Bitbit Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 ανοίγω ηλίθια συζήτηση το ξέρω. Εδώ ο κόσμος καίγεται θα πουν κάποιοι. προς το παρον τα χιονοδρομικά είναι κλειστά λόγω του covid, του Παρνασσού τουλάχιστον μέχρι 7/1. όχι ότι θα ανοίξουν 7. Πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να κάνουμε σκι φέτος; Βλέποντας και κάνοντας πάει η κατάσταση οπότε κανείς δε μπορεί να κάνει εκτιμήσεις. αλλα αν είναι να πάμε έτσι παίζει να ανοίξουν στο τέλος της σεζόν; ή αν πάει τόσο θα το αφήσουν για του χρόνου;
Salvation81 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Bitbit είπε ανοίγω ηλίθια συζήτηση το ξέρω. Εδώ ο κόσμος καίγεται θα πουν κάποιοι. προς το παρον τα χιονοδρομικά είναι κλειστά λόγω του covid, του Παρνασσού τουλάχιστον μέχρι 7/1. όχι ότι θα ανοίξουν 7. Πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να κάνουμε σκι φέτος; Βλέποντας και κάνοντας πάει η κατάσταση οπότε κανείς δε μπορεί να κάνει εκτιμήσεις. αλλα αν είναι να πάμε έτσι παίζει να ανοίξουν στο τέλος της σεζόν; ή αν πάει τόσο θα το αφήσουν για του χρόνου; Τα ξεχνας αυτα μαλλον και για το 2021.
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Εδώ παίζει να μην έχουμε βγει από λοκντάουν μέχρι τον φλεβάρη, οπότε για χιονοδρομικά κλπ το ξεχνάμε για τα καλά φέτος
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Bitbit είπε ανοίγω ηλίθια συζήτηση το ξέρω. Εδώ ο κόσμος καίγεται θα πουν κάποιοι. προς το παρον τα χιονοδρομικά είναι κλειστά λόγω του covid, του Παρνασσού τουλάχιστον μέχρι 7/1. όχι ότι θα ανοίξουν 7. Πιστεύετε υπάρχει περίπτωση να κάνουμε σκι φέτος; Βλέποντας και κάνοντας πάει η κατάσταση οπότε κανείς δε μπορεί να κάνει εκτιμήσεις. αλλα αν είναι να πάμε έτσι παίζει να ανοίξουν στο τέλος της σεζόν; ή αν πάει τόσο θα το αφήσουν για του χρόνου; Δηλαδή μονο το lockdown σκέφτεσαι;Αν θα έχει χιόνι δεν το υπολογίζεις;
SabotazNic Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δηλαδή μονο το lockdown σκέφτεσαι;Αν θα έχει χιόνι δεν το υπολογίζεις; Προφανως δεν περιμενει να χιονισει για να ξεκινησει μια τετοια συζητηση. Ειμαι Φλωρινα και θα ηθελα να παω για σκι. Εστω να ανοιξουν τα lift ωστε να ανεβαινουμε. Το θεωρω "χαζο" να μην επιτρεψουν με καποιον τροπο την μοναδικη χειμερινη δραστηριοτητα. Οχι οτι ειμαι φαν, αλλα καποιοι αλλοι ειναι. 1 1
kage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://planetski.eu/2020/12/21/resorts-open-close-what-rest-of-ski-season-may-look-like Εμβόλια δεν φτανουν ...φαρμακευτικές αγωγές δεν έφεραν ακόμη..θα παίξει άνοιξε/κλείσε για την σεζόν τους(Δεκέμβρη Απρίλη) Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από kage
sakura22 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Για να ανοιξουν θα πρεπει να εχουμε ελευθερη μετακινηση μεταξυ νομων. Το χιονοδρομικο δεν ειναι "χιονισε, αντε βαλε μπρος την μηχανη να κινουνται τα λιφτ" αλλα χρειαζεται αρκετη προεργασια και εργασια οταν λειτουργει. Τα περισσοτερα, αν οχι ολα, αν εχουν κερδος το χουν απο εκδρομεις απο αλλους νομους. Οποτε θεωρητικα και να τους επετρεπαν λιγα θα ανοιγαν και για λιγο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις