Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω στο πατρικό να ξεμπερδέψω με καλώδια και σημεία με κακή κάλυψη και λέω να πάω σε mesh λύση. Υπάρχει υπόγειο και το ισόγειο υπερυψωμένης μονοκατοικίας (όποιος ξέρει από παλιά πέτρινα σπίτι στο χωριό θα καταλάβει) με δωμάτια στα οποία δεν  έχει κάλυψη.

Έχω υπόψην τις λύσεις της Ubiquiti (amplifi + mesh), TP-link και Huawei. 

Θα εκτιμούσα αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία με κάποια συσκευή και τα πιθανά προβλήματα που αντιμετώπισε. Απ ότι είδα μόνο η λύση της ubiquiti βασίζεται σε router συν δορυφόρους ενώ τα υπόλοιπα στην ουσία έχουν ένα AP που πρέπει να μπει στο ρούτερ και το 2ο/3ο σε άλλα σημεία ως δορυφόροι.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
22 hours ago, Finn said:

Θέλω στο πατρικό να ξεμπερδέψω με καλώδια και σημεία με κακή κάλυψη και λέω να πάω σε mesh λύση. Υπάρχει υπόγειο και το ισόγειο υπερυψωμένης μονοκατοικίας (όποιος ξέρει από παλιά πέτρινα σπίτι στο χωριό θα καταλάβει) με δωμάτια στα οποία δεν  έχει κάλυψη.

Έχω υπόψην τις λύσεις της Ubiquiti (amplifi + mesh), TP-link και Huawei. 

Θα εκτιμούσα αν κάποιος έχει προσωπική εμπειρία με κάποια συσκευή και τα πιθανά προβλήματα που αντιμετώπισε. Απ ότι είδα μόνο η λύση της ubiquiti βασίζεται σε router συν δορυφόρους ενώ τα υπόλοιπα στην ουσία έχουν ένα AP που πρέπει να μπει στο ρούτερ και το 2ο/3ο σε άλλα σημεία ως δορυφόροι.

Ευχαριστώ!

εχω δοκιμασει mesh με devolo powerlines, asus lyra trio, d link covr,fritz. αντιστοιχα Review για ολα.

ολα πανω κατω δινουν τα ιδια πραγματα και υποστηριζουν τις τεχνολογιες του Mesh.

Δημοσ.

Σήμερα διάβασα το review σου για τα d-link και φαίνεται καλή περίπτωση για τα λεφτά που ζητάει. Στην πράξη όμως πως συμπεριφέρεται το λινκ απο όροφο σε όροφο που μεταξύ τους υπάρχει πλάκα;

Δημοσ.

αυτο ειναι ασχετο με το mesh.ειτε repeater ειτε mesh προυποθετει ικανοποιητικο σημα wifi αναμεσα τους εκτος αν το backhaul σου ειναι ethernet. ubiquiti ειναι πιο εγγυηση αλλα δεν ξερω να σου προτεινω κατι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...