DMF, defensive full backs στα άκρα πίσω αλλιώς κάποιον χωρίς ενεργό playing style, και για CB σίγουρα έναν build up και μετά ότι βρω (παίζω και με 2 build up CBs δεν έχω θέμα). Τα στατιστικά και το overall rating του παίχτη έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Γι' αυτό δεν μπορώ ποτέ να παίξω με παίχτες τύπου Maradona, Ronaldinho κλπ, αυτό το classic no 10 είναι λόγος να πετάς τον παίχτη. Τα δοκίμασα όλα αλλά δεν είδα τεράστια αλλαγή.. η μοναδική ομάδα με την οποία μπορώ να παίξω κανονικο ποδόσφαιρο είναι η Τσέλσι! με default 5-2-3 σύστημα, possession game. Οι παίκτες όλοι κινούνται όπως πρέπει. Ίσως δοκιμάσω το 5-2-3 και με άλλες ομάδες...
BrocasHelm Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, The_Judas είπε Τα δοκίμασα όλα αλλά δεν είδα τεράστια αλλαγή.. η μοναδική ομάδα με την οποία μπορώ να παίξω κανονικο ποδόσφαιρο είναι η Τσέλσι! με default 5-2-3 σύστημα, possession game. Οι παίκτες όλοι κινούνται όπως πρέπει. Ίσως δοκιμάσω το 5-2-3 και με άλλες ομάδες... Εννοείται και οι ρυθμίσεις προπονητή παίζουν ρόλο. Είναι ανάλογα με το σύστημα του καθενός. Εγώ δεν μπορώ με possession, ούτε με all out defense. Counter/center και frontline/wide containment είναι οι ιδεατές προτιμήσεις μου, με defensive line στις 5 μπάρες, compactness από την μέση και πάνω (γύρω στις 7-8 μπάρες το ιδεατό). Επίσης maintain position πάντα, δεν θέλω να ψάχνω τον εξτρέμ και να μου έχει γυρίσει πίσω ή να έχει μπει πολύ κέντρο. Πάντως το βασικό για τις κινήσεις του κάθε παίχτη όταν δεν έχει την μπάλα είναι πρωτίστως το playing style και αν το έχει ενεργό, και μετά τα com playing styles (κάτι speeding bullet και mazing run). Περισσότερα μπορείς να διαβάσεις εδώ https://pesmyclubguide.com/playing-styles/ 1
BrouX Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2021 Ύστερα από χρόνια είπα να θυμηθώ τα παλιά χρόνια που έλιωνα στο pro,δεν μπορώ να καταλάβω πως η konami κάνει τέτοια κόλπα και δεν μιλώ για τα γραφικά και το gameplay γιατί αυτά θα φτιαχτούν,αλλά ρε σεις όταν λέτε free to play πάει να πει ότι είναι free και όχι p2p κρίμα γιατί έχει το silent hill και metal gear solid
Hiddenite Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Εγώ πάλι απορώ πώς μας παρέδωσαν τέτοιο παιχνίδι. Δεν υπάρχουν σύμβουλοι και "δοκιμαστές"; 1
tolious Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2021 Εγώ πιστεύω ότι το κάνανε επίτηδες γιατί και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση .... 1
polonos1313 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2021 Καλησπέρα παίδες ! Έχω μια απορία η οποία δημιουργηθηκε μετά απο διαφωνία με έναν φίλο μου. Το PES 2021 για PC έχει ίδιο gameplay με αυτό του PS4 (η λογική αυτό λέει) ή έχουν διαφορετικό gameplay ?
kostiger Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Στις 9/10/2021 στις 3:23 ΜΜ, polonos1313 είπε Καλησπέρα παίδες ! Έχω μια απορία η οποία δημιουργηθηκε μετά απο διαφωνία με έναν φίλο μου. Το PES 2021 για PC έχει ίδιο gameplay με αυτό του PS4 (η λογική αυτό λέει) ή έχουν διαφορετικό gameplay ? Πανομοιότυπο φίλος.
polonos1313 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2021 3 ώρες πριν, kostiger είπε Πανομοιότυπο φίλος. Γιατί επιμένει πως στο PS4 είναι διαφορετικό εντελώς απο το PC
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα