Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σε ποιο premium προϊόν που κατασκευάζει η apple έχει κυριαρχήσει και έχουν κλείσει οι ανταγωνιστές της;

έχει επιβληθεί στην tesla έχει κάποια απαγόρευση σχεδιασμού και κατασκευής μη premium αυτοκινήτων;

• Like 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ethereum είπε

γιατι να βγει τώρα ο Musk  και να κάνει αυτη τη δήλωση τη στιγμή που ανακοινώνεται οτι η Apple ετοιμάζει αυτοκίνητο ? φοβάται τον ανταγωνισμό γιατι οπου μπαίνει η Apple μπαίνει με killer instict ,  δες τι έκανε τη βιομηχανια ρολογιών της Ελβετίας την οποία διέλυσε πουλώντας 10+ εκατομμύρια μονάδες παραπάνω  απο ότι όλα τα brands μαζί ολόκληρης της Ελβετικής βιομηχανίας , οπότε βγαίνει και σου λέει Hellooo  εδώ είμαι παιδιά  μήπως και θέλουν να αγοράσουν την Τεσλα κατι που θα έστελνε τη μετοχή σε γαλαξιακά επίπεδα

Ο Elon δεν φοβάται τον ανταγωνισμό. Για να καταλάβεις έχει επανειλημμένα χαρίσει πατέντες της Tesla σε public domain εταιρείες, έτσι ώστε να μπορούν οι ανταγωνιστές να αναπτύξουν πιο εύκολα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ο τρόπος που το βλέπει είναι σαν το νερό, αν φουσκώσει η θάλασσα των ηλεκτρικών θα σηκώσει όλα τα πλοία.

Τώρα όσο για το αν θέλουν να αγοράσουν κάποιοι την Tesla, κανείς δεν μπορεί να αγοράσει την Tesla. Η χρηματιστηριακή της αξία είναι 612δις και κανείς δεν έχει αυτά τα λεφτά. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να συγχωνευτεί με άλλη εταιρεία και να γίνει ο Elon μεγαλομέτοχος και στην νέα εταιρεία. Φαντάζεσαι τον Musk CEO και σε εταιρεία σαν την Apple; Γιαυτό πιθανόν ο Tim να κρύφτηκε από τον Elon.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, nvel είπε

σε ποιο premium προϊόν που κατασκευάζει η apple έχει κυριαρχήσει και έχουν κλείσει οι ανταγωνιστές της;

έχει επιβληθεί στην tesla έχει κάποια απαγόρευση σχεδιασμού και κατασκευής μη premium αυτοκινήτων;

Σε ό,τι ειναι prenium από laptop, smartphone μέχρι smartwatches έχει κυριαρχησει η Apple. Δεν ειναι προσωπική γνώμη μιλάω πάντα με επιχειρήματα, απλά δες τα κέρδη της εταιρίας και την κεφαλαιοποίηση που έχει κ συγκρινε με άλλες 

16 λεπτά πριν, merphi είπε

Ο Elon δεν φοβάται τον ανταγωνισμό. Για να καταλάβεις έχει επανειλημμένα χαρίσει πατέντες της Tesla σε public domain εταιρείες, έτσι ώστε να μπορούν οι ανταγωνιστές να αναπτύξουν πιο εύκολα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Ο τρόπος που το βλέπει είναι σαν το νερό, αν φουσκώσει η θάλασσα των ηλεκτρικών θα σηκώσει όλα τα πλοία.

Τώρα όσο για το αν θέλουν να αγοράσουν κάποιοι την Tesla, κανείς δεν μπορεί να αγοράσει την Tesla. Η χρηματιστηριακή της αξία είναι 612δις και κανείς δεν έχει αυτά τα λεφτά. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να συγχωνευτεί με άλλη εταιρεία και να γίνει ο Elon μεγαλομέτοχος και στην νέα εταιρεία. Φαντάζεσαι τον Musk CEO και σε εταιρεία σαν την Apple; Γιαυτό πιθανόν ο Tim να κρύφτηκε από τον Elon.

Δεν έχει ανάγκη την ΤΕSLA η Apple έχει τόσο ισχυρά κεφάλαια και τεχνογνωσία που ό,τι θελει το καταφέρνει. Δες σχολιο που εκανα για τις δαπάνες σε έρευνα και ανάπτυξη των 2 εταιριών και τη ρευστότητα

Επεξ/σία από Antikeimenos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποιες είναι οι άλλες αφού υποστηρίζεις ότι δεν υπάρχουν άλλες εταιρίες premium laptop, κινητών και smartwatch. Τους έχει κλείσει όλους η apple. Όποιος θέλει να αγοράσει καλό laptop μόνο apple μπορεί να βρει. Έτσι να είναι;

Επεξ/σία από nvel
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, nvel είπε

Ποιες είναι οι άλλες αφού υποστηρίζεις ότι δεν υπάρχουν άλλες εταιρίες premium laptop, κινητών και smartwatch. Τους έχει κλείσει όλους η apple. Όποιος θέλει να αγοράσει καλό laptop μόνο apple μπορεί να βρει. Έτσι να είναι;

Τα κέρδη της εταιρίας αυτό λενε, δε μου αρέσει να μιλαω με συμπάθειες, αντιπάθειες αλλά με οικονομικά δεδομένα. Σύγκρινε τα οικονομικά μεγέθη και θα δεις ότι τους έχει "κλεισει" στον τομέα που την ενδιαφέρει και προφανως δεν ειναι αυτός των φτηνών 100+ $ smartphones με πατέντες άλλων εταιριών και λογισμικό της Google. Εδω μιλαμε για οικοσυστήματα, πατέντες και αρχιτεκτονικές κατεξοχήν δικές της. Οπότε καμία σχεση.

Επεξ/σία από Antikeimenos
Δημοσ.
16 ώρες πριν, eyw είπε

Τον τρΕλλον Musk τον είχα μέχρι τώρα σε υπόληψη.
Ομως μετά την είδηση πιστεύω ότι είναι ένας τυχερός (που τελικά δεν πούλησε) ηλίθιος (γιατί ήθελε να πουλήσει).

Αν διαβάσεις το βιβλίο του θα καταλάβεις ΠΟΣΟ τυχερός είναι στην ζωή του... Αλλά η τύχη είναι με τους τολμηρούς και τους ικανούς !!! Και ο Ελον είναι ενας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στον κόσμο (και πολύ απαιτητικό αφεντικό) βάση του βιβλίου πάντα τα λέω δεν τον ξέρω κιόλας!!

• Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, mangeo said:

Αν διαβάσεις το βιβλίο του θα καταλάβεις ΠΟΣΟ τυχερός είναι στην ζωή του... Αλλά η τύχη είναι με τους τολμηρούς και τους ικανούς !!! Και ο Ελον είναι ενας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στον κόσμο (και πολύ απαιτητικό αφεντικό) βάση του βιβλίου πάντα τα λέω δεν τον ξέρω κιόλας!!

το ξέρω ή μάλλον το έχω υποψιαστεί φίλε.

... η τύχη είναι γένους θηλυκού και γουστάρει τους τολμηρούς ...  πηγή

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, eyw είπε

το ξέρω ή μάλλον το έχω υποψιαστεί φίλε.

... η τύχη είναι γένους θηλυκού και γουστάρει τους τολμηρούς ...  πηγή

Αδιάφορη η πηγή σου, ειλικρινά! Μην μπλέκεις κομματικά εδώ! Καλές γιορτές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...