Boubis1411 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Σε περίπτωση αγοράς από το συγκεκριμένο μαγαζί ισχύει κσι εδώ το " μέχρι 22 ευρω"; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Όχι, πάνε μέσω Ολλανδίας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Σε περίπτωση αγοράς από το συγκεκριμένο μαγαζί ισχύει κσι εδώ το " μέχρι 22 ευρω"; Αν είναι από Αμερική ναι Για φθηνά ρούχα μπες στο ebay Γερμανίας Αγγλίας Γαλλίας...πολύ πράγμα σε τιμές πολύ χαμηλές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, DimosthenisG είπε Αν είναι από Αμερική ναι Για φθηνά ρούχα μπες στο ebay Γερμανίας Αγγλίας Γαλλίας...πολύ πράγμα σε τιμές πολύ χαμηλές Φθηνό είναι κ αυτό που βρήκα νομίζω αλλά θα μπω και εκεί που λες... Άρα μέσω Ευρώπης απλό δέμα πάνω από 22 δεν υπάρχει πρόβλημα.. Σωστά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimosthenisG Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Φθηνό είναι κ αυτό που βρήκα νομίζω αλλά θα μπω και εκεί που λες... Άρα μέσω Ευρώπης απλό δέμα πάνω από 22 δεν υπάρχει πρόβλημα.. Σωστά; οτι ειναι απο ΕΕ (και αγγλια προς το παρόν) δε περναει τελωνείο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Aliexpress όταν γράφει ship from cn είναι Κίνα; άρα δεν μπορείς πάνω όσο 22 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasia14 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Παιδιά να ρωτήσω τώρα με το shein τι γίνετε έκανα παραγγελία και μου είπε ο αδερφός μου τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Κατά 99% δεν έχει τελωνείο, η τελευταία παραγγελία ήρθε από αποθήκη στη Βουλγαρία και η προτελευταία από Ολλανδία. Στα υπόψη, αργούν κάπως και το tracking τους είναι για το θεαθήναι και μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick290402 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 13 ώρες πριν, Vasia14 είπε Παιδιά να ρωτήσω τώρα με το shein τι γίνετε έκανα παραγγελία και μου είπε ο αδερφός μου τελωνείο Έχω πάρει δύο φορές από εκεί ρούχα αξίας πάνω από 50€ την κάθε φορά και ήρθαν με ACS στον χώρο μου χωρίς τελωνείο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasia14 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Απλά λένε τώρα ότι θα περνάνε τα πάντα από τελωνείο και έχω φοβηθεί μήπως πληρώσω 2 ώρες πριν, maverick290402 είπε Έχω πάρει δύο φορές από εκεί ρούχα αξίας πάνω από 50€ την κάθε φορά και ήρθαν με ACS στον χώρο μου χωρίς τελωνείο. Ενώ έχω παραγγείλει κι άλλες φορές τώρα λένε ότι θα περνάνε τα πάντα από τελωνείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maverick290402 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Vasia14 είπε Απλά λένε τώρα ότι θα περνάνε τα πάντα από τελωνείο και έχω φοβηθεί μήπως πληρώσω Ενώ έχω παραγγείλει κι άλλες φορές τώρα λένε ότι θα περνάνε τα πάντα από τελωνείο Κρίμα γιατί έχει ωραία ρούχα και καλές τιμές.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lysopaine Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 καλησπέρα σας η αδερφή μου θέλει να αγοράσει από το shein αλλά έχω προβληματιστεί τι ισχύει τώρα πια με τις αγορές, έχει παραλάβει κανείς σας τώρα τελευταία να μου πει την εμπειρία του ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2021 Εγώ. Έφτασε πριν την 1η Ιουλίου μεν, αλλά ήρθε μέσω Ολλανδίας, μετά Βουλγαρίας και μετά έφτασε μέσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasia14 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Εγώ έκανα παραγγελία 30 Ιουνίου μ; Ι μου ήρθε μέσω ολλανδιας τώρα λένε ότι από 1 Ιουλίου θα περνάνε όλα και ο τελιωνιακος φόρος θα το πληρώνεις στο κουριερ που θα έρχεται το δέμα τώρα εγώ θα κάνω άλλη μια παραγγελία και θα σας πω αν πληρώσα παραπάνω στον κουριερ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Moderators Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Είναι κάποιο νέο trend αυτό το shein; Είναι επιπέδου Banggood, Gearbest κλπ; Γιατί στο trustpilot παίζει κράξιμο βλέπω, πιο πολύ για Wish μου κάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα