Cokoblokos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Γεια σας παιδια και χρονια πολλα! Εκανα μια συντομη αναζητηση αλλα δεν βρηκα καποιο παρομοιο νημα. Ηθελα να ρωτησω το εξης.. Μενω Πατησια και θα ηθελα να επισκεφτω καποιο μαγαζι σε αλλη περιοχη. Ο λογος ειναι οτι κανω μια ανακαινιση σπιτι μου και θελω να δω 5 πραγματα πριν αγορασω. Υπαρχουν καποιες επιχειρησεις, οι οποιες ειναι ανοιχτες και δεχονται κοσμο με ραντεβου (δεν ειμαι σιγουρος κατα ποσο αυτο ειναι legal βεβαια). Υποστηριζουν οτι μπορουμε να κλεισουμε ραντεβου και να στειλω "2" για να παω, παρολο που ειναι σε αλλη περιοχη. Εχει καποιος γνωση επ' αυτου ή που θα μπορουσα να ρωτησω?
Salvation81 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Εγω ξερω πως μονο σε εποχιακο καταστημα μπορεις να πας αυτο τον καιρο. Γενικα τιποτα δεν ειναι σιγουρο, αυτο ειναι το ζητημα.
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δεν νομίζω ότι επιτρέπεται επίσκεψη σε κατάστημα. Μάλλον το ραντεβού στο είπε συνθηματικό για να πας στην ζούλα. Οπότε νόμιμα δεν μπορείς να πας
Cokoblokos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, cthulhucarbide είπε Δεν νομίζω ότι επιτρέπεται επίσκεψη σε κατάστημα. Μάλλον το ραντεβού στο είπε συνθηματικό για να πας στην ζούλα. Οπότε νόμιμα δεν μπορείς να πας Κι ομως, δεν ειναι καποιο μαγαζακι μικρο για να μου μιλαει με συνθηματικα, αλλα μεγαλη αλυσιδα (ενα σκαλοπατι κατω απο την κορυφη). Μεταξυ αλλων... - Με "2" παω σε αλλη περιοχη για προμηθειες οπως αναφερεται? (Εντος περιφερειας) - Με "6" στις 24,25 & 31,01 μπορω να παω απο πολυ πρωι εκεινης της μερας σε αλλη περιοχη με αφορμη το "ρεβεγιον"? Μας εχουν τρελανει 2 μηνες πραγματικα 😂
basilis_k6 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 πρώτον δεν γράφουν κανέναν. είδες σήμερα τι γινότανε στους δρόμους? ολη η αθήνα ειχε κίνηση. αμα δεις κάμερες μαζι με περιπολικο τοτε να φοβηθεις. δευτερον στέλνεις ενα 2 και πας όπου θες εντος αττικής. δεν δινεις λογαριασμο σε κανεναν απλα πες την επωνυμια ενος καταστήματος που ειναι νομιμα ανοιχτο διπλα σε αυτο που θα πας.
Βασίλης_29 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Εγώ αύριο θα πάω σε δύο καταστήματα στον ίδιο Δήμο, αν τα βρω ανοιχτά, στο ένα θα πάρω σακούλες για την σκούπα και στο αλλο ανταλλακτικό για το φίλτρο. Πάντως επειδή εσύ θέλεις να μπεις μέσα να δεις αυτά που είπες, καλύτερα πάρε τους τηλέφωνο να ρωτησεις αν δέχονται και τι παιζει, στα μαγαζιά κανονικά κάθεσαι έξω και σου φέρνουν αυτό που θες έχεις παραγγείλει.
kage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λίγο π έψαξα Τα sms είναι παγκόσμια πρωτοτυπία 😛 .απλα προσπαθούν να μειώσουν την κυκλοφορια... ταυτόχρονα είναι στην ευχέρεια του αστυνόμου να σε γράψει κ συ να κάνεις ένσταση... Κάποιοι έφαγαν κλήσεις γιατί πήγαν σε άλλη περιοχή με click away ενω ταυτόχρονα υποτίθεται επιτρέπεται η κίνηση εντός περιφέρειας... Σαν λύση θα πρότεινα να έστελνες 2 3 sms με αληθινές διευθύνσεις κοντινών περιοχων (δηλ.να μοιραζες τις αποστάσεις);) Αυτό με τις κάμερες ισχύει.. Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από kage 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις