DjAde Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 καλησπερα, εχω εναν crucial mx500 250gb σαν κυριο δισκο, που εχει μεσα το μονο λειτουργικο. Αποφάσισα να μεταφέρω το forza motosport 7 απο τον δευτερο hdd, στον κυριο ssd για καλυτερα loadings. Παρατηρησα ομως οτι εχει πολλα micro stutter, σε βαθμο που το παιχνιδι δεν παιζεται. (το προβλημα σιγουρα ειναι με τον ssd γιατι οταν το ξαναεβαλα στον ssd ηταν ξανα οκ.) Τι μπορει να φταιει, ετρεξα το AS-SSD-Benchmark και με αλλα συγκριτικά μου φάνηκε οκ/ Επισης ετρεξα και το crucial storage executive ενα self test δεν βρηκε κατι και στο hdd σεντινελ μου τον εχει με 92% υγεια. καμια ιδεα? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, DjAde είπε καλησπερα, εχω εναν crucial mx500 250gb σαν κυριο δισκο, που εχει μεσα το μονο λειτουργικο. Αποφάσισα να μεταφέρω το forza motosport 7 απο τον δευτερο hdd, στον κυριο ssd για καλυτερα loadings. Παρατηρησα ομως οτι εχει πολλα micro stutter, σε βαθμο που το παιχνιδι δεν παιζεται. (το προβλημα σιγουρα ειναι με τον ssd γιατι οταν το ξαναεβαλα στον ssd ηταν ξανα οκ.) Τι μπορει να φταιει, ετρεξα το AS-SSD-Benchmark και με αλλα συγκριτικά μου φάνηκε οκ/ Επισης ετρεξα και το crucial storage executive ενα self test δεν βρηκε κατι και στο hdd σεντινελ μου τον εχει με 92% υγεια. καμια ιδεα? ευχαριστω Κοίτα για drivers gpu πια έχεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Ο ssd εχει το τελευταίο firmware. Και η gpu το ίδιο. Rx570 σε ολα τα σε settings το κανει ακομα και με 200fps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, DjAde είπε Ο ssd εχει το τελευταίο firmware. Και η gpu το ίδιο. Rx570 σε ολα τα σε settings το κανει ακομα και με 200fps Δοκίμασε να κάνεις απεγκατασταση drivers και ξανά εγκατάσταση είτε με το windows update ή βρίσκοντας εσύ για την κάρτα σου Σε ένα pc με 3400g μου το κάνει και εμένα στην αρχή το έκανε λίγο αλλά μετά έγινε έτσι που δεν έμπαινε καν έβγαλα έβαλα drivers και έστρωσε σε ssd και αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οκ θα το δοκιμάσω αλλα γιατι στον hdd δουλευει χωρις προβλημα? Αν ηταν θεμα drivers λογικα θα το εκανε παντου Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από DjAde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dantε Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Πως μεταφερεις το παιχνιδι? Απλη αντιγραφη αρχειων η εκ νεου εγκατασταση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DjAde Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Dantε είπε Πως μεταφερεις το παιχνιδι? Απλη αντιγραφη αρχειων η εκ νεου εγκατασταση? Ειναι windows store το παιχνιδι,(δεν εχω προσβαση στα αρχεία.) Εχει επιλογη για μετακίνηση της εφαρμογής σε όποιον σκληρό θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Στις 24/12/2020 στις 11:39 ΠΜ, DjAde είπε Ειναι windows store το παιχνιδι,(δεν εχω προσβαση στα αρχεία.) Εχει επιλογη για μετακίνηση της εφαρμογής σε όποιον σκληρό θες Αν έχεις καλό ίντερνετ πάνω από 10mbps δοκίμασε να κάνεις uninstall και να ξανά κατεβάσεις το game απευθείας στον ssd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos0100 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω γιατί στο sendinel με βγάζει για τον δίσκο πρόβλημα, ο δίσκος είναι ένας crusial ssd mx500 250gb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα