Ukforthemoment Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 10 λεπτά πριν, antisam είπε Άγχος διότι είναι προπληρωμένη και δεν γνωρίζω πότε θα έρθει. Όπως ανέφερα είναι η πρώτη φορά που παραγγέλνω Υπάρχει κάποιο τηλέφωνο εάν θέλω να ρωτήσω για την εξέλιξη της παραγγελίας? Αν υπάρχει τόσο αγχος μην παραγγέλνεις απο εξωτερικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Stef1995 είπε Καλημέρα! Έκανα πρόσφατα παραγγελία από το Shein και ήρθαν όλα τα πράγματα μια χαρά. Παρήγγειλα πάλι την Παρασκευή και γράφει ότι το δέμα πέρασε από τελωνείο και βρίσκεται στην Ολλανδία. Και έχω αγχωθεί τώρα. Εχουμε κανει αρκετες αγορες απο shein. Το τελωνειο δεν ηταν ποτε προβλημα. Οι Κινεζοι, εχουν βαλει ταξη, με την υπεροχη ΕΕ που ενω δεν παραγει και τιποτε, θελει να βαλει και φραγμους στις εισαγωγες απο Κινεζους....μεγαλοι εγκεφαλοι εκει στις Βρυξελλες...βρ@κi δεν εχει ο ....τελωσπαντων.... Νομιζω οτι κι ας λεει οτι περνα τελωνειο, Ελλαδα θα ερθει χωρις κατι αλλο, δεν θα πληρωσεις κατι εξτρα. Επεξ/σία 6 Απριλίου 2023 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 εχω κάποιες φίλες που έχουν ξεσκιστεί να παραγγέλνουν από αυτό το κατάστημα. Και πρήξαν κι εμένα να δοκιμάσω Εγώ αποφεύγω να αγοράζω ρούχα από το Internet. θέλω να τα βλέπω να τα φοράω, να τα πιάνω. να τα χαϊδεύω.... Τέλοσπάντων, αξίζει το κατάστημα; Έχετε κάτι αρνητικό να γράψετε για την ποιότητα, τις επιστροφές...ο,τιδήποτε Λέω να κάνω μια δοκιμαστική παραγγελία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 6 λεπτά πριν, Bitbit είπε εχω κάποιες φίλες που έχουν ξεσκιστεί να παραγγέλνουν από αυτό το κατάστημα. Και πρήξαν κι εμένα να δοκιμάσω Εγώ αποφεύγω να αγοράζω ρούχα από το Internet. θέλω να τα βλέπω να τα φοράω, να τα πιάνω. να τα χαϊδεύω.... Τέλοσπάντων, αξίζει το κατάστημα; Έχετε κάτι αρνητικό να γράψετε για την ποιότητα, τις επιστροφές...ο,τιδήποτε Λέω να κάνω μια δοκιμαστική παραγγελία. Oι φίλες σου τι λένε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Oι φίλες σου τι λένε; αυτές τα αγοράζουν 10-10. Δε θα βγάλω άκρη. Μπορεί να φορέσουν κάτι για μια φορά και μετά να το παρατήσουν επειδή είδαν κάτι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2023 7 ώρες πριν, Bitbit είπε εχω κάποιες φίλες που έχουν ξεσκιστεί να παραγγέλνουν από αυτό το κατάστημα. Και πρήξαν κι εμένα να δοκιμάσω Εγώ αποφεύγω να αγοράζω ρούχα από το Internet. θέλω να τα βλέπω να τα φοράω, να τα πιάνω. να τα χαϊδεύω.... Τέλοσπάντων, αξίζει το κατάστημα; Έχετε κάτι αρνητικό να γράψετε για την ποιότητα, τις επιστροφές...ο,τιδήποτε Λέω να κάνω μια δοκιμαστική παραγγελία. Οι αληθεια ειναι οτι οι τιμες του shein, απλα δεν υπαρχουν....ειναι unbeatable... Εχουν λυσει και το θεμα του τελωνειου, αγοραζεις οτι θες χωρις φοβο. Ασε που εχουν τα παντα ολα. Μεχρι αξεσουαρ κινητων. Που στην Ελλαδα τα πουλανε σε 10πλασια τιμη. Αν προσεξεις λιγο, οπως σε ολες τις αγορες, να μην παρει τιποτε 'φτηνιαρικο' ή σε λαθος μεγεθος, λογικα δεν θα βγεις χαμενη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christofer84 Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Στις 3/5/2023 στις 9:23 ΜΜ, mindreader είπε Οι αληθεια ειναι οτι οι τιμες του shein, απλα δεν υπαρχουν....ειναι unbeatable... Εχουν λυσει και το θεμα του τελωνειου, αγοραζεις οτι θες χωρις φοβο. Ασε που εχουν τα παντα ολα. Μεχρι αξεσουαρ κινητων. Που στην Ελλαδα τα πουλανε σε 10πλασια τιμη. Αν προσεξεις λιγο, οπως σε ολες τις αγορες, να μην παρει τιποτε 'φτηνιαρικο' ή σε λαθος μεγεθος, λογικα δεν θα βγεις χαμενη. Εγώ θέλω να ρωτήσω αν βάλω στο καλάθι προϊόντα από διαφους εμπόρους θα τα στείλει όλα μαζί το σάιτ;η ένα ένα κάθε έμπορος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 19 Μαΐου 2023 6 ώρες πριν, Christofer84 είπε Εγώ θέλω να ρωτήσω αν βάλω στο καλάθι προϊόντα από διαφους εμπόρους θα τα στείλει όλα μαζί το σάιτ;η ένα ένα κάθε έμπορος; Τι εννοεις απο διαφορους εμπορους; Οτι ειναι μες το shein, τα στελνει το ιδιο το shein. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christyap Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαΐου 2023 19 ώρες πριν, Christofer84 είπε Εγώ θέλω να ρωτήσω αν βάλω στο καλάθι προϊόντα από διαφους εμπόρους θα τα στείλει όλα μαζί το σάιτ;η ένα ένα κάθε έμπορος; Στα στέλνει όλα μαζί κανονικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Εδώ αναλυτικός οδηγός από shein. https://techvalue.gr/shein-ελλάδα-37631 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Εμας ηρθε το πακετο με acs μετα απο 15 μερες περιπου μεσω Ουγγαρίας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2023 To 'free shiping card' τι ειναι ρε παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2023 Ενα εχω να πω: με shein, θα ντυθει επιτελους κι ο φτωχος! Κλασμα χρηματων, για ρουχα που αλλου θα πληρωνες πολλαπλασια. Ποιοτητα νορμαλ, ετσι κι αλλιως γενικως ολα τα εχουν ψευτισει εκτος και αν δωσεις πολλα χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2023 Τι διαφορα εχουν τα vouchers απο τα coupons στο shein; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzitzikas2 Δημοσ. 14 Μαρτίου Share Δημοσ. 14 Μαρτίου Καλησπέρα. Είμαστε free από τελωνείο για αγορά από Shein? Στον οδηγο λέει να επιλέξουμε να μπούμε στο shein europe. Στο γοογλε βγάζει ένα shein.com και μετά ένα Europe εφόσον γράψουμε.και την λέξη europe. Αν μπούμε.στο πρώτο παίζει τελωνείο? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα