tsofras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά Λοιπόν σκέφτομαι αφού δουλεύω απο το σπίτι εδώ και αρκετούς μήνες , να αγοράσω μία 2η οθόνη για να την έχω μόνιμα σε portrait mode για προγραμματισμό . Η οθόνη που έχω είναι η BenQ PD2700Q 27" (2560x1440) με την οποία είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μου είναι αρκετά ξεκούραστη στα μάτια όσε ώρες και αν κάθομαι (> 10 ώρες) Αυτό που δεν ξέρω είναι αν πρέπει να προσέξω κάτι για την ανάλυση ή τον ρυθμό ανανέωσης της 2ης οθόνης . Πρέπει να είναι κοντά σε αυτήν που έχω τώρα , άσχετα αν θα είναι σε portrait mode ? Μπορεί να είναι και βλακεία αλλά είπα ας ρωτήσω
tindersticks Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δεν σε παίρνει από θέμα χώρου (ή και χρημάτων) να πας σε μία ίδια 2η, υπό γωνία;
tsofras Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, tindersticks είπε Δεν σε παίρνει από θέμα χώρου (ή και χρημάτων) να πας σε μία ίδια 2η, υπό γωνία; Από χώρο με παίρνει απλά επειδή απλά θα τρέχει ένα IDE ανοιχτό για κώδικα δεν με απασχολούν τόσο τα χρώματα. Ξεκούραστη όμως θέλω να είναι αλλά δεν θέλω να δώσω αλλά τόσα , αν έβρισκα κάτι φθηνότερο στα 150-200€ θα ήμουν κομπλέ
postmanOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Στις 23/12/2020 στις 11:01 ΜΜ, tsofras είπε Από χώρο με παίρνει απλά επειδή απλά θα τρέχει ένα IDE ανοιχτό για κώδικα δεν με απασχολούν τόσο τα χρώματα. Ξεκούραστη όμως θέλω να είναι αλλά δεν θέλω να δώσω αλλά τόσα , αν έβρισκα κάτι φθηνότερο στα 150-200€ θα ήμουν κομπλέ επειδη ειμαι σε παρομοια αναζητη οθονης, μηπως κατεληξες σε καποια;
tsofras Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 1 λεπτό πριν, postmanOS είπε επειδη ειμαι σε παρομοια αναζητη οθονης, μηπως κατεληξες σε καποια; Ναι φίλε μου , αγόρασα τελικά αυτήν https://www.skroutz.gr/s/22065875/HP-P24h-G4.html?from=catspan Την οποία και την έβαλα αγγελία γιατί έχω και αυχενικό και με το δεξία - αριστερά με πιάνει ίλιγγος
postmanOS Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, tsofras είπε Ναι φίλε μου , αγόρασα τελικά αυτήν https://www.skroutz.gr/s/22065875/HP-P24h-G4.html?from=catspan Την οποία και την έβαλα αγγελία γιατί έχω και αυχενικό και με το δεξία - αριστερά με πιάνει ίλιγγος βασανο το αυχενικο, σε καταλαβαινω. Επειδη αυτη που εχω ειναι hp ελεγα να παω σε αλλη εταιρεια, σ'ευχαριστω πολυ παντως! Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2021 από postmanOS 1
chrisde Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2021 Για κάθετη οθόνη θα πρότεινα ιδανικά μια 16:10 όπως η Dell UltraSharp U2415 αρκεί να βρεθεί σε νορμάλ λεφτά... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα