mindreader Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 18 hours ago, tzitzikas2 said: Καλησπέρα. Είμαστε free από τελωνείο για αγορά από Shein? Στον οδηγο λέει να επιλέξουμε να μπούμε στο shein europe. Στο γοογλε βγάζει ένα shein.com και μετά ένα Europe εφόσον γράψουμε.και την λέξη europe. Αν μπούμε.στο πρώτο παίζει τελωνείο? Ευχαριστώ Μπες στο shein europe και δεν υπαρχει φοβος τελωνειου. 1
mindreader Δημοσ. 5 Ιουνίου Δημοσ. 5 Ιουνίου Δεν ειναι πρωτη φορα που μου συμβαινει, αλλα δευτερη. Η μια σε ενα πλαστικο για καλυμμα γραφειου/τραπεζιου, η αλλη φορα σε κατι μεμβρανες για τζαμια σπιτιου. Επειδη δε, εκανε σε διαφορετικες παραγγελιες χρονικα, ουσιαστικα τα ιδια προιοντα, εστω και αν ειχαν αλλαξει οι κωδικοι, ειδα διαφορες. Υποτιθεται οτι θα ηταν πχ 40 εκατοστα πλατος. Και την μια φορα που αγορασα ηταν 38cm! Την επομενη ηταν οντως 40!Ενω και η αρχικη αγορα αλλα και η δευτερη, ηταν συμφωνα με τα επισημα description 40cm, στην πραγματικοτητα, ελειπαν 2 cm! Στο αλλο προιον, ηταν παλι 40cm, και τη μια φορα ηταν οντως 40, αλλα την αλλη ηταν 41,5!!!! Παλι συμφωνα με το επισημο description, εγω αγοραζα κατι με πλατος 40cm. Δεν καταλαβαινω που οφειλονται αυτες οι αποκλισεις, οταν δεν μιλαμε για μεγεθη ρουχων, αλλα για το αν θα παρεις ενα προιον που εχει πλατος 40cm, και αλλοτε εχει 38 και αλλοτε 41,4. Δεν μπορω να το εξηγησω. Αποτελεσμα αυτων φυσικα, ειναι να κανω τοποθετησεις που ειναι ειτε 'λειψες' (λογω των λιγοτερων cm), ειτε να πρεπει να παιξω με κοπιδι και να κοψω το εξτρα παραπανω cm. Αν μπορει καποιος να καταλαβει τι παιζει ας πει...
mindreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Ανοιγουν πλεον και φυσικα καταστημα shein; Ανοιξε στο Τοκυο διαβαζω, και τωρα ανοιγει, λενε, σε Πατρα και Αγρινιο. Οι γνωμες ομως διχαζονται. Το λογοτυπο ομως, η γραμματοσειρα, ειναι ιδια με του γνωστου μας shein. Αρα; Βεβαια, η δυναμη του shein ειναι το ηλεκτρονικο καταστημα. Γιατι αν ηθελες να στεγασεις σε φυσικο καταστημα, ολα οσα εχει το ηλεκτρονικο, θα ηθελες ισως εκατονταδες στρεμματα..... Αλλα η απορια παραμενει. Ειναι shein, ή ειναι κατι αλλο;
mindreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Τελικως, μουφα αυτα τα καταστημα. https://www.tovima.gr/2024/09/05/finance/shein-erxetai-telika-stin-ellada-ti-apanta-i-etaireia/ Πως ομως, τα αφηνουν να ανοιγουν, με αυτη την επωνυμια, και με το ιδιο λογοτυπο; Μηπως, δεν μπορω ομως να το πιστεψω, δεν εχουν κανει τις αντιστοιχες κατοχυρωσεις σε ολες τις χωρες; Δηλαδη κι εγω μπορω να ανοιξω shein και να πουλαω οτι να ναι, με κραχτη το ονομα τους; 1
mindreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Το συστημα ποντων του shein, δεν νομιζω οτι προσφερει και κατι. Ειναι ιδεα μου; Πχ σου λεει κανε confirmation οτι ελαβες την παραγγελια και παρε ποντους. Οκ. Αλλα εχω δει, οτι οταν εχω μαζεψει πολλους ποντους, και παω να κανω αγορα, δεν βγαζει κανενα μα κανενα εκπτωτικο κουπονι!!!! Ωραιο ε, εξυπνο; Αρα; Ποιος ο λογος συλλογης ποντων, αν δεν μπορει να συνδυαστει, γιατι οχι, και με κουπονια; Αλλα σου λεει 'δεν θα σε αφησω να τα παρεις και τσαμπα'! Λογικο ακουγεται. Ετσι ομως, αφου είναι 'ή το ένα ή το αλλο' σε μια αγορα, μαλλον ειναι συμφεροτερα τα κουπονια που βγαζει σε καθε αφορα, παρα οι ποντοι. Στην τελικη, μαλλον δεν εχει νοημα οτιδηποτε εχει να κανει με ποντους, ουτε πχ δυο κλικ επιβεβαιωσης παραλαβης παραγγελιας, αν ειναι να μην μου δινει κουπονια. Μαρκετιστικες κουτοπονηριες το λεω εγω.
mindreader Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Εχω ενα προβληματισμο, αλλα δεν εχω καταληξει, απολυτα, τι συμφερει. Συμφερει αραγε, γενικα απο την εμπειρια αν εχει / οποιος εχει, να αγοραζεις πολλα πραγματα μαζι σε μια παραγγελια, σου κανει καλυτερη/μεγαλυτερη εκπτωση συνηθως, κι αρα, για τα περισσοτερα προιοντα, εχεις καλυτερη τιμη τεμαχιου; Ή, ότι ειναι να εχεις απο εκπτωση, θα το εχεις, ακομη κι αν το αγορασεις μεμονωμενα; --- Γιατι ρωτω; Εχω μελη της οικογενειας μου, σκορπισμενα σε διαφορα μερη της Ελλαδας. Συνηθως, βαζω εγω τις παραγγελιες για ολους, πρακτικοι λογοι διαχειρισης/οικονομικων δεδομενων κλπ. Συνηθως επιμενω, να μου λενε τι θελουν, να τα βαζω ολα σε μια 'μεγαλη'/ενιαια παραγγελια, που θα εχει πολλα μεσα, και θα κοστισει και αρκετα φυσικα. Αυτοι, τα μελη της οικογενειας, επειδη θελουν να τα λαβουν πιο αμεσα, μου λενε 'βαλε ξεχωριστη παραγγελια, να ερθει σε εμενα'. Εκει, εχουμε μια διαφωνια. Εγω εχω δει, οτι πολλες μικρες παραγγελιες, εχουν συνηθως μικρη εκπτωση. Κουπονια με μικροτερη εκπτωση μπορει να εφαρμοστουν , πχ σου λεει 10% εκπτωση αν αγορασεις πανω απο 20 ευρω, ενω εχει αλλο κουπονι με 20% εκπτωση αν παρεις πραγματα πανω απο 40 ευρω κλπ. Οχι οτι η οποια εκπτωση, εφαρμοζεται σε ολα τα προιοντα. Αλλα ομως, εφαρμοζεται σε πολλα, στα περισσοτερα συνηθως. Αρα μαλλον, συμφερει, μια μεγαλη, ενιαια, με πολλα πραγματα μεσα, εγω εκει καταληγω. Αλλα θελω να ακουσω και την εμπειρια αλλων.
mindreader Δημοσ. 21 Νοεμβρίου Δημοσ. 21 Νοεμβρίου =============== Το chatgtp απαντησε: At SHEIN, buying multiple products in a single order typically offers better overall value compared to placing several separate orders. This is because: 1. **Bulk Discounts and Promotions**: SHEIN often has sales, promotional discounts, or coupon codes that may apply when you spend a certain amount in a single order. 2. **Shipping Costs**: Shipping fees can add up if you place separate orders. Usually, ordering everything at once can save you on shipping or qualify you for free shipping if you meet the minimum requirement. 3. **Time and Convenience**: Ordering multiple items at once can be more convenient and reduce the hassle of managing multiple transactions. However, it’s important to compare item prices during a sale, as individual items might have varying discounts. Always check for any specific promotions applicable to your purchase. In summary, for most cases, it's generally cheaper to place one larger order rather than multiple smaller ones.
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Ρε σεις υπαρχουν κινεζικα ρουχαδικα σε καθε γωνια της ελλαδας . Και παιζει να εχω παρει jean που το φοραω 10 χρονια και δεν εχει σκιστει να κοψει ο κολος Του shein ποσο κρατανε τα ρουχα 1- 2 πλυσιματα ?
mindreader Δημοσ. 22 Νοεμβρίου Δημοσ. 22 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Πολυ φτηνοτερο το shein απο τα 'ελληνικα' κινεζικα.... την ειδαν κι αυτοι κάπως.... Επιπλεον στο shein εχει απο κατω δεκαδες/εκατονταδες κριτικες, τα λενε ολα...αρα εχεις feedback, ενω στο κινεζικο της γειτονιας, ειναι οτι κληρωσει... Φυσικα για ποικιλια ουτε λογος....το shein χτυπα πλεον zara/H&M.... Επιπλεον, μαζι με τα ρουχα βαζω στην παραγγελια και οτι αλλο φανταστει κανεις, απο καλωδια usb, μεχρι μικρα φορητα ψυγεια...εχουν τα παντα...ποιο amazon... Για χιλιους δυο λογους, shein και ξερο ψωμι...με shein ξυπναμε, με shein κοιμομαστε, παντα shein...σωθηκαμε... Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου από mindreader
mindreader Δημοσ. Παρασκευή στις 12:42 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 12:42 μμ Μολις πατησα 'not so great' στο delivery με speedex. Και το παραθυρο ειχε να πω με ποια courier προτιμω να στελνουν τα δεματα στο μελλον! Και τους ειπα την ACS που προτιμω! Χιλιαδες αγορες εχω κανει απο οπου μπορει να φανταστει κανεις. Ποτε κανεις δεν με ρωτησε ποια courier προτιμω! Να δω βεβαια στην πραξη αν θα τα στελνουν ολα με την ACS οπως τους ειπα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα