Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έπεσε παραγγελία

CPU: Intel Core i5-10500 Box

Μ/Β : Asrock Z490M-ITX

SSD: Kingston A2000 1TB

PSU: Corsair SF Series 450W Gold

RAM:  PATRIOT PVS432G320C6K VIPER STEEL SERIES 32GB (2X16GB) DDR4 3200MHZ DUAL KIT

Πήρα και 2 μικρά καλώδια για να γίνω μαζεμένος :D

StarTech Cable DisplayPort male - DisplayPort male 0.3m (DISPLPORT1L)DISPLPORT1L115,00€15,00€

StarTech.com 0.3m Short High Speed HDMI Cable V 1.4HDMM30CM110,00€10,00€

Σύνολο με τα καλωδιάκια 723ε

Κουτί το ψάχνω ακόμη οπότε θα δώ αν χρειαστώ και ξεχωριστή ψύκτρα

Σας ευχαριστώ πολύ όλους για άλλη μία φορά και ειδικά @mike.hatz που έκανες το κόπο πρώτος και @radiohead που πάντα με τιμά στα builds αν και αγοράζω συνήθως ότι να ναι :D

Οπότε finally πάμε για SFF build

Θα ενημερώσω για το κουτί να μου πείτε

Οπότε μένει η οθόνη που δεν την βιάζομαι , μικρόφωνο , κάμερα και ασύρματο πληκτρολόγιο για να ολοκληρωθεί το build

Επεξ/σία από tsofras
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mike.hatz είπε

Παρε και ενα τετοιο τωρα να εισαι αρχοντας! 😄😄😄 Καλο build μαν!

Μάλλον δεν θα χρειαστεί γιατί θεωρητικά πήρα 30 πόντους καλώδια για τις οθόνες οπότε θα κρύβονται απο πίσω , οπότε απλά θα έχω το καλώδιο του ρεύματος και τίποτα άλλο

Ηχεία έχω ήδη bluetooth , αν το χωρέσω το μικρούλι στο γραφείο θα είμαι κομπλέ

• Like 1
Δημοσ.

Η πιο τίμια επιλογή για δεύτερο μόνιτορ με ηχεία pivot ips hdmi και display port στο κατοσταρι με τρία χρόνια εγγύηση.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, radiohead είπε

Η πιο τίμια επιλογή για δεύτερο μόνιτορ με ηχεία pivot ips hdmi και display port στο κατοσταρι με τρία χρόνια εγγύηση.

Παραγγέλνω τώρα ευχαριστώ πολύ μαν καλό βράδυ

Σκέφτομαι και ένα ασύρματο ηχείο stereo για να διώξω τα 1700BT απλά για τον χώρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με χαλαει καπως το τροφοδοτικο, μιας και δινεις πιθανοτητα να προσθεσεις καρτα γραφικων. Στην τελικη βεβαια αγοραζεις και psu αν τελικα παρεις gpu

Το παιρνω πισω το παραπανω

Be Quiet System Power 9 700W 75 ευρω με μεταφορικα, 68 χωρις

Corsair TX-M Series TX750M 118 με μεταφορικα, 107 χωρις

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
6 ώρες πριν, tsofras είπε

Παραγγέλνω τώρα ευχαριστώ πολύ μαν καλό βράδυ

Σκέφτομαι και ένα ασύρματο ηχείο stereo για να διώξω τα 1700BT απλά για τον χώρο

Καλημερα. Δεν χωράνε πάνω; Βγάλε μία photo

Βασικά ασ'το το βρήκα. Δες από πάνω από το ποστ ο akoinonitos που έκανε επίπεδα αριστερά δεξιά μήπως κανείς το ίδιο με ένα ή δύο 'Π' https://www.insomnia.gr/forums/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/?do=findComment&comment=57819967

Δημοσ.

Παρε μια οθόνη της προκοπής. Αν είναι δυνατόν να μιλαμε για προγραμματιστη και να εχει πιο ακριβη motherboard απο την 2η οθόνη. 

Παρε μια ιδιου μεγέθους και ανάλυσης με την 1η σου. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, haHa είπε

Παρε μια οθόνη της προκοπής. Αν είναι δυνατόν να μιλαμε για προγραμματιστη και να εχει πιο ακριβη motherboard απο την 2η οθόνη. 

Βγαίνει και σε 27 στα 139€. Μόνιμα σε portrait mode τόσο μεγάλη διαφορά θα έχει η 1440p 🤔

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, haHa είπε

Η 2η οθόνη θα δείχνει μόνο έναν intelliJ ή τερματικά linux Η εμπειρία των τελευταίων ετών είναι να μην αγοράζω hardware  που τελικά δεν θα χρησιμοποιήσω περισσότερο, οπότε δεν χρειάζομαι μεγάλη ανάλυση για αυτό που θέλω

6 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Με χαλαει καπως το τροφοδοτικο, μιας και δινεις πιθανοτητα να προσθεσεις καρτα γραφικων. Στην τελικη βεβαια αγοραζεις και psu αν τελικα παρεις gpu

Το παιρνω πισω το παραπανω

Be Quiet System Power 9 700W 75 ευρω με μεταφορικα, 68 χωρις

Corsair TX-M Series TX750M 118 με μεταφορικα, 107 χωρις

Thx man την έκανα την παραγγελία για το τροφοδοτικό δεν πρόκειται να βάλω κάρτα σίγουρα οπότε μου φτάνουν τα 450€

2 ώρες πριν, radiohead είπε

Καλημερα. Δεν χωράνε πάνω; Βγάλε μία photo

Βασικά ασ'το το βρήκα. Δες από πάνω από το ποστ ο akoinonitos που έκανε επίπεδα αριστερά δεξιά μήπως κανείς το ίδιο με ένα ή δύο 'Π' https://www.insomnia.gr/forums/topic/215780-insomniacs-desks-pictures-thread/?do=findComment&comment=57819967

Θέλω να μην είναι γεμάτη η επιφάνεια γιατί επειδή κάθομαι πλέον σχεδόν όλη μέρα το καθαρίζω ανα 3-4 ημέρες οπότε είναι κουραστικό να αδειάζεις όλο το γραφείο και να τα ξαναβάζεις

Ένας απο τους λόγους που έδιωξα και το προηγούμενο , έλεγα να πάω σε laptop και τελικά είπα σε SFF είναι αυτός

IMG_20201227_122322.jpg

Ξαναέβαλα φωτό γιατί το μετακόμισα πάλι στην κρεβατοκάμαρα το γραφείο .

Το μικρό γραφείο που είχα βγάλει με την ανακαίνιση δεν είχε ούτε παράθυρο ούτε aircondition οπότε χάλια φωτισμός και εξαερισμός και με έπιανε πονοκέφαλος.

Το έκανα αποθήκη για τα παιχνίδια των παιδιών και ξαναγύρισα πίσω :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, tsofras είπε

Η 2η οθόνη θα δείχνει μόνο έναν intelliJ ή τερματικά linux Η εμπειρία των τελευταίων ετών είναι να μην αγοράζω hardware  που τελικά δεν θα χρησιμοποιήσω περισσότερο, οπότε δεν χρειάζομαι μεγάλη ανάλυση για αυτό που θέλω

Thx man την έκανα την παραγγελία για το τροφοδοτικό δεν πρόκειται να βάλω κάρτα σίγουρα οπότε μου φτάνουν τα 450€

Θέλω να μην είναι γεμάτη η επιφάνεια γιατί επειδή κάθομαι πλέον σχεδόν όλη μέρα το καθαρίζω ανα 3-4 ημέρες οπότε είναι κουραστικό να αδειάζεις όλο το γραφείο και να τα ξαναβάζεις

Ένας απο τους λόγους που έδιωξα και το προηγούμενο , έλεγα να πάω σε laptop και τελικά είπα σε SFF είναι αυτός

IMG_20201227_122322.jpg

Ξαναέβαλα φωτό γιατί το μετακόμισα πάλι στην κρεβατοκάμαρα το γραφείο .

Το μικρό γραφείο που είχα βγάλει με την ανακαίνιση δεν είχε ούτε παράθυρο ούτε aircondition οπότε χάλια φωτισμός και εξαερισμός και με έπιανε πονοκέφαλος.

Το έκανα αποθήκη για τα παιχνίδια των παιδιών και ξαναγύρισα πίσω :D

Spoiler

Να αγναντεύεις και το Ίμπιζα από το παράθυρο ;)

Επεξ/σία από GeorgeHellas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...