Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε

Που τα θυμήθηκες:)

Eίπα να γράψω και μανιατό αλλά λέω αστο .χαχα

Αν εχει πολλαπλασιαστές σε κάθε μπουζί τοτε θα αλλαζα και θεσεις να δω  αν συνεχίζει.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Eίπα να γράψω και μανιατό αλλά λέω αστο .χαχα

Αν εχει πολλαπλασιαστές σε κάθε μπουζί τοτε θα αλλαζα και θεσεις να δω  αν συνεχίζει.

Επειδή είχα Corsa C , τα περισσότερα opel έχουν ένα ενιαίο πολλαπλασιαστή. Και εάν θυμάμαι σωστά φοράνε της Delphi.

Για αρχή θα έβλεπα τη κατάσταση μπουζί

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ο φίλος μηχανικός μου είπε όταν του το πήγα " μπορεί να είναι διάφορα πράγματα, θα ρωτήσω και θα σου πω."

15 μέρες μετά δεν με έχει πάρει τηλέφωνο ούτε για δείγμα. Μεθαύριο έχω κλείσει ραντεβού στην opel να δούμε τι θα μου πουν. 
Δεν μπορώ να κάνω μια προσπέραση σαν άνθρωπος ... άλλο που όσο πάει βλέπω ότι το κάνει όλο και σε πιό χαμηλές στροφές.

'Εβαλα εντομεταξύ 100άρα από αξιόπιστη shell . Εβαλα και το καθαριστηκό της LM για το injection και ενώ εχω γράψει καμια 200 khm δεν εχω δει διαφορά.

Θα ενημερώσω την τρίτη αν καταλήξουμε καπου

Δημοσ.

Μπορεί και knock, δοκίμασε με καλή βενζίνη και ίσως αντικροτικο στο ρεζερβουαρ

Στις 29/12/2020 στις 3:06 ΜΜ, Ace Of Spades είπε

p1300 ειναι ο κωδικός παιδια... τυχαία απώλεια σπινθήρα . το ψαχνουμε ακόμα . θα ενημερώσω αν βρεθεί κάτι ακόμη . 
Το βενζινάδικο οντως έχει καλές κριτηκές αλλα μου κάνει εντύπωση που συνέβει κατευθείαν μετα από φουλάρισμα εκεί.

εδω εγώ καταλαβαίνω μπουζί / πολλαπλασιαστες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...