trib Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2020 Όχι, δεν χρειάζεται απαραίτητα ο χρήστης να χρησιμοποιήσει τη θήκη Smart Case για να ενεργοποιήσει τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας. Από την ημέρα που η Apple κυκλοφόρησε τα ακουστικά AirPods Max, αρκετές απορίες περιστρέφονται γύρω από τις δύο λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας. Χρειάζεται απαραίτητα ο χρήστης να τοποθετήσει τα ακουστικά στη Smart Case για να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ή μπορεί εναλλακτικά να τα αφήσει να ενεργοποιήσουν αυτόματα τη λειτουργία εξοικονόμησης όταν βρίσκονται σε κατάσταση αδράνειας; Η Apple έρχεται να δώσει απαντήσεις. Ναι, η Smart Case θέτει αμέσως τα ακουστικά σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης. Ωστόσο, τα ακουστικά ενεργοποιούν αυτόματα αυτήν τη λειτουργία έπειτα από μόλις πέντε λεπτά αδράνειας και όχι τις δύο ώρες που είχε ακουστεί σε κάποιες πρώτες αναφορές. Τα AirPods Max θα πάνε σε ακόμη πιο επιθετική λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που απενεργοποιεί το Bluetooth και το Find My, όταν τοποθετηθούν στη Smart Case για περισσότερες από 18 ώρες ή αν ο χρήστης τα αφήσει σε κατάσταση αδράνειας για περισσότερες από 72 ώρες. Το όριο των 72 ωρών θα βοηθήσει επίσης τους χρήστες να εντοπίσουν τα ακουστικά αν αυτά κλαπούν ή χαθούν. Με άλλα λόγια, ο χρήστης δεν μπορεί να βάλει τα ακουστικά σε κατάσταση πλήρης εξοικονόμησης χωρίς αυτά να τοποθετηθούν στη Smart Case ή να περάσουν κάποιες ώρες. Σε κάθε περίπτωση, οι χρήστες θα έχουν αρκετή αυτονομία εκτός αν η στάθμη της μπαταρίας είναι ήδη σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
stiflerakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Πειτε μου εναν μονο λογο , ωστε να μην εχουν εναν διακοπτη ον/οφ. Θα τρελλαθουμε τελειως. Εκτος και αν το εκαναν επιτηδες. Ειναι σπεσιαλιστες στο να τραβανε τα βλεμματα με αρνητικο τροπο και στο τελος να ψωνιζουμε σαν εξαρτημενοι... 3
Vasilisxd Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, stiflerakos είπε Πειτε μου εναν μονο λογο , ωστε να μην εχουν εναν διακοπτη ον/οφ. Θα τρελλαθουμε τελειως. Εκτος και αν το εκαναν επιτηδες. Ειναι σπεσιαλιστες στο να τραβανε τα βλεμματα με αρνητικο τροπο και στο τελος να ψωνιζουμε σαν εξαρτημενοι... Και τα υπόλοιπα ακουστικά τους Airpods/Pro δεν έχουν διακόπτη. Είναι πάντα έτοιμα για χρήση , π.χ σε παίρνουν τηλέφωνο , δεν πατάς κάτι , απλά τα φοράς και απαντάς την κλήση , σαν να τα είχες ήδη συνδεμένα από πριν. 1 3
stiflerakos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Και τα υπόλοιπα ακουστικά τους Airpods/Pro δεν έχουν διακόπτη. Είναι πάντα έτοιμα για χρήση , π.χ σε παίρνουν τηλέφωνο , δεν πατάς κάτι , απλά τα φοράς και απαντάς την κλήση , σαν να τα είχες ήδη συνδεμένα από πριν. Συμφωνω, δεν μπορω να φανταστω αλλο τροπο λειτουργιας των airpods μου. Δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο διαφορετικα προιοντα ομως? Φαντασου δηλαδη τα xm3 μου να μην ειχαν διακοπτη ον/οφ ! Το οτι παραγουν και τα 2-3 προιοντα που αναφερεις ηχο , δεν τα κανουν ιδια. Φιλικα παντα καθως αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη χωρις ιχνος επιθετικοτητας η ειρωνειας.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 22 minutes ago, stiflerakos said: Συμφωνω, δεν μπορω να φανταστω αλλο τροπο λειτουργιας των airpods μου. Δεν νομιζεις οτι ειναι λιγο διαφορετικα προιοντα ομως? Φαντασου δηλαδη τα xm3 μου να μην ειχαν διακοπτη ον/οφ ! Το οτι παραγουν και τα 2-3 προιοντα που αναφερεις ηχο , δεν τα κανουν ιδια. Φιλικα παντα καθως αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη χωρις ιχνος επιθετικοτητας η ειρωνειας. Καταλαβαίνω πως το σκέφτεσαι αλλά από την άλλη αν οι αισθητήρες που έχουν πλέον πάνω τους καταλαβαίνουν το πότε τα φοράς ή όχι, δεν υπάρχει λόγος να έχουν διακόπτη on/off αφού κλείνουν μόνα τους! 1 1
mitsos-5 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 εξηγει πουθενα την λογικη του να μην κλεινει ποτε ας πουμε με καποιο κουμπι ? πιο status symbol πεθαινεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα