tsofras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, radiohead είπε @tsofras Δε σε χωράει ο τόπος ρε μπαγασα 😄😆😆😆😆 Κουτί πιο σου έχει γυαλίσει; Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο αλλά αν θυμάσαι λέω εδώ 2 χρόνια για μικρό και όλο καταλήγω με κάτι γουρούνια τελικά 🤣 Μάλλον ήρθε ο καιρός να πάω όντως σε μικρό και όσο αθόρυβο γίνεται , αφού δεν θέλω πλέον και κάρτα γραφικών
radiohead Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, tsofras είπε Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο αλλά αν θυμάσαι λέω εδώ 2 χρόνια για μικρό και όλο καταλήγω με κάτι γουρούνια τελικά 🤣 Μάλλον ήρθε ο καιρός να πάω όντως σε μικρό και όσο αθόρυβο γίνεται , αφού δεν θέλω πλέον και κάρτα γραφικών Σου λέει κάτι; https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=nr200p 1
tsofras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, radiohead είπε Σου λέει κάτι; https://www.skroutz.gr/c/28/cases-koutia.html?from=catspan&keyphrase=nr200p Ωραίο Έχω σταμπαρει και ένα Kolink Rocket SFF chassis και ένα Raijintek Ophion M Evo ALS εδώ στις αγγελίες Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από tsofras
radiohead Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Ο,τι σ'αρεσει. Πάντως το coolermaster για τα χρήματα που ζητάει είναι καλη επιλογή. Στο παρασύνθημα τώρα. Αν πρόκειται σε ένα χρόνο να το αλλάξεις πάλι βρες τίποτα μεταχειρισμένο και άσε τα ακριβά κουτιά και τα λοιπά. Αν από την άλλη θές να το κρατήσεις τριετία πενταετία που είναι και το λογικό το συζητάμε.
tsofras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, radiohead είπε Ο,τι σ'αρεσει. Πάντως το coolermaster για τα χρήματα που ζητάει είναι καλη επιλογή. Στο παρασύνθημα τώρα. Αν πρόκειται σε ένα χρόνο να το αλλάξεις πάλι βρες τίποτα μεταχειρισμένο και άσε τα ακριβά κουτιά και τα λοιπά. Αν από την άλλη θές να το κρατήσεις τριετία πενταετία που είναι και το λογικό το συζητάμε. Πάω για να το κρατήσω τώρα, βαρέθηκα με τις αλλαγές έκανα το κομμάτι μου πέρασα από όλες τις φάσεις 😁
radiohead Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, tsofras είπε Πάω για να το κρατήσω τώρα, βαρέθηκα με τις αλλαγές έκανα το κομμάτι μου πέρασα από όλες τις φάσεις 😁 Αυτό λέει και η δική μου λογική μιας και δε θα πήγαινα σε ddr5 day one, ας ωριμάσει λιγάκι Εχεις pc μεχρι να επιστρέψουν στα νορμάλ χρόνοι και διαθεσιμοτητες η καίγεσαι; Ξεκινα απ' το case για να σου προτείνουν και τα παιδιά γιατί το μίνι είναι πάντα ακριβότερο. Οθόνη κατέληξες; Καλημέρα
tsofras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, radiohead είπε Αυτό λέει και η δική μου λογική μιας και δε θα πήγαινα σε ddr5 day one, ας ωριμάσει λιγάκι Εχεις pc μεχρι να επιστρέψουν στα νορμάλ χρόνοι και διαθεσιμοτητες η καίγεσαι; Ξεκινα απ' το case για να σου προτείνουν και τα παιδιά γιατί το μίνι είναι πάντα ακριβότερο. Οθόνη κατέληξες; Καλημέρα Καλημέρα μαν Έχω ένα laptop της δουλειάς , από 4 Γενάρη ξεκινάω, απλά το χρησιμοποιώ για την τηλεκπαίδευση του ενός παιδιού οπότε μέχρι να αρχίσουν πάλι βολευομαι. Μετά όμως θα έχω θέμα οπότε έναν μήνα δεν μπορώ να περιμένω parts για αυτό κοιτάω και από εδώ μέσα τι μπορώ να πετύχω Οθόνη επίσης έχω την BenQ οπότε δεν με καίει πότε θα έρθει η δεύτερη Βασικά με καίνε cpu, motherboard,ram,psu τα υπόλοιπα τα βρίσκω και από εδώ μέσα, ακόμη και psu Η μητρική είναι βασικά το θέμα για να χωράει και να έχει bt WiFi και αν θέλω καμία low profile ψυκτρα Το παλικάρι που δίνει το ένα κουτάκι δίνει και μία noctua μαζί Έχω βάλει και 2 iPhone για ανταλλαγή μήπως και πιάσω κανά part και από εκεί αλλά προς το παρών τίποτα 🤗 Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από tsofras
achilles_g_ Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, tsofras είπε Πάω για να το κρατήσω τώρα, βαρέθηκα με τις αλλαγές έκανα το κομμάτι μου πέρασα από όλες τις φάσεις 😁 Επειδή γίναμε φίλοι από το νήμα με τα αυτοκίνητα!! Υ.Γ. Για το τροφοδοτικό προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί να είναι μεγάλο. Χάνω λίγο σε efficiency αλλά σε χαμηλό load δεν γυρίζει ο ανεμιστήρας και δεν ακούγεται καθόλου. 1
radiohead Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, tsofras είπε Καλημέρα μαν Έχω ένα laptop της δουλειάς , από 4 Γενάρη ξεκινάω, απλά το χρησιμοποιώ για την τηλεκπαίδευση του ενός παιδιού οπότε μέχρι να αρχίσουν πάλι βολευομαι. Μετά όμως θα έχω θέμα οπότε έναν μήνα δεν μπορώ να περιμένω parts για αυτό κοιτάω και από εδώ μέσα τι μπορώ να πετύχω Οθόνη επίσης έχω την BenQ οπότε δεν με καίει πότε θα έρθει η δεύτερη Βασικά με καίνε cpu, motherboard,ram,psu τα υπόλοιπα τα βρίσκω και από εδώ μέσα, ακόμη και psu Η μητρική είναι βασικά το θέμα για να χωράει και να έχει bt WiFi και αν θέλω καμία low profile ψυκτρα Το παλικάρι που δίνει το ένα κουτάκι δίνει και μία noctua μαζί Αν σου αρέσει και τα δίνει καλή τιμή παρ'το γιατί αλλιώς θα καταλήξεις με μίντι πάλι στο λέω
tsofras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, achilles_g_ είπε Επειδή γίναμε φίλοι από το νήμα με τα αυτοκίνητα!! Υ.Γ. Για το τροφοδοτικό προσωπικά εμένα δεν με ενοχλεί να είναι μεγάλο. Χάνω λίγο σε efficiency αλλά σε χαμηλό load δεν γυρίζει ο ανεμιστήρας και δεν ακούγεται καθόλου. Χεχε την πέρασα και την φάση του RGB και τελικά δεν μου λέει κάτι πλέον
nicksoti Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tsofras είπε Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο αλλά αν θυμάσαι λέω εδώ 2 χρόνια για μικρό και όλο καταλήγω με κάτι γουρούνια τελικά 🤣 Μάλλον ήρθε ο καιρός να πάω όντως σε μικρό και όσο αθόρυβο γίνεται , αφού δεν θέλω πλέον και κάρτα γραφικών Intel NUC NUC8i5BEH. Στα 250€ τα κάνει όλα και συμφέρει. Thunderbolt 3 (όπου μπορείς να συνδέσεις και display port οθόνη), iris 655 (X2 επιδόσεις σε σχέση με τους Desktop 630, περίπου όσο οι Vega στους Ryzen), μικρό, φορητό, wifi-BT εννοείται. Και αν το βαρεθείς όπως τα προηγούμενα που είχες, το αφήνεις στο σαλόνι. Μόνο ο 4/8 επεξεργαστής ίσως σου φανεί λίγος με τα VM's. Εγώ πρόσφατα πήγα σε λύση με Asus Η310t R2, thin mini itx, ευχαριστημένος, αλλά παραπάνω μου κόστισε, δεν είναι τόσο μικρό, και ακόμα περιμένω την intel wifi-bt κάρτα από εξωτερικό. To επέλεξε μόνο και μόνο για τον μειωμένο θόρυβο, τα Nuc αν τα ζορίσεις πολύ στροφάρουν αναπόφευκτα. Τα κουτιά που παραθέτετε σιγα τη διαφορά μεγέθους που έχουν από ένα μικρό matx case. Ίδιο footprint έχουν στο γραφείο, λίγο πιο κοντά είναι. Και με πολλαπλάσιο κόστος. Για λόγους εμφάνισης και μόνο. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από nicksoti 1
tsofras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, radiohead είπε Psu βρήκες sff; Όχι αυτά δεν ξέρω psu μητρική και μνήμες και αν τελικά αξίζει να πάω σε 10700 αντί για 10500 Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από tsofras
radiohead Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, nicksoti είπε Intel NUC NUC8i5BEH. Στα 250€ τα κάνει όλα και συμφέρει. Thunderbolt 3 (όπου μπορείς να συνδέσεις και display port οθόνη), iris 655 (X2 επιδόσεις σε σχέση με τους Desktop 630, περίπου όσο οι Vega στους Ryzen), μικρό, φορητό, wifi-BT εννοείται. Και αν το βαρεθείς όπως τα προηγούμενα που είχες, το αφήνεις στο σαλόνι. Μόνο ο 4/8 επεξεργαστής ίσως σου φανεί λίγος με τα VM's. Εγώ πρόσφατα πήγα σε λύση με Asus Η310t Ρ2, thin mini itx, ευχαριστημένος, αλλά παραπάνω μου κόστισε, δεν είναι τόσο μικρό, και ακόμα περιμένω την intel wifi-bt κάρτα από εξωτερικό. Τα κουτιά που παραθέτετε σιγα τη διαφορά μεγέθους που έχουν από ένα μικρό matx case. Ίδιο footprint έχουν στο γραφείο, λίγο πιο κοντά είναι. Και με πολλαπλάσιο κόστος. Για λόγους εμφάνισης και μόνο. Μικρό matx case βρίσκεις κάτι καλό σε λιγότερο από 40x40; Ο tsofras είναι της εμφάνισης αλλιώς δε θα έμπαινα καν στο νήμα και το μικρό κουτί το ψάχνει από το 17 αν θυμάμαι καλά 1
nicksoti Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, radiohead είπε Μικρό matx case βρίσκεις κάτι καλό σε λιγότερο από 40x40; Ο tsofras είναι της εμφάνισης αλλιώς δε θα έμπαινα καν στο νήμα και το μικρό κουτί το ψάχνει από το 17 αν θυμάμαι καλά Μωρέ μια χαρά είναι αυτό που παραθέτεις, απλά σε σχέση με τα 12X11x5 των NUC είναι γίγαντας. Να καταλάβεις το δικό μου με της Asus που είναι περίπου 20Χ20X6 πάλι μεγάλο είναι σε σχέση με τα NUC αν το έχεις ξάπλα και υπολογίσεις και τα καλώδια που βγαινουν. Μόνο όρθιο δεν τρώει χώρο. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2020 από nicksoti
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα