mindreader Δημοσ. 15 Μαρτίου Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 18 hours ago, tzitzikas2 said: Καλησπέρα. Είμαστε free από τελωνείο για αγορά από Shein? Στον οδηγο λέει να επιλέξουμε να μπούμε στο shein europe. Στο γοογλε βγάζει ένα shein.com και μετά ένα Europe εφόσον γράψουμε.και την λέξη europe. Αν μπούμε.στο πρώτο παίζει τελωνείο? Ευχαριστώ Μπες στο shein europe και δεν υπαρχει φοβος τελωνειου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 5 Ιουνίου Share Δημοσ. 5 Ιουνίου Δεν ειναι πρωτη φορα που μου συμβαινει, αλλα δευτερη. Η μια σε ενα πλαστικο για καλυμμα γραφειου/τραπεζιου, η αλλη φορα σε κατι μεμβρανες για τζαμια σπιτιου. Επειδη δε, εκανε σε διαφορετικες παραγγελιες χρονικα, ουσιαστικα τα ιδια προιοντα, εστω και αν ειχαν αλλαξει οι κωδικοι, ειδα διαφορες. Υποτιθεται οτι θα ηταν πχ 40 εκατοστα πλατος. Και την μια φορα που αγορασα ηταν 38cm! Την επομενη ηταν οντως 40!Ενω και η αρχικη αγορα αλλα και η δευτερη, ηταν συμφωνα με τα επισημα description 40cm, στην πραγματικοτητα, ελειπαν 2 cm! Στο αλλο προιον, ηταν παλι 40cm, και τη μια φορα ηταν οντως 40, αλλα την αλλη ηταν 41,5!!!! Παλι συμφωνα με το επισημο description, εγω αγοραζα κατι με πλατος 40cm. Δεν καταλαβαινω που οφειλονται αυτες οι αποκλισεις, οταν δεν μιλαμε για μεγεθη ρουχων, αλλα για το αν θα παρεις ενα προιον που εχει πλατος 40cm, και αλλοτε εχει 38 και αλλοτε 41,4. Δεν μπορω να το εξηγησω. Αποτελεσμα αυτων φυσικα, ειναι να κανω τοποθετησεις που ειναι ειτε 'λειψες' (λογω των λιγοτερων cm), ειτε να πρεπει να παιξω με κοπιδι και να κοψω το εξτρα παραπανω cm. Αν μπορει καποιος να καταλαβει τι παιζει ας πει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου Ανοιγουν πλεον και φυσικα καταστημα shein; Ανοιξε στο Τοκυο διαβαζω, και τωρα ανοιγει, λενε, σε Πατρα και Αγρινιο. Οι γνωμες ομως διχαζονται. Το λογοτυπο ομως, η γραμματοσειρα, ειναι ιδια με του γνωστου μας shein. Αρα; Βεβαια, η δυναμη του shein ειναι το ηλεκτρονικο καταστημα. Γιατι αν ηθελες να στεγασεις σε φυσικο καταστημα, ολα οσα εχει το ηλεκτρονικο, θα ηθελες ισως εκατονταδες στρεμματα..... Αλλα η απορια παραμενει. Ειναι shein, ή ειναι κατι αλλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου Τελικως, μουφα αυτα τα καταστημα. https://www.tovima.gr/2024/09/05/finance/shein-erxetai-telika-stin-ellada-ti-apanta-i-etaireia/ Πως ομως, τα αφηνουν να ανοιγουν, με αυτη την επωνυμια, και με το ιδιο λογοτυπο; Μηπως, δεν μπορω ομως να το πιστεψω, δεν εχουν κανει τις αντιστοιχες κατοχυρωσεις σε ολες τις χωρες; Δηλαδη κι εγω μπορω να ανοιξω shein και να πουλαω οτι να ναι, με κραχτη το ονομα τους; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου Το συστημα ποντων του shein, δεν νομιζω οτι προσφερει και κατι. Ειναι ιδεα μου; Πχ σου λεει κανε confirmation οτι ελαβες την παραγγελια και παρε ποντους. Οκ. Αλλα εχω δει, οτι οταν εχω μαζεψει πολλους ποντους, και παω να κανω αγορα, δεν βγαζει κανενα μα κανενα εκπτωτικο κουπονι!!!! Ωραιο ε, εξυπνο; Αρα; Ποιος ο λογος συλλογης ποντων, αν δεν μπορει να συνδυαστει, γιατι οχι, και με κουπονια; Αλλα σου λεει 'δεν θα σε αφησω να τα παρεις και τσαμπα'! Λογικο ακουγεται. Ετσι ομως, αφου είναι 'ή το ένα ή το αλλο' σε μια αγορα, μαλλον ειναι συμφεροτερα τα κουπονια που βγαζει σε καθε αφορα, παρα οι ποντοι. Στην τελικη, μαλλον δεν εχει νοημα οτιδηποτε εχει να κανει με ποντους, ουτε πχ δυο κλικ επιβεβαιωσης παραλαβης παραγγελιας, αν ειναι να μην μου δινει κουπονια. Μαρκετιστικες κουτοπονηριες το λεω εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα