Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ανοίγω ηλίθια συζήτηση το ξέρω. Εδώ ο κόσμος καίγεται θα πουν κάποιοι.

προς το παρον τα χιονοδρομικά είναι κλειστά λόγω του covid, του Παρνασσού τουλάχιστον μέχρι 7/1. όχι ότι θα ανοίξουν 7.

Πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να κάνουμε σκι φέτος; Βλέποντας και κάνοντας πάει η κατάσταση οπότε κανείς δε μπορεί να κάνει εκτιμήσεις. αλλα αν είναι να πάμε έτσι παίζει να ανοίξουν στο τέλος της σεζόν;  ή αν πάει τόσο θα το αφήσουν για του χρόνου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

προς το παρον τα χιονοδρομικά είναι κλειστά λόγω του covid, του Παρνασσού τουλάχιστον μέχρι 7/1. όχι ότι θα ανοίξουν 7.

Πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να κάνουμε σκι φέτος; Βλέποντας και κάνοντας πάει η κατάσταση οπότε κανείς δε μπορεί να κάνει εκτιμήσεις. αλλα αν είναι να πάμε έτσι παίζει να ανοίξουν στο τέλος της σεζόν;  ή αν πάει τόσο θα το αφήσουν για του χρόνου;

Τα ξεχνας αυτα μαλλον και για το 2021.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bitbit είπε

Δηλαδή μονο το lockdown σκέφτεσαι;Αν θα έχει χιόνι δεν το υπολογίζεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Δηλαδή μονο το lockdown σκέφτεσαι;Αν θα έχει χιόνι δεν το υπολογίζεις;

Προφανως δεν περιμενει να χιονισει για να ξεκινησει μια τετοια συζητηση.

Ειμαι Φλωρινα και θα ηθελα να παω για σκι. Εστω να ανοιξουν τα lift ωστε να ανεβαινουμε. Το θεωρω "χαζο" να μην επιτρεψουν με καποιον τροπο την μοναδικη χειμερινη δραστηριοτητα. Οχι οτι ειμαι φαν, αλλα καποιοι αλλοι ειναι.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://planetski.eu/2020/12/21/resorts-open-close-what-rest-of-ski-season-may-look-like

Εμβόλια δεν φτανουν ...φαρμακευτικές αγωγές δεν έφεραν ακόμη..θα παίξει άνοιξε/κλείσε για την σεζόν τους(Δεκέμβρη Απρίλη)

Screenshot-2020-12-04-at-11.08.12.jpeg

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Για να ανοιξουν θα πρεπει να εχουμε ελευθερη μετακινηση μεταξυ νομων.

Το χιονοδρομικο δεν ειναι "χιονισε, αντε βαλε μπρος την μηχανη να κινουνται τα λιφτ" αλλα χρειαζεται αρκετη προεργασια και εργασια οταν λειτουργει.

Τα περισσοτερα, αν οχι ολα, αν εχουν κερδος το χουν απο εκδρομεις απο αλλους νομους. Οποτε θεωρητικα και να τους επετρεπαν λιγα θα ανοιγαν και για λιγο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...