Προς το περιεχόμενο

Προβλημα SSD?

DjAde

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, εχω εναν crucial mx500 250gb σαν κυριο δισκο, που εχει μεσα το μονο λειτουργικο.

Αποφάσισα να  μεταφέρω το forza motosport 7 απο τον δευτερο hdd, στον κυριο ssd για καλυτερα loadings.

Παρατηρησα ομως οτι εχει πολλα micro stutter, σε βαθμο που το παιχνιδι δεν παιζεται.

(το προβλημα σιγουρα ειναι με τον ssd γιατι οταν το ξαναεβαλα στον ssd ηταν ξανα οκ.)

Τι μπορει να φταιει,  ετρεξα το AS-SSD-Benchmark  και με αλλα συγκριτικά μου φάνηκε οκ/

Επισης ετρεξα και το crucial storage executive ενα self test δεν βρηκε κατι και στο hdd σεντινελ μου τον εχει με 92% υγεια.

καμια ιδεα?

ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, DjAde είπε

καλησπερα, εχω εναν crucial mx500 250gb σαν κυριο δισκο, που εχει μεσα το μονο λειτουργικο.

Αποφάσισα να  μεταφέρω το forza motosport 7 απο τον δευτερο hdd, στον κυριο ssd για καλυτερα loadings.

Παρατηρησα ομως οτι εχει πολλα micro stutter, σε βαθμο που το παιχνιδι δεν παιζεται.

(το προβλημα σιγουρα ειναι με τον ssd γιατι οταν το ξαναεβαλα στον ssd ηταν ξανα οκ.)

Τι μπορει να φταιει,  ετρεξα το AS-SSD-Benchmark  και με αλλα συγκριτικά μου φάνηκε οκ/

Επισης ετρεξα και το crucial storage executive ενα self test δεν βρηκε κατι και στο hdd σεντινελ μου τον εχει με 92% υγεια.

καμια ιδεα?

ευχαριστω

Κοίτα για drivers gpu πια έχεις ;

9 ώρες πριν, DjAde είπε

Ο ssd εχει το τελευταίο firmware.

Και η gpu το ίδιο.

Rx570 σε ολα τα σε settings το κανει ακομα και με 200fps

Δοκίμασε να κάνεις απεγκατασταση drivers και ξανά εγκατάσταση είτε με το windows update  ή βρίσκοντας εσύ για την κάρτα σου

Σε ένα pc με 3400g μου το κάνει και εμένα στην αρχή το έκανε λίγο αλλά μετά έγινε έτσι που δεν έμπαινε καν έβγαλα έβαλα drivers και έστρωσε σε ssd και αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ θα το δοκιμάσω αλλα γιατι στον hdd δουλευει χωρις προβλημα?

Αν ηταν θεμα drivers λογικα θα το εκανε παντου

Επεξ/σία από DjAde

1 ώρα πριν, Dantε είπε

Πως μεταφερεις το παιχνιδι?

Απλη αντιγραφη αρχειων η εκ νεου εγκατασταση?

Ειναι windows store το παιχνιδι,(δεν εχω προσβαση στα αρχεία.)

Εχει επιλογη για μετακίνηση της εφαρμογής σε όποιον σκληρό θες

Στις 24/12/2020 στις 11:39 ΠΜ, DjAde είπε

Ειναι windows store το παιχνιδι,(δεν εχω προσβαση στα αρχεία.)

Εχει επιλογη για μετακίνηση της εφαρμογής σε όποιον σκληρό θες

Αν έχεις καλό ίντερνετ πάνω από 10mbps δοκίμασε να κάνεις uninstall και να ξανά κατεβάσεις το game απευθείας στον ssd

• 11 μήνες μετά...

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω γιατί  στο sendinel με βγάζει για τον δίσκο πρόβλημα, ο δίσκος είναι ένας  crusial ssd mx500 250gb

2021-11-26 00_57_08-Δίσκος_ 0, CT250MX500SSD1 [2028E2B63904]  -  Hard Disk Sentinel 4.00 PRO.jpg

2021-11-26 00_57_32-Δίσκος_ 0, CT250MX500SSD1 [2028E2B63904]  -  Hard Disk Sentinel 4.00 PRO.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...