haHa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Απο κάτω έχω και συρταριέρα αριστερά οπότε θα βρίσκω για αυτό το έχω επάνω , για το ραφάκι το είπε και ο @radiohead αν δεν αλλάξω setup θα το κοιτάξω , thx man Το κουτι ειναι πολυ μικρο, μπορεις να το βαλεις(ειδικα παραλληλα, οχι οπως ειναι τωρα καθετα) να κρεμεται στο πισω μερος του γραφειου και να μην σε ενοχλει στα ποδια κλπ. Βαλτο ή στο κεντρο ή στην αλλη πλευρα απο την συρταριερα. Χωρια που μπορει να χωραει και πισω απο την συρταριερα. Παντως ασχετα αν θα αλλαξεις setup, ο εκτυπωτης δεν εχει κανενα λογο να βρισκεται πανω στο γραφειο. Βαλτον σε καμια βιβλιοθηκη πισω/πλαγια. Φανταζομαι ειναι wifi. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από haHa
tsofras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 40 λεπτά πριν, haHa είπε Το κουτι ειναι πολυ μικρο, μπορεις να το βαλεις(ειδικα παραλληλα, οχι οπως ειναι τωρα καθετα) να κρεμεται στο πισω μερος του γραφειου και να μην σε ενοχλει στα ποδια κλπ. Βαλτο ή στο κεντρο ή στην αλλη πλευρα απο την συρταριερα. Χωρια που μπορει να χωραει και πισω απο την συρταριερα. Παντως ασχετα αν θα αλλαξεις setup, ο εκτυπωτης δεν εχει κανενα λογο να βρισκεται πανω στο γραφειο. Βαλτον σε καμια βιβλιοθηκη πισω/πλαγια. Φανταζομαι ειναι wifi. wifi είναι , το έχω στο γραφείο για όταν θέλω να σκανάρω Επειδή και το γραφείο το έχω μέσα στο υπνοδωμάτιο δεν μπορώ να τον βάλω κάπου άλλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα