iSwearSheWas18 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παρατήρησα ότι η μητρική του υπολογιστή των γονιών μου έχει 1 bios update που δεν εγινε ποτε.Ήθελα να ρωτησω αν αξιζει επειτα απο τοσα χρονια να κανω αυτο το τελευταιο update. Μητρική:asus p8z68-v pcu:intel i5 2500k (χωρις oc) ram:8gb,windows 10 pro 64bit https://www.asus.com/gr/Motherboards/P8Z68V/HelpDesk_BIOS/ εδω ειναι η σελιδα της asus με τα bios update,εγω εχω το 3402 και μετα απο αυτο ειναι αλλο ενα(3603)το οποιο ομως παρατηρησα οτι λεει(for win.7&8).Από την στιγμη που εχω windows pro 64 bit τι κανω?Ο υπολογιστης λειτουργει μια χαρα. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2020 από iSwearSheWas18
hp8 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, iSwearSheWas18 είπε Ο υπολογιστης λειτουργει μια χαρα. ποιος ο λόγος να το πειράξεις ?
iSwearSheWas18 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, hp8 είπε ποιος ο λόγος να το πειράξεις ? δεν το πειραζω,bios update θελω να το κανω
3DJIN Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 γιατι? αφου το συστημα δεν εμφανιζει καποιο θεμα,γιατι? 1
SeNNinhA Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Ότι δουλεύει δεν το πειράζεις εάν δεν υπάρχει λόγος. Πότε δεν ξέρεις εαν το νέο Bios θα σου βγει κανένα περίεργο πρόβλημα. Αναβαθμίζεις μόνο εάν χρειάζεσαι κάποια επιπλέον δυνατότητα που έχει ξεκλειδώσει το νέο Bios 1
iSwearSheWas18 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε Ότι δουλεύει δεν το πειράζεις εάν δεν υπάρχει λόγος. Πότε δεν ξέρεις εαν το νέο Bios θα σου βγει κανένα περίεργο πρόβλημα. Αναβαθμίζεις μόνο εάν χρειάζεσαι κάποια επιπλέον δυνατότητα που έχει ξεκλειδώσει το νέο Bios καταλαβα,θα το αφησω εως εχει.Καλα χριστουγεννα σε ολους και ευχαριστω για τις συμβουλες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα