mbison Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Διευκρίνηση: Πρόκειται για standalone παιχνίδι. Δεν είναι DLC για το PES 2020 και δεν προϋποθέτει να έχει κάποιος το PES 2020 ή το PES 2020 Lite ήδη στην κατοχή του. Η Konami επικεντρώνεται στις κονσόλες επόμενης γενιάς και λανσάρει το PES 2021 με τη μορφή… DLC για το υπάρχον PES 2020. Σύμφωνα με την Konami, το eFootball PES 2021 όπως είναι η πλήρης ονομασία του, θα διακρίνεται για τα εξής στοιχεία: SEASON UPDATE – Το eFootball PES 2021 μπορεί να θυμίζει σε πολλά τον προκάτοχό του, το eFootball PES 2020, αλλά δίνει πρόσβαση σε όλα τα player data και τα rosters των συλλόγων. Και επειδή πολλά πρωταθλήματα καθυστερούν να τελειώσουν φέτος θα ανανεώνει συνέχεια τις ομάδες και τα στατιστικά με updates και στο λανσάρισμα και μετά (απαραίτητη σύνδεση internet). EXCLUSIVE UEFA EURO 2020™ CONTENT – Πριν από το πραγματικό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021, το επίσημο UEFA EURO 2020™ υλικό είναι διαθέσιμο στο eFootball PES 2021. Με offline UEFA EURO 2020™ Tournament Mode, όλες τις 55 UEFA εθνικές ομάδες, το Wembley Stadium και πολλά άλλα. ICONIC MOMENT SERIES – Ζήσε όλες τις εμβληματικές στιγμές από τις καριέρες σύγχρονων και παλαιότερων football superstars στο νέο myClub. eFootball POINTS – Αρχίζοντας με το eFootball PES 2021, εισάγουμε loyalty program κοινό για το console και το mobile παιχνίδι. Κέρδισε eFootball Points παίζοντας το την νέα κυκλοφορία. Οι πόντοι μετά μπορούν να εξαργυρωθούν σε διάφορα in-game items σε όλες τις πλατφόρμες. Και σε ότι αφορά τα γραφικά και την παρουσίαση: PLAYER MODELS – Το eFootball PES 2021 διαθέτει 3D full-body scans για εκατοντάδες παίκτες. Οι expert artists μας πρόσθεσαν εκατοντάδες player faces στο game και θα συνεχίσουν μέσω Data Packs. STADIUMS – Με industry-leading τεχνολογία απεικόνισης σταδίων, το eFootball PES 2021 επεκτείνει την ήδη εντυπωσιακή λίστα των πιο εμβληματικών γηπέδων του κόσμου. VISUAL FIDELITY – Είτε μιλάμε για το εντυπωσιακό γρασίδι, είτε για το νέο σύστημα δυναμικού φωτισμού, το eFootball PES 2021 προσφέρει το απόγειο του ποδοσφαιρικού θεάματος αυτής της γενιάς hardware στην καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη του έκδοση. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού τρόπος να δεις ποδόσφαιρο πιο όμορφο και τεχνολογικά τέλειο από αυτό. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ – Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το eFootball PES 2021 είναι το μόνο με Ελληνική περιγραφή αγώνα, ενώ διαθέτει officially licensed τις 4 μεγάλες Ελληνικές Ομάδες. Πηγή: Ως “season update” του PES 2020 θα κυκλοφορήσει το PES 2021 Launch trailer: Σχετικά θέματα και ειδήσεις: Ως “season update” του PES 2020 θα κυκλοφορήσει το PES 2021 eFootball Pro Evolution Soccer 2020 [PC] ---- Πρόβλημα στο Steam με αγορά του PES 2021 season update standard edition Καλησπέρα, έχω πάρει πριν απο λίγο καιρό από το steam, το pes 2021 season update, το lite όμως, free. Τώρα θέλησα να αγοράσω το standard edition (με 15 €) αλλά δεν με αφήνει, γιατί λέει ότι ήδη το έχω το pes 2021 season update. Διέγραψα το lite, αλλά πάλι μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα, (γιατί παραμένει στη συλλογή). To ίδιο συμβαίνει και με το barchelona edition. Μήπως να αφαιρέσω το lite από την συλλογή?
Moderators Praetorian Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, mbison είπε Καλησπέρα, έχω πάρει πριν απο λίγο καιρό από το steam, το pes 2021 season update, το lite όμως, free. Τώρα θέλησα να αγοράσω το standard edition (με 15 €) αλλά δεν με αφήνει, γιατί λέει ότι ήδη το έχω το pes 2021 season update. Διέγραψα το lite, αλλά πάλι μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα, (γιατί παραμένει στη συλλογή). To ίδιο συμβαίνει και με το barchelona edition. Μήπως να αφαιρέσω το lite από την συλλογή? Στο Steam (όχι στο παιχνίδι), αν πας στα Settings -> Account -> View Account Details (σύνδεσμος πάνω δεξιά) -> "View licenses and product key activations" τότε βλέπεις κάποια καταχώρηση εκεί στη λίστα για το Lite? Αν ναι και μπορείς να την αφαιρέσεις (θα έχει ένα σύνδεσμο "remove") τότε αφαίρεσέ το από εκεί, και έπειτα ξαναδοκίμασε την αγορά της standard.
mbison Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 ok , ήδη αφαίρεσα το lite απο τη συλλογή και μπορεσα να κάνω την αγορά του standard. Eυχαριστώ anyway
stelios9 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Pes 2021 pc Καλησπερα σας. Αν κατεβασω το pes 2021 απο το steam γνωριζει καποιος αν μπορω να παιξω online η θελει και κατι αλλο μαζι;
Voziniotis-3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Μπορείς να παίζεις online είτε κατεβάσεις την Lite έκδοση που είναι δωρεάν είτε αγοράσεις το πλήρες παιχνίδι. Προσωπικά έχω την Lite έκδοση καθώς με ενδιαφέρει μόνο το online κομμάτι του παιχνιδιού.
stelios9 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, Voziniotis-3 είπε Μπορείς να παίζεις online είτε κατεβάσεις την Lite έκδοση που είναι δωρεάν είτε αγοράσεις το πλήρες παιχνίδι. Προσωπικά έχω την Lite έκδοση καθώς με ενδιαφέρει μόνο το online κομμάτι του παιχνιδιού. η lite εκδοση τι διαφορα εχει τι περιλαμβανει δηλαδη?
Voziniotis-3 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, stelios9 είπε η lite εκδοση τι διαφορα εχει τι περιλαμβανει δηλαδη? Η μεγάλη διαφορά είναι ότι δεν περιέχει το SinglePlayer του PES. δλδ το Master League κτλ (δεν ξέρω αν είναι σωστές οι ονομασίες, έχω χρόνια να παίξω). Η Lite έκδοση έχει μόνο το online κομμάτι του PES. Η κανονική έκδοση του παιχνιδιού έχει και το online και το singleplayer. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2021 από Voziniotis-3
BrocasHelm Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Αν σε νοιάζει το online, και ειδικά το MyClub, είσαι μια χαρά με το lite και δεν χρειάζεται να αγοράσεις το κανονικό παιχνίδι (εκτός αν θες συγκεκριμένη legend έκδοση, πχ ο 19χρονος Messi είναι τελείως cheat). Πέρα από το MyClub έχει καθημερινά (ενώ πέρυσι ήταν 3-4 μέρες την εβδομάδα μόνο) matchday με preset ομάδες, από τις 5 μέχρι τις 10 κάθε απόγευμα/βράδυ, οπότε ακόμα και αν δεν θες να καείς με MC μπορείς να παίζεις. Το οποίο είναι αυτό που κάνω κι εγώ, όπως και πέρυσι, αφού λόγω έλλειψης χρόνου για κάψιμο σε MC παίζω κυρίως matchday και απλά γεμίζω καλούδια για το MC και αργότερα θα στηθεί η υπερομάδα τσακ μπαμ.
speedy23 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Για online divisions καλυπτεσαι απο το lite; Αν ναι εκανα μαλακια διοτι χθες πηρα την ολοκληρη εκδοση 🙃
stelios9 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2021 Στις 4/3/2021 στις 9:36 ΠΜ, BrocasHelm είπε Αν σε νοιάζει το online, και ειδικά το MyClub, είσαι μια χαρά με το lite και δεν χρειάζεται να αγοράσεις το κανονικό παιχνίδι (εκτός αν θες συγκεκριμένη legend έκδοση, πχ ο 19χρονος Messi είναι τελείως cheat). Πέρα από το MyClub έχει καθημερινά (ενώ πέρυσι ήταν 3-4 μέρες την εβδομάδα μόνο) matchday με preset ομάδες, από τις 5 μέχρι τις 10 κάθε απόγευμα/βράδυ, οπότε ακόμα και αν δεν θες να καείς με MC μπορείς να παίζεις. Το οποίο είναι αυτό που κάνω κι εγώ, όπως και πέρυσι, αφού λόγω έλλειψης χρόνου για κάψιμο σε MC παίζω κυρίως matchday και απλά γεμίζω καλούδια για το MC και αργότερα θα στηθεί η υπερομάδα τσακ μπαμ. το εβαλα και τελικα μπορω να παιζω σε τουρνουα με τυχαιους παιχτες αλλα δεν μπορεις να κανεις δικια σου αιθουσα αγωνα για να μπορεις να παιξεις με καποιο φιλο σου
speedy23 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεκινησα Online divisions και το πολυ ευχαριστο νεο οτι βρισκει αντιπαλους χωρις μεγαλες καθυστερησεις. Θα ελεγα μεχρι και οτι η οποια αναμονη ειναι λογικη και καθολου εκνευριστικη. Φαινεται πιο simulation απο FIFA πραγματι χωρις να του λειπουν βεβαια και αυτουνου καποια εκνευριστικα σημεια στο gameplay Τωρα μενει να μαθω το παιχνιδι απο την αρχη ( εχω να παιξω απο 2007 ή 2008 aka να του αφιερωσω πολλες ωρες) και πανω απ'ολα να βγαλω το φιφισιο τροπο αναπτυξης και νοοτροπιας απο μεσα μου 😛 Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2021 από speedy23 2
speedy23 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Ρε σεις εχει φτασει κανεις division 1 στα online divisions; Ποσους βαθμους θελει για να παρεις την κουπα; Ειμαι στην 8 και για να ανεβω στην 7 θελει 2000 ποντους. Δηλαδη στην 1η κατηγορια τι θα χρειαζεται; Να κανεις 10/10 με μια ομαδα που σου δινει 500 ή 600 ποντους; 😃 Προφανως το κανουν για να δινουν κινητρο να μην παιρνεις τις μεγαλες ομαδες ( και ουσιαστικα αυτο θα ειναι μονοδρομος οσο πιο πανω ανεβαινεις, θες δεν θες) και να δειξεις οτι εχεις μαθει το παιχνιδι με τις μικροτερες αλλα καπου ωπα... Οσον αφορα το gameplay απλα λατρευω οτι σε καθε παιχνιδι θα δω και μια φαση που δεν ειναι scripted ρε παιδι μου και αυτο το κανει πιο ομορφο. Οπως ειπα και πιο πανω, εχει και τις στιγμες του που θελεις να σπασεις το χειριστηριο αλλα τα καλα του υπερτερουν τα κακα του μεχρι στιγμης.
kostiger Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2021 Αυτο που βρισκετε ευκολα αντιπαλο, με ξεπερνα. Οποτε εχω επιχειρησει δεν βρισκω ποτε. Σαν παιχνιδι παντως παροτι υστερει σε presentation, ειναι ανωτερο απο το φιφα δεν το συζητω. Το πηρα κι εγω φετος για πρωτη φορα επειτα απο 10 χρονια.
speedy23 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Online divisions που παιζω το πολυ 2-3 λεπτα. Στο quick match αργει λιγο πιο πολυ αλλα και παλι δεν υπαρχει εκνευριστικη καθυστερηση. 1
kostiger Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 10/3/2021 στις 2:33 ΜΜ, speedy23 είπε Online divisions που παιζω το πολυ 2-3 λεπτα. Στο quick match αργει λιγο πιο πολυ αλλα και παλι δεν υπαρχει εκνευριστικη καθυστερηση. Ωραιος. Για μενα που ηρθα μετα απο μια δεκαετια Φιφα, οπου εκει το on-line matchmaking παει τραινο, τα 2-3 λεπτα ειναι πολλα. Θα το ξαναεπιχειρησω ωστοσο. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2021 από kostiger 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα