special Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Στο store τις epic έχει 10 € κουπόνι για έκπτωση 10 € για αγορά παιχνιδιών από 14.99 € και πάνω.Εγω προσωπικά παρακολουθούσα το SW squadron αλλά δεν το έπαιρνα λόγο χρόνου και κόστος 29.99 € και τώρα τις γιορτές επεσε στα 23.99 € και εάν βάλετε το κουπόνι πάει 13.99 €.E δεν αντιστάθηκα κατέβασα το VR από το ντουλάπι. Δεν μπορώ να δοκιμάσω να φτιάξω λογαριασμό σε Αμερική με δολάριο μήπως εκεί πάει στα 13.99 $ η εάν ισχύει στο US store η έκπτωση ας μας πει κάποιος που εχει βάλει αμερικη.Προσοχή εαν φτιάξετε account κλειδώνει το νόμισμα στην πρώτη αγορά ακόμα και free Game Στο παιχνίδι τώρα μια και το mandalorian τελειωσε,να δούμε 100στη φορά και τις 13 ταινιες δεν λεει,το παιχνίδι αξίζει για τα γραφικά του.Οσοι έχετε VR αξίζει 100 % σε αυτά τα λεφτά μόνο και μόνο για να δείτε την λεπτομέρεια στα cockpit του x-wing και να κοιτάτε πίσω σας και να βλέπετε το droid σας και το tie fighter να προσπερνάει ξυστά στριγγλίζοντας και την κλεισούρα του tie-fighter οπου δεν μπορείτε να δείτε ποιο x-wing σας σφυροκοπάει και να βολτάρατε πάνω από ένα Star destroyer και να περνάτε ανάμεσα από την γέφυρα και το σκάφος ε αξίζει όλα τα λεφτά του.Δεν περιγράφω αλλο..........παω να παίξω. Skroutz φθηνότερο 28,90(23/12) 3
special Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 με το που συνδεθείς στο epic app στο εμφανίζει
vadergr Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Βγαίνει στο checkout. Το τσιμπησα! Thanks
yiankap Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Με βάζετε νυχτιάτικα να ψάχνω parts για αναβάθμιση (cpu και κάρτα γραφικών) μιας και σύμφωνα με τα specs ο υπολογιστής μου δεν το σηκώνει !!!!
Salvation81 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, special είπε Στο store τις epic έχει 10 € κουπόνι για έκπτωση 10 € για αγορά παιχνιδιών από 14.99 € και πάνω.Εγω προσωπικά παρακολουθούσα το SW squadron αλλά δεν το έπαιρνα λόγο χρόνου και κόστος 29.99 € και τώρα τις γιορτές επεσε στα 23.99 € και εάν βάλετε το κουπόνι πάει 13.99 €.E δεν αντιστάθηκα κατέβασα το VR από το ντουλάπι. Δεν μπορώ να δοκιμάσω να φτιάξω λογαριασμό σε Αμερική με δολάριο μήπως εκεί πάει στα 13.99 $ η εάν ισχύει στο US store η έκπτωση ας μας πει κάποιος που εχει βάλει αμερικη.Προσοχή εαν φτιάξετε account κλειδώνει το νόμισμα στην πρώτη αγορά ακόμα και free Game Στο παιχνίδι τώρα μια και το mandalorian τελειωσε,να δούμε 100στη φορά και τις 13 ταινιες δεν λεει,το παιχνίδι αξίζει για τα γραφικά του.Οσοι έχετε VR αξίζει 100 % σε αυτά τα λεφτά μόνο και μόνο για να δείτε την λεπτομέρεια στα cockpit του x-wing και να κοιτάτε πίσω σας και να βλέπετε το droid σας και το tie fighter να προσπερνάει ξυστά στριγγλίζοντας και την κλεισούρα του tie-fighter οπου δεν μπορείτε να δείτε ποιο x-wing σας σφυροκοπάει και να βολτάρατε πάνω από ένα Star destroyer και να περνάτε ανάμεσα από την γέφυρα και το σκάφος ε αξίζει όλα τα λεφτά του.Δεν περιγράφω αλλο..........παω να παίξω. Skroutz φθηνότερο 28,90(23/12) Tie Fighter και ξερο ψωμι....Κοντα 25 χρονια μετα και ΑΚΟΜΑ να φτιαξουν κατι που να το πλησιαζει σε ατμοσφαιρα.....Τι στο καλο κανουν δεν μπορω να το καταλαβω.... 1
special Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Tie Fighter και ξερο ψωμι....Κοντα 25 χρονια μετα και ΑΚΟΜΑ να φτιαξουν κατι που να το πλησιαζει σε ατμοσφαιρα.....Τι στο καλο κανουν δεν μπορω να το καταλαβω.... Αμα θες πήγαινε εσυ να κάνεις παζάρια για την αδεια με τον Vader
Salvation81 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, special είπε Αμα θες πήγαινε εσυ να κάνεις παζάρια για την αδεια με τον Vader Τι δουλεια εχει το ενα με το αλλο; Την αδεια την εχουν ηδη, δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις.
special Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Τι δουλεια εχει το ενα με το αλλο; Την αδεια την εχουν ηδη, δεν καταλαβαινω τι θελεις να πεις. Μια απλη πλακα εκανα ,μην το παρεξηγεις
The_Judas Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, yiankap είπε Με βάζετε νυχτιάτικα να ψάχνω parts για αναβάθμιση (cpu και κάρτα γραφικών) μιας και σύμφωνα με τα specs ο υπολογιστής μου δεν το σηκώνει !!!! τα ίδια και εγώ... αλλά τώρα είναι η χειρότερη εποχή ειδικά για αγορά κάρτας γραφικών.
DrFreeman Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 4 hours ago, The_Judas said: τα ίδια και εγώ... αλλά τώρα είναι η χειρότερη εποχή ειδικά για αγορά κάρτας γραφικών. Yπομονή - από τη νέα χρονιά να δούμε τι θα δούμε...
Salvation81 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Εγω παντως το πηρα και ο χειρισμος με ποντικι ειναι ενα μαυρο χαλι, δεν καταλαβαινω τι γινεται πραγματικα, Freespace δεν επαιξε κανεις εκει στην ΕΑ;
bilythekid Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Παίζει με τα χειριστήρια του vr η θέλει μοχλούς και ιστορίες για cockpit?
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Kαι στο Vr με χειριστηριο . Ρε σεις arcade ειναι δεν ειναι τιποτα βαρυ sim σοβαρο και ασηκωτο
kktts1914 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 ειναι μονο για pc η με καποιον τροπο μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το κουπονι για αγορα για ps4?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα