Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nicksoti είπε

Μωρέ μια χαρά είναι αυτό που παραθέτεις, απλά σε σχέση με τα 12X11x5 των NUC είναι γίγαντας. Να καταλάβεις το δικό μου με της Asus που είναι περίπου 20Χ20X6 πάλι μεγάλο είναι σε σχέση με τα NUC αν το έχεις ξάπλα και υπολογίσεις και τα καλώδια που βγαινουν. Μόνο όρθιο δεν τρώει χώρο.

Δεν διαφωνώ απλά έχω περισσότερη ελευθερία με ένα custom build για αυτιυτο προτιμώ από το nuc

Δημοσ.

Έκανα αρχικά edit, αλλά στο προσθέτω εδώ τελικά.

Το καλό με την Asus H310t R2 είναι ότι υποστηρίζει μέχρι 9900 (nonk), έχει βύσμα τροφοδοσίας για τουβλάκι απ'ευθείας όπως τα nuc (αλλά και εσωτερικό 12/19V 2pin), εσωτερικά ΚΑΙ power για sata, βύσμα για stereo ηχειάκια έως 4w εντός κουτιού. Οπότε αν ενδιαφέρει η δύναμη και συνδιαστεί με ένα όμορφο slim mini itx είναι μια καλή επιλογή, αν και βγαίνει λίγο ακριβά και είναι 1 γενιά πίσω σε cpu.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τι λέτε για κάποια από αυτές τις 2 ?

Screenshot_2020-12-26-11-53-19-738_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Καλά μιλάμε ετοιμοπαραδοτη mini itx ούτε για αστείο

Η470 αξίζει?

Από τροφοδοτικό αυτό κάνει?

Corsair SF Series SF450 450W Full Modular 80 Plus Gold

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, tsofras είπε

Τι λέτε για κάποια από αυτές τις 2 ?

Screenshot_2020-12-26-11-53-19-738_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.jpg

Καλά μιλάμε ετοιμοπαραδοτη mini itx ούτε για αστείο

Η470 αξίζει?

Έχει ετοιμοπαραδοτη z490 στα 150-160 νομίζω. Έκλεισες για ιντελ και onboard;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, radiohead είπε

Έχει ετοιμοπαραδοτη z490 στα 150-160 νομίζω. Έκλεισες για ιντελ και onboard;

Ναι αρκεί να είναι οκ με 2 οθόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, radiohead είπε

Έχει ετοιμοπαραδοτες b460 H470 και z490 asrock  έχουν και display port και hdmi. 

Αξίζει κάποια ιδιαίτερα ή ότι βρώ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Αξίζει κάποια ιδιαίτερα ή ότι βρώ?

Η εσύ η αυτός που θα το πάρει μετά, αν βάλεις z, θα εκτιμήσει ότι μπορεί να βάλει μνήμες πάνω από 2666 με cpu κάτω του i7 και να παίξει με ξεκλειδωτο επεξεργαστή ροκετ. Αλλιώς γλιτώνεις 30-40-50 ξέρω γω 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν λέω να πάω σε non z μητρική γιατί και οι μνήμες πάνω απο 3200 είναι πανάκριβες και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Και η εμπειρία τόσων ετών έχει δείξει ότι ποτέ δεν χρειάστηκα K επεξεργαστή οπότε δεν νομίζω να αλλάξει κάτι και τώρα

Οπότε @mike.hatz και @radiohead λέω να προχωρήσω με τα παρακάτω + κάποιο μικρό κουτάκι

Να βάλω και καμία low profile ψύκτρα ?

Αν θυμάμαι καλά σε intel δεν παίζει τόσο ρόλο η υποστήριξη σε μνήμες για την μητρική σωστά ?

Screenshot_2020-12-26 PC build - Skroutz gr.png

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, tsofras είπε

Λοιπόν λέω να πάω σε non z μητρική γιατί και οι μνήμες πάνω απο 3200 είναι πανάκριβες και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος. Και η εμπειρία τόσων ετών έχει δείξει ότι ποτέ δεν χρειάστηκα K επεξεργαστή οπότε δεν νομίζω να αλλάξει κάτι και τώρα

Οπότε @mike.hatz και @radiohead λέω να προχωρήσω με τα παρακάτω + κάποιο μικρό κουτάκι

Να βάλω και καμία low profile ψύκτρα ?

Αν θυμάμαι καλά σε intel δεν παίζει τόσο ρόλο η υποστήριξη σε μνήμες για την μητρική σωστά ?

Screenshot_2020-12-26 PC build - Skroutz gr.png

Δε συμφωνώ με μνήμες και μητρική. Είναι γελοία η διαφορά για κάτι που θα κρατήσεις χρόνια. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, radiohead είπε

Δε συμφωνώ με μνήμες και μητρική. Είναι γελοία η διαφορά για κάτι που θα κρατήσεις χρόνια. 

Ε πες ρε μαν την εναλλακτική

Δημοσ.

Άμεσα διαθέσιμες  https://www.e-shop.gr/ram-patriot-pvs432g320c6k-viper-steel-series-32gb-2x16gb-ddr4-3200mhz-dual-kit-p-PER.574786

Αν βάλεις low profile ψυκτρα ίσως βρίσκει στα heatsinks των ραμ οπότε δες σε corsair lpx. 

Μητρική z490 οποία βρεις σε καλύτερη τιμή διαθέσιμη.

Βρήκες όμως κι εσύ περίοδο να στήσεις ρε παιδάκι μου :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, radiohead είπε

Άμεσα διαθέσιμες  https://www.e-shop.gr/ram-patriot-pvs432g320c6k-viper-steel-series-32gb-2x16gb-ddr4-3200mhz-dual-kit-p-PER.574786

Αν βάλεις low profile ψυκτρα ίσως βρίσκει στα heatsinks των ραμ οπότε δες σε corsair lpx. 

Μητρική z490 οποία βρεις σε καλύτερη τιμή διαθέσιμη.

Η πρώτη διαθέσιμη B460 έχει 153 και η πρώτη διαθέσιμη Ζ490 έχει 270 . Αξίζει τα 120ε διαφορά ?

e-shop δεν κοίταξα καν είναι η αλήθεια

Απλά αν ο επεξεργαστής υποστηρίζει μέχρι τα 2666 υπάρχει λόγος για 3200 μνήμες?

Βλέπω βέβαια πάλι ότι το mini ITX τελικά το πληρώνεις παραπάνω

Έχει και στο eshop Z490 σε micro ATX βέβαια με 170ε

Επεξ/σία από tsofras
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/products/show/57820232

Εννοείται το χρυσοπληρωνεις 

Με τη z 3200 θα τρέξουν και άμα έχεις όρεξη και στα 3600

Αν πας σε micro αυτομάτως θα εξοικονομήσεις από psu μητρική και κουτί κανένα κατοσταρικο εκτός αν πας σε τίποτα σάπιο που μπορείς και 150. Αλλά θα έχεις ότι είχες πάντα. Αποφάσισε τι θες :)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, radiohead είπε

Αν πας σε micro αυτομάτως θα εξοικονομήσεις από psu μητρική και κουτί κανένα κατοσταρικο εκτός αν πας σε τίποτα σάπιο που μπορείς και 150. Αλλά θα έχεις ότι είχες πάντα. Αποφάσισε τι θες :)

Ε εντάξει για 100ε δεν πειράζει θα πάω να το φτιάξω να μου φύγει κιόλας τόσα χρόνια :D

49 λεπτά πριν, radiohead είπε

Έχω βρεί τα περισσότερα σε ένα μαγαζί που είναι και κοντά μου αφου γλυτώνω και τα μεταφορικά βγαίνει μία η άλλη

Έχεις να προτείνεις κάποια μνήμη απο εκεί ?

https://t-support.gr/eksartimata-iu-anavathmisis/mnimes?mfp=27-sychn-tita[3200MHz],19-choritik-tita[32GB]

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...