Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά

Λοιπόν σκέφτομαι αφού δουλεύω απο το σπίτι εδώ και αρκετούς μήνες , να αγοράσω μία 2η οθόνη για να την έχω μόνιμα σε portrait mode για προγραμματισμό .

Η οθόνη που έχω είναι η BenQ PD2700Q 27" (2560x1440) με την οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μου είναι αρκετά ξεκούραστη στα μάτια όσε ώρες και αν κάθομαι (> 10 ώρες)

Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει να προσέξω κάτι για την ανάλυση ή τον ρυθμό ανανέωσης της 2ης οθόνης . Πρέπει να είναι κοντά σε αυτήν που έχω τώρα , άσχετα αν θα είναι σε portrait mode ?

Μπορεί να είναι και βλακεία αλλά είπα ας ρωτήσω

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, tindersticks είπε

Δεν σε παίρνει από θέμα χώρου (ή και χρημάτων) να πας σε μία ίδια 2η, υπό γωνία;

Από χώρο με παίρνει απλά επειδή απλά θα τρέχει ένα IDE ανοιχτό για κώδικα δεν με απασχολούν τόσο τα χρώματα. Ξεκούραστη όμως θέλω να είναι αλλά δεν θέλω να δώσω αλλά τόσα , αν έβρισκα κάτι φθηνότερο στα 150-200€ θα ήμουν κομπλέ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 23/12/2020 στις 11:01 ΜΜ, tsofras είπε

Από χώρο με παίρνει απλά επειδή απλά θα τρέχει ένα IDE ανοιχτό για κώδικα δεν με απασχολούν τόσο τα χρώματα. Ξεκούραστη όμως θέλω να είναι αλλά δεν θέλω να δώσω αλλά τόσα , αν έβρισκα κάτι φθηνότερο στα 150-200€ θα ήμουν κομπλέ

επειδη ειμαι σε παρομοια αναζητη οθονης, μηπως κατεληξες σε καποια;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, postmanOS είπε

επειδη ειμαι σε παρομοια αναζητη οθονης, μηπως κατεληξες σε καποια;

Ναι φίλε μου , αγόρασα τελικά αυτήν

https://www.skroutz.gr/s/22065875/HP-P24h-G4.html?from=catspan

Την οποία και την έβαλα αγγελία γιατί έχω και αυχενικό και με το δεξία - αριστερά με πιάνει ίλιγγος :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, tsofras είπε

Ναι φίλε μου , αγόρασα τελικά αυτήν

https://www.skroutz.gr/s/22065875/HP-P24h-G4.html?from=catspan

Την οποία και την έβαλα αγγελία γιατί έχω και αυχενικό και με το δεξία - αριστερά με πιάνει ίλιγγος :D

βασανο το αυχενικο, σε καταλαβαινω. Επειδη αυτη που εχω ειναι hp ελεγα να παω σε αλλη εταιρεια, σ'ευχαριστω πολυ παντως!

Επεξ/σία από postmanOS
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...