Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsofras είπε

Η 2η οθόνη θα δείχνει μόνο έναν intelliJ ή τερματικά linux Η εμπειρία των τελευταίων ετών είναι να μην αγοράζω hardware  που τελικά δεν θα χρησιμοποιήσω περισσότερο, οπότε δεν χρειάζομαι μεγάλη ανάλυση για αυτό που θέλω

Thx man την έκανα την παραγγελία για το τροφοδοτικό δεν πρόκειται να βάλω κάρτα σίγουρα οπότε μου φτάνουν τα 450€

Θέλω να μην είναι γεμάτη η επιφάνεια γιατί επειδή κάθομαι πλέον σχεδόν όλη μέρα το καθαρίζω ανα 3-4 ημέρες οπότε είναι κουραστικό να αδειάζεις όλο το γραφείο και να τα ξαναβάζεις

Ένας απο τους λόγους που έδιωξα και το προηγούμενο , έλεγα να πάω σε laptop και τελικά είπα σε SFF είναι αυτός

IMG_20201227_122322.jpg

Ξαναέβαλα φωτό γιατί το μετακόμισα πάλι στην κρεβατοκάμαρα το γραφείο .

Το μικρό γραφείο που είχα βγάλει με την ανακαίνιση δεν είχε ούτε παράθυρο ούτε aircondition οπότε χάλια φωτισμός και εξαερισμός και με έπιανε πονοκέφαλος.

Το έκανα αποθήκη για τα παιχνίδια των παιδιών και ξαναγύρισα πίσω :D

Δύο βασουλες όπως στο είπα. Στη μία από κάτω το λάπτοπ στην άλλη  από κάτω ο εκτυπωτής. επάνω τους ηχεία και ότι άλλο διακοσμητικό θες.

Με ένα swiffer ξεμπερδεψες σε δύο λεπτά.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δύο βασουλες όπως στο είπα. Στη μία από κάτω το λάπτοπ στην άλλη  από κάτω ο εκτυπωτής. επάνω τους ηχεία και ότι άλλο διακοσμητικό θες.

Με ένα swiffer ξεμπερδεψες σε δύο λεπτά.

Θα μου φάει χώρο απο την 2η οθόνη + θα πρέπει να τραβάω τον εκτυπωτή για να σκανάρω

Αυτό εδώ πως σου φαίνεται για κουτάκι ?

https://www.e-shop.gr/case-cougar-qbx-p-PER.644431

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, tsofras είπε

Θα μου φάει χώρο απο την 2η οθόνη + θα πρέπει να τραβάω τον εκτυπωτή για να σκανάρω

Αυτό εδώ πως σου φαίνεται για κουτάκι ?

https://www.e-shop.gr/case-cougar-qbx-p-PER.644431

Δεν έχω άποψη πέρα από το ότι δεν είναι μικρό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δεν έχω άποψη πέρα από το ότι δεν είναι μικρό. 

Βρήκα απο μέλος αυτό , θα το τσιμπήσω αύριο με το καλό

https://www.raijintek.com/en/products_detail.php?ProductID=89

Βλέπω βέβαια ότι είναι συμβατό με ATX PSU φαντάζομαι εγώ που πήρα SFX δεν θα έχω θέμα σωστά?

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

Ούτε αυτό το λες μικρό αλλά τουλάχιστον είναι πιο ομορφουλι :) Όχι δε θα έχεις. Μπορείς να ακυρώσεις όμως και να πάρεις φτηνότερο atx 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Ούτε αυτό το λες μικρό αλλά τουλάχιστον είναι πιο ομορφουλι :) Όχι δε θα έχεις. Μπορείς να ακυρώσεις όμως και να πάρεις φτηνότερο atx 

Μα είναι λιγο μικρότερο και απο αυτό που μου είχες προτείνει πόσο μικρότερο ?

Screenshot_2020-12-27 Raijintek Ophion Evo Black vs CoolerMaster Masterbox NR200P Black Σύγκριση - Skroutz gr.png

Δημοσ.

Ναι ρε, εγώ είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να έχεις χώρο για βαρβατη gpu όταν στο έστειλα στο πρώτο μήνυμα. Μετά είπες κλείνεις σε onboard οπότε αν θες σε παίρνει και για πιο μικρό αλλά είναι στο Θεό οι τιμές. Έριξα μια ματιά στο cougar. Εντάξει είναι στα λεφτά του αλλά αν έχει μικρή διαφορά πήγαινε στο πικ εμφανίσιμο raijintek

Ποια έκδοση είναι με το tg; 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, radiohead είπε

Ναι ρε, εγώ είχα στο πίσω μέρος του μυαλού μου να έχεις χώρο για βαρβατη gpu όταν στο έστειλα στο πρώτο μήνυμα. Μετά είπες κλείνεις σε onboard οπότε αν θες σε παίρνει και για πιο μικρό αλλά είναι στο Θεό οι τιμές. Έριξα μια ματιά στο cougar. Εντάξει είναι στα λεφτά του αλλά αν έχει μικρή διαφορά πήγαινε στο πικ εμφανίσιμο raijintek

Ποια έκδοση είναι με το tg; 

Ναι αλλά έχει και τα side panels και μάλλον θα το έχω έτσι για καλύτερο air flow

Όταν το στήσω με το καλό θα δω αλλά χωρίς RGB δεν ξέρω αν έχει νόημα το tg για να βλέπεις μέσα το στριμωγμα

Θα είναι και το πρώτο μου build σε SFF οπότε θα δούμε πόσο χάλια θα βγεί

Αλλά οκ με το μέγεθος δεν θέλω και μικρότερο να παίρνει και λίγο αέρα η αν χρειαστεί καμία κάρτα για τρίτη οθόνη κτλ

Δημοσ.

Σωστός, βλέποντας και κάνοντας. Ωραίο θα βγει. Όταν τελειώσεις μπαίνεις στο club και ρωτάς για ψυκτρα δοκιμασμένη από τα παιδιά 

Το τερπνόν μετά του ωφελιμου αν βάλεις και το tg

• Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, tsofras είπε

Η 2η οθόνη θα δείχνει μόνο έναν intelliJ ή τερματικά linux Η εμπειρία των τελευταίων ετών είναι να μην αγοράζω hardware  που τελικά δεν θα χρησιμοποιήσω περισσότερο, οπότε δεν χρειάζομαι μεγάλη ανάλυση για αυτό που θέλω

Οθονη καλυτερη απο αυτην που εχεις ηδη χρειαζεσαι και δεν το ξερεις, ποσω μαλλον σε 3-4 χρονια. 
Επισης, ηδη θεωρητικα παιρνεις hardware που δεν χρειαζεσαι τωρα, πχ 32GB Ram.

Οπως και να εχει, το να ειναι η motherboard(!!) ακριβοτερη απο την οθονη ειναι ακυρο.
Στο κατω-κατω, με την οθονη αλληλοεπιδουμε, οχι με την ...motherboard.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, haHa είπε

Οθονη καλυτερη απο αυτην που εχεις ηδη χρειαζεσαι και δεν το ξερεις, ποσω μαλλον σε 3-4 χρονια. 
Επισης, ηδη θεωρητικα παιρνεις hardware που δεν χρειαζεσαι τωρα, πχ 32GB Ram.

Οπως και να εχει, το να ειναι η motherboard(!!) ακριβοτερη απο την οθονη ειναι ακυρο.
Στο κατω-κατω, με την οθονη αλληλοεπιδουμε, οχι με την ...motherboard.

Ρε μαν την μνήμη την έβαλα για να την έχω έτοιμη επειδή πήρα και miniITX για να τις έχω dual channel και μην τις αλλάζω μετά για να πάρω άλλο ζεύγος

Με την οθόνη το κοιτάς λάθος γιατί συγκρίνεις την μητρική με μία δευτερεύουσα οθόνη ειδικού σκοπού , 370ε κάνει η οθόνη μου η κεντρική

Μου ήρθε και μήνυμα για εκτιμώμενη παράδοση μέχρι 31/12 , αν έρθουν οι μνήμες θα έχω στήσει και πριν τις 4 Γενάρη οπότε θα είμαι έτοιμος και για δουλειά κομπλέ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ρε μαν την μνήμη την έβαλα για να την έχω έτοιμη επειδή πήρα και miniITX για να τις έχω dual channel και μην τις αλλάζω μετά για να πάρω άλλο ζεύγος

Με την οθόνη το κοιτάς λάθος γιατί συγκρίνεις την μητρική με μία δευτερεύουσα οθόνη ειδικού σκοπού , 370ε κάνει η οθόνη μου η κεντρική

370€ εκανε και ειναι ξεχασμενη τιμη.

Τωρα βρισκεις με 300€ 27" 4k με σωστη βαση που ανεβοκατεβαινει κλπ. 

Τελος, δεν το κοιταω λαθος, το κοιταω διαφορετικα. Ο καθενας με τις προτεραιοτητες του: καποιος για build για προγραμματισμο δινει 150€ για.. motherboard και αλλα τοσα για 1080p οθονη εν ετει 2021, καποιος αλλος θα εδινε βαση σε καλη οθονη και ας μην ειχε τοσο καλο ακριβο build, motherboard, ram.

Επεξ/σία από haHa
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, haHa είπε

370€ εκανε και ειναι ξεχασμενη τιμη.

Τωρα βρισκεις με 300€ 27" 4k με σωστη βαση που ανεβοκατεβαινει κλπ. 

Τελος, δεν το κοιταω λαθος, το κοιταω διαφορετικα. Ο καθενας με τις προτεραιοτητες του: καποιος για build για προγραμματισμο δινει 150€ για.. motherboard και αλλα τοσα για 1080p οθονη εν ετει 2021, καποιος αλλος θα εδινε βαση σε καλη οθονη και ας μην ειχε τοσο καλο ακριβο build, motherboard, ram.

Ναι συγνώμη έχεις δίκιο , όντως το κοιτάς διαφορετικά (χρησιμοποίησα λάθος τη λέξη λάθος :D )

Μα ακριβώς αυτό που λές λέω και εγώ, δεν έχω ανάγκη μεγαλύτερη οθόνη σε 4Κ , πιστεύω ότι θα με κουράζει να κάθομαι τόσες ώρες και ποτέ δεν συμπάθησα την 4Κ ανάλυση για την δουλειά που κάνω

Για αυτό είπα μία δεύτερη οθόνη που θα την έχω κάθετη , θα με βολέψει περισσότερο απο το να είχα μία μεγαλύτερη 4Κ οθόνη και πολύ μικρά γράμματα

Και τέλος κακά τα ψέμματα , μιλάμε τώρα για μία 2η οθόνη των 100ε , αν κάποια στγμή θέλω να πάω σε μεγαλύτερη , πάλι θα με συμφέρει να κρατήσω την 24αρα για pivot και να διώξω την 27αρα

Δημοσ.

Πάντως, πραγματικά δεν ξέρω ποτε ηταν τελευταία φορα που χρησιμοποιησες στην πραξη 4k οθόνη με scaling (σε linux), παντως ελάχιστα θεματα υπαρχουν και φυσικα δεν είναι μικροτερα τα γράμματα. Είναι ιδιο μέγεθος αλλα καθαροτερα, ακριβώς οπως ενα android κινητο με 2k αναλύση εχει ιδιο μέγεθος γραμματων αλλα πολυ καθαροτερα σε σχέση με ενα με 720p οθόνη. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, haHa είπε

Πάντως, πραγματικά δεν ξέρω ποτε ηταν τελευταία φορα που χρησιμοποιησες στην πραξη 4k οθόνη με scaling (σε linux), παντως ελάχιστα θεματα υπαρχουν και φυσικα δεν είναι μικροτερα τα γράμματα. Είναι ιδιο μέγεθος αλλα καθαροτερα, ακριβώς οπως ενα android κινητο με 2k αναλύση εχει ιδιο μέγεθος γραμματων αλλα πολυ καθαροτερα σε σχέση με ενα με 720p οθόνη. 

Να σου πώ το μεγαλύτερο πρόβλημα δεν είναι τα γράμματα αλλά τα εικονίδια σε αρκετά applications που είναι packed . π.χ. στο eclipse είναι τόσο μικρά που τα διακρίνεις δύσκολα

Πρέπει να δώ απο κοντά στο περιβάλλον που δουλεύω τα συγκεκριμένα applications για να δώ αν είναι οκ οπότε λίγο δύσκολο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...