ppaio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Θέλω να βάλω ίντερνετ με αυτή την εταιρεία.Έχει κάποιος γνώμη για αυτήν...? Η περιοχή είναι Δυτική Θεσσαλονίκη Σταυρούπολη. https://skytelecom.gr/en/homeairfiber-24-internet/
kage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το try and buy π λεει δεν σ έκανε? Όλες οι wisp ή αυτές με οπτικές σε σπίτι ήρθαν κυρίως σε περιοχές που έχουν προβλήματα.. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από kage 1
ppaio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, kage είπε Το try and buy π λεει δεν σ έκανε? Όλες οι wisp ή αυτές με οπτικές σε σπίτι ήρθαν κυρίως σε περιοχές που έχουν προβλήματα.. Δεν εχω δοκιμασει απλα θελω να μαθω απο αλλους ηδη πελατες τις εμπειριες τους...
esertas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Σταυρούπολη που; Έχουμε (η Σταυρούπολη) inalan οπτική ίνα με 28 ευρώ χωρίς τηλεφωνία. Και wind με 35 ευρώ με 300 λεπτά προς κινητά και μπορεί και πιο φτηνά. (εγώ δίνω 31). Πολλά σου πέφτουν;
ppaio Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, esertas είπε Σταυρούπολη που; Έχουμε (η Σταυρούπολη) inalan οπτική ίνα με 28 ευρώ χωρίς τηλεφωνία. Και wind με 35 ευρώ με 300 λεπτά προς κινητά και μπορεί και πιο φτηνά. (εγώ δίνω 31). Πολλά σου πέφτουν; Είναι καλή...? Οι αλλοι το εχουν με 18 ευρω...
esertas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, ppaio είπε Είναι καλή...? Οι αλλοι το εχουν με 18 ευρω... Εξαρτάτε τι ταχύτητα θέλεις. Η Inalan είναι 250/250 ταχύτητα με 18μηνο συμβόλαιο και η wind είναι 100/10 ταχύτητα με 24μηνο συμβόλαιο. Προφανώς το 18 ευρώ είναι για πολύ πιο λίγο. 1
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 +1 για Inalan. Αξιοπρεπέστατη εταιρία χωρίς ψιλά γράμματα. 1
seventh_son Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Αν στην περιοχή σου έχει δίκτυο η Inalan προχωράς με χίλια. 28 ευρώ με 200/200 (χωρίς τηλεφωνία). Άμεση ανταπόκριση σε προβλήματα και επίλυση εντός ωρών. Το μόνο που μπορείς να πεις ότι δεν είναι καλό, είναι ότι δεν έχουν τηλεφωνικό κέντρο και στο τηλέφωνο δεν απαντούν σχεδόν ποτέ. Απαντούν όμως σίγουρα σε email και τις ανακοινώσεις για προβλήματα και επιλύσεις τις δίνουν μέσω Facebook. Το δεύτερο μείον είναι ότι δίνουν router που είναι στα 2.4GHz Και όχι dual band. Και το δεύτερο μείον ότι το router Που δίνουν στις 200άρες συνδέσεις έχει μόνο ένα gigabit port, οπότε θα χρειαστείς gigabit switch. Αλλά κατά τα άλλα πολύ ευχαριστημένος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα