Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να περάσω ένα κορδόνι για μπρελόκ. Από τη μια τρύπα στην άλλη. Οι τρύπες έχουν μέγεθος λίγο πιο μεγάλο από μύτη στυλού bic.

Ανάμεσα από τις τρύπες εκτός από την απόσταση που φαίνεται, έχει και βάθος (το υλικό) 1-2 χιλιοστά. Βάθος τρύπας 3 χιλιοστά.

image.png.dae97826f2e7ebbcd3c05af0da9866d5.png

Επεξ/σία από IoannisSM
Δημοσ.

συρμα, οπως περνανε καλωδια οι ηλεκτρολογοι στις σωληνες. Δενεις το σκοινι στη μια ακρη του συρματος, περνας την αλλη στις 2 τρυπες και τραβας

Δημοσ.

Έχω δοκιμάσει συρματακι, βελόνα, καρφίτσα, σχοινάκι. Κτλ. Δεν περνάει! Όπως είπα υπάρχει υλικό βάθους 1 με 2 χιλιοστά ανάμεσα στις τρύπες. Δεν ξέρω πως το σκέφτηκαν αυτό. Δηλαδή, δεν είναι σε μια ευθεία οι τρύπες. Πρέπει να κάνει κάνει ένα U  το σύρμα, καρφίτσα κτλ που θα περάσει από τη μια στην άλλη. Αυτό που σκέφτηκα είναι κάποιο πολύ λεπτό τσιμπιδακι. Τώρα που θα το βρω άστο... 

Δημοσ.

1.Με tire up, θα λυγίσεις την άκρη σε σχήμα u.

Tire_up.jpg.943d6e67636a9ebc0516dbfa23caf3a0.jpg

2. Βάζεις μία κλωστή στην μία τρυπούλα, τραβάς με vacuum με ηλεκτρικό σκουπάκι από την άλλη και έχεις έτοιμο τον οδηγό. ;)

• Like 1
Δημοσ.

δοκίμασε λεπτό σύρμα ή συνδετήρα και κόλλησε πάνω του την αρχή από το σχοινι που θέλεις να περάσεις (άκρη σχοινιου σε άκρη σύρματος).

Λύγισε το σύρμα σε σχημα U όπως σε βολεύει για να περάσει από τις 2 τρύπες, πέρνα το αργά και σαν να δολώνεις αγκίστρι (δεν ειναι δυσκολο να καταλάβεις το πως). Αφου περάσει το σύρμα, μαζι με το σχοινι, τα χωρίζεις και είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Να δέσεις το κορδόνι σε μια κατσαρίδα να την βάλεις στη μια τρύπα την οποία θα σφραγίσεις μετά και θα περιμένεις να βγει από την άλλη...

🙃

Δημοσ.

Περνάς πρώτα λεπτή κλωστή ραψίματος με κάποιο καλωδιάκι τηλεφώνου π.χ. που μπορείς να λυγίσεις και στη συνέχεια στην κλωστή δένεις το κορδόνι και το τραβάς.

Δημοσ.

Βαλε την μια άκρη μεσα στην τρύπα,απο την άλλη τρύπα βάλε ζεστή σιλικόνη και βάλε και την άλλη άκρη απο το σκοινάκι που θες να περάσεις.

Αν ουτε αυτό τοτε βρες αλλο μπρελόκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...