radiohead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Πόσο έξω βγαίνει; Δεν έδωσες στοιχεία για το κουτί πριν σου προτεινει ο οποιοσδήποτε;
tsofras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, radiohead είπε Πόσο έξω βγαίνει; Δεν έδωσες στοιχεία για το κουτί πριν σου προτεινει ο οποιοσδήποτε; Έδωσα το site για το κουτί με τις διαστάσεις βγαίνει αρκετά δεν κλείνει το κουτί Και την έβγαλα τώρα , προφανώς έμεινε πάστα οπότε δεν ξέρω αν θα μπορώ να την επιστρέψω Αντίο ζωή
radiohead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δες μήπως σωνεται με σλιμ ανεμιστήρα. Επίσης αν έρθουν οι άλλοι και πέφτουν ακριβώς πάνω στην ψυκτρα δοκίμασε και δες πως πάει χωρίς καθόλου φαν πάνω της. Στην τελική βάλε αυτόν που στην πρότεινε να σου βρει αγοραστή
tsofras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, radiohead είπε Δες μήπως σωνεται με σλιμ ανεμιστήρα. Επίσης αν έρθουν οι άλλοι και πέφτουν ακριβώς πάνω στην ψυκτρα δοκίμασε και δες πως πάει χωρίς καθόλου φαν πάνω της. Στην τελική βάλε αυτόν που στην πρότεινε να σου βρει αγοραστή Και πάντα τα ελέγχω ρε γμτ μόνο σε αυτό πήγα τυφλά γιατί λέω θα ξέρουν στο άλλο ποστ Δεν κλείνει με άλλο ανεμιστήρα μόνο χωρίς
radiohead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Έλα μην τρελαίνεσαι θα βρούμε άκρη μπορεί να στην αγοράσω εγώ Έχεις ανεμιστήρες τώρα στο κουτί για intake; 1
tsofras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, radiohead είπε Έλα μην τρελαίνεσαι θα βρούμε άκρη μπορεί να στην αγοράσω εγώ Ε εντάξει το γαμωτο είναι έκανα και τόση ώρα να φτιάξω τα brackets ξενέρωσα
radiohead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Αν έχεις intake fan και πέφτει πάνω στο heatsink της δεν χρειάζεται να τη βγάλεις. Δε θα κάνεις rendering windows θα περάσεις και θα περάσεις οδηγούς βαλτη να δεις πως θα παει
tsofras Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, radiohead είπε Αν έχεις intake fan και πέφτει πάνω στο heatsink της δεν χρειάζεται να τη βγάλεις. Δε θα κάνεις rendering windows θα περάσεις και θα περάσεις οδηγούς βαλτη να δεις πως θα παει Ε ξενέρωσα τώρα την έβγαλα , έφαγα και μία ώρα να την βάλω και σε 1 λεπτό μπήκε η μαμά , τσάμπα ι κόπος
radiohead Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, tsofras είπε Ε ξενέρωσα τώρα την έβγαλα , έφαγα και μία ώρα να την βάλω και σε 1 λεπτό μπήκε η μαμά , τσάμπα ι κόπος Σου απάντησα εκει
tsofras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Λοιπόν ήρθαν και τα φανάκια , το σύστημα είναι αθόρυβο και είναι μπόμπα Δεν ξέρω αν θα το κρατήσω για άλλους λόγους αλλά ας βάλω μία φωτό πως είναι ολοκληρωμένο το γραφείο (τα καλώδια δεν είχα όρεξη να τα φτιάξω οπότε ότι φαίνεται ) 2
radiohead Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Ωραιότατο μινιμαλ μεγειές! Κρύψε τα καλώδια και θα είναι αυτό που ζητούσες! https://www.skroutz.gr/c/761/diaxieirish-kalodiwn.html?o=διαχειριση+καλωδιων 1
tsofras Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, radiohead είπε Ωραιότατο μινιμαλ μεγειές! Κρύψε τα καλώδια και θα είναι αυτό που ζητούσες! https://www.skroutz.gr/c/761/diaxieirish-kalodiwn.html?o=διαχειριση+καλωδιων Κοίτα το μηχανάκι είναι όντως σφαίρα . Δεν χρειαζόταν καν aftermarket ψύκτρα όπως είχε πει και το @jgeorgiou δεν ακούγεται καθόλου. Πρώτη φορά με nvme δίσκο , ταχύτατος Η οθόνη σε pivot είναι κομπλέ αλλά δεν είναι πολύ σταθερή έτσι , όταν πληκτρολογώ κουνιέται Με πιάνει το OCD μου που δεν βλέπω το 2ο ηχείο. Απλά επειδή αποφάσισα να κρατήσω το ένα iPhone απο τα δύο που είχα πάρει (για όποιον πέτυχε το ανάλογο ποστ) , απλά έβαλα το μηχάνημα αγγελία μήπως το διώξω - ανταλλάξω για μετάβαση σε macos Απλά δεν με απασχολεί να το σκοτώσω τώρα , αφού απο Δευτέρα πιάνω και δουλειά Αν φύγει έχει καλώς , αν όχι θα περιμένω την 2η φουρνιά των macbooks σε κανα 6μηνο και κάνω την αλλαγή τότε 1
radiohead Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Αυτό ίσως σε βοηθήσει να βλέπεις και το ηχείο. https://www.skroutz.gr/s/21366688/VonHaus-Dual-Arm-Desk-Mount-with-Clamp.html#reviews 1
haHa Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 31/12/2020 στις 4:09 ΜΜ, tsofras είπε Κοίτα το μηχανάκι είναι όντως σφαίρα . Δεν χρειαζόταν καν aftermarket ψύκτρα όπως είχε πει και το @jgeorgiou δεν ακούγεται καθόλου. Πρώτη φορά με nvme δίσκο , ταχύτατος Η οθόνη σε pivot είναι κομπλέ αλλά δεν είναι πολύ σταθερή έτσι , όταν πληκτρολογώ κουνιέται Με πιάνει το OCD μου που δεν βλέπω το 2ο ηχείο. Απλά επειδή αποφάσισα να κρατήσω το ένα iPhone απο τα δύο που είχα πάρει (για όποιον πέτυχε το ανάλογο ποστ) , απλά έβαλα το μηχάνημα αγγελία μήπως το διώξω - ανταλλάξω για μετάβαση σε macos Απλά δεν με απασχολεί να το σκοτώσω τώρα , αφού απο Δευτέρα πιάνω και δουλειά Αν φύγει έχει καλώς , αν όχι θα περιμένω την 2η φουρνιά των macbooks σε κανα 6μηνο και κάνω την αλλαγή τότε Τα ηχεια γιατι να τα εχεις πανω στο γραφειο, ειδικα απο την στιγμη που δεν βλεπεις ταινιες; Ακομα και πισω σου ή πλαγια μπορουν να μπουν. Επισης, γιατι δεν βαζεις ενα ραφι στην αριστερη γωνια για να ανεβασεις εκει τον εκτυπωτη και πιθανα το κουτι; Ή βαζεις το κουτι απο κατω απο το γραφειο με βαση που κρεμεται απο το γραφειο ωστε ουτε να ακουμπαει κατω ουτε να πιανει χωρο στο γραφειο. Ετσι θα εχεις πολυ πιο ανετο και καθαρο γραφειο. Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2021 από haHa 3
tsofras Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, haHa είπε Τα ηχεια γιατι να τα εχεις πανω στο γραφειο, ειδικα απο την στιγμη που δεν βλεπεις ταινιες; Ακομα και πισω σου ή πλαγια μπορουν να μπουν. Επισης, γιατι δεν βαζεις ενα ραφι στην αριστερη γωνια για να ανεβασεις εκει τον εκτυωπτη και πιθανα το κουτι; Ή βαζεις το κουτι απο κατω απο το γραφειο με βαση που κρεμεται απο το γραφειο ωστε ουτε να ακουμπαει κατω ουτε να πιανει χωρο στο γραφειο. Ετσι θα εχεις πολυ πιο ανετο και καθαρο γραφειο. Απο κάτω έχω και συρταριέρα αριστερά οπότε θα βρίσκω για αυτό το έχω επάνω , για το ραφάκι το είπε και ο @radiohead αν δεν αλλάξω setup θα το κοιτάξω , thx man
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα