Προς το περιεχόμενο

Αγορά από shein

Boubis1411

Προτεινόμενες αναρτήσεις

10 λεπτά πριν, antisam είπε

Άγχος διότι είναι προπληρωμένη και δεν γνωρίζω πότε θα έρθει. Όπως ανέφερα είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω

Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο εάν θέλω να ρωτήσω για την εξέλιξη της παραγγελίας?

Αν υπάρχει τόσο αγχος μην παραγγέλνεις απο εξωτερικό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, Stef1995 είπε

Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα παραγγελία από το Shein και ήρθαν όλα τα πράγματα μια χαρά. Παρήγγειλα πάλι την Παρασκευή και γράφει ότι το δέμα πέρασε από τελωνείο και βρίσκεται στην Ολλανδία. Και έχω αγχωθεί τώρα. 

Εχουμε κανει αρκετες αγορες απο shein. Το τελωνειο δεν ηταν ποτε προβλημα. Οι Κινεζοι, εχουν βαλει ταξη, με την υπεροχη ΕΕ που ενω δεν παραγει και τιποτε, θελει να βαλει και φραγμους στις εισαγωγες απο Κινεζους....μεγαλοι εγκεφαλοι εκει στις Βρυξελλες...βρ@κi δεν εχει ο ....τελωσπαντων....

Νομιζω οτι κι ας λεει οτι περνα τελωνειο, Ελλαδα θα ερθει χωρις κατι αλλο, δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα.

Επεξ/σία από mindreader

• 4 εβδομάδες αργότερα...

εχω κάποιες φίλες που έχουν ξεσκιστεί να παραγγέλνουν από αυτό το κατάστημα. Και πρήξαν κι εμένα να δοκιμάσω

Εγώ αποφεύγω να αγοράζω ρούχα από το Internet. θέλω να τα βλέπω να τα φοράω, να τα πιάνω. να τα χαϊδεύω....

Τέλοσπάντων, αξίζει το κατάστημα; Έχετε κάτι αρνητικό να γράψετε για την ποιότητα, τις επιστροφές...ο,τιδήποτε

Λέω να κάνω μια δοκιμαστική παραγγελία.

• Like 1

6 λεπτά πριν, Bitbit είπε

εχω κάποιες φίλες που έχουν ξεσκιστεί να παραγγέλνουν από αυτό το κατάστημα. Και πρήξαν κι εμένα να δοκιμάσω

Εγώ αποφεύγω να αγοράζω ρούχα από το Internet. θέλω να τα βλέπω να τα φοράω, να τα πιάνω. να τα χαϊδεύω....

Τέλοσπάντων, αξίζει το κατάστημα; Έχετε κάτι αρνητικό να γράψετε για την ποιότητα, τις επιστροφές...ο,τιδήποτε

Oι φίλες σου τι λένε;

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Oι φίλες σου τι λένε;

αυτές τα αγοράζουν 10-10. Δε θα βγάλω άκρη. Μπορεί να φορέσουν κάτι για μια φορά και μετά να το παρατήσουν επειδή είδαν κάτι καλύτερο.

7 ώρες πριν, Bitbit είπε

Οι αληθεια ειναι οτι οι τιμες του shein, απλα δεν υπαρχουν....ειναι unbeatable...

Εχουν λυσει και το θεμα του τελωνειου, αγοραζεις οτι θες χωρις φοβο.

Ασε που εχουν τα παντα ολα. Μεχρι αξεσουαρ κινητων. Που στην Ελλαδα τα πουλανε σε 10πλασια τιμη.

Αν προσεξεις λιγο, οπως σε ολες τις αγορες, να μην παρει τιποτε 'φτηνιαρικο' ή σε λαθος μεγεθος, λογικα δεν θα βγεις χαμενη.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Στις 3/5/2023 στις 9:23 ΜΜ, mindreader είπε

Οι αληθεια ειναι οτι οι τιμες του shein, απλα δεν υπαρχουν....ειναι unbeatable...

Εχουν λυσει και το θεμα του τελωνειου, αγοραζεις οτι θες χωρις φοβο.

Ασε που εχουν τα παντα ολα. Μεχρι αξεσουαρ κινητων. Που στην Ελλαδα τα πουλανε σε 10πλασια τιμη.

Αν προσεξεις λιγο, οπως σε ολες τις αγορες, να μην παρει τιποτε 'φτηνιαρικο' ή σε λαθος μεγεθος, λογικα δεν θα βγεις χαμενη.

Εγώ θέλω να ρωτήσω αν βάλω στο καλάθι προϊόντα από διαφους εμπόρους θα τα στείλει όλα μαζί το σάιτ;η ένα ένα κάθε έμπορος;

6 ώρες πριν, Christofer84 είπε

Εγώ θέλω να ρωτήσω αν βάλω στο καλάθι προϊόντα από διαφους εμπόρους θα τα στείλει όλα μαζί το σάιτ;η ένα ένα κάθε έμπορος;

Τι εννοεις απο διαφορους εμπορους; Οτι ειναι μες το shein, τα στελνει το ιδιο το shein.

• Thanks 1

19 ώρες πριν, Christofer84 είπε

Στα στέλνει όλα μαζί κανονικά.

• Thanks 1

• 1 μήνα μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Ενα εχω να πω: με shein, θα ντυθει επιτελους κι ο φτωχος!

Κλασμα χρηματων, για ρουχα που αλλου θα πληρωνες πολλαπλασια. Ποιοτητα νορμαλ, ετσι κι αλλιως γενικως ολα τα εχουν ψευτισει εκτος και αν δωσεις πολλα χρηματα.

• 5 μήνες μετά...

Καλησπέρα. Είμαστε free από τελωνείο για αγορά από Shein? Στον οδηγο λέει να επιλέξουμε να μπούμε στο shein europe. Στο γοογλε βγάζει ένα shein.com και μετά ένα Europe εφόσον γράψουμε.και την λέξη europe. Αν μπούμε.στο πρώτο παίζει τελωνείο? Ευχαριστώ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...