holydiv Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Παιδιά όταν πάω να παίξω το παιχνίδι με το που παει να φορτωσει την πιστα πετάει μπλε οθόνη και κάνει επανεκίνηση. H κάρτα γραφικών είναι η ATI MOBILITY RADEON 9200(128MB), έχω δοκιμάσει τους τελευταίους omega drivers και έχω βάλει και 1.1 patch του παιχνιδιού. Καμμια ιδέα?
POG Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Ayto to kanei kai se mena me AMILO A otan den antexi na sikosi ta grafika Malon ena tetio pexnidi den mpori na pexti se LAPTOP !!! Oxi oti exi kati o foritos sou alla kaka ta psemata H FORITOI DEN EINAI GIA PEXNIDIA Asxeto ala o foritos soy einai kai G*mo
holydiv Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 το θεμα ειναι οτι στον desktop (piii-667, gforce 4, 768mb ram) το παιχνίδι πεταει!
Ntinsky Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Φίλε holydiv, το φορητό σου "σκίζει" αλλά δυστυχώς το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν παίζεται σε laptop.Το έχω δοκιμάσει σε ένα Fujitsu AmiloD 512RAM P43.2GHz/512DDR me ATI 128MB φίλου και με τελευταίους drivers αλλά δυστυχώς το παιχνίδι τερματίζεται χωρίς κάποιο μήνυμα πετώντας τον χρήστη στο desktop να μένει με την απορία.Θα συμφωνήσω με τον POG ότι οι φορητοί δεν είναι για παιχνίδια.Εξού και η μικρή επεκτασιμότητά τους.
jrp Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 File kane "FULL" uninstall tous drivers tis ati & kane setup tous teleuteous pou bgikan prin liges meres. apo ta win rithmise ta grafika tou farcry ola sto MINIMUM. Prospathise na to treksis tora. ipes oti exis kani update se 1.1 etsi? exis bali & tin analogi version tou crack?
theobabis Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Τωρα με βαζετε σε πειρασμο να το δοκιμασω, μονο και μονο για να σας διαψευσω.. Ακους εκει, τα laptop δε κανουν για παιχνιδια...
gbras Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 Δημοσ. 13 Μαΐου 2004 xalaroste paidia se acer laptop me 2800 xp kai ati 9200 paizei mia xara..
Ntinsky Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Δημοσ. 14 Μαΐου 2004 Φίλε theobabis, είπα ότι οι φορητοί δεν κάνουν για παιχνίδια για το λόγο του ότι δεν σηκώνουν επεκτάσεις "τρελές".Φαντάζομαι δηλαδή ότι δεν θα συναντήσεις στο laptop μια κάρτα γραφικών με τίποτα βαρβάτες ψύκτρες.Που θα χωρέσει????? Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει "ζωηρές" απαιτήσεις όσον αφορά τον επεξεργαστή γραφικών . Anyway δοκίμασε την συμβουλή του jrp και εύχομαι να δικαιώθείς.Αλλωστε τα σχόλιά μου είναι καθαρά καλοπροαίρεται σου είπα ότι το φορητό σου "σκίζει" και "με τρώει" η τσέπη μου όποτε το βλέπω σε φωτο.Ελπίζω να δικαιωθείς και να μας διαψεύσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.