nikos_greece Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Καλησπέρα σκέφτομαι να αλλάξω κάρτα γραφικών αλλά επειδή δε ξέρω αν μπορώ με αυτή τη μητρική θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορώ να βάλω την 1650 super ασπουμε με αυτά που λέω στην υπογραφή ..και αν όχι ποια είναι η καλύτερη λύση χωρίς να αλλάξω και κάτι άλλο
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το σωστό ερώτημα είναι αν ο επεξεργαστής σηκώνει τη κάρτα γραφικών. Ναι, τη σηκώνει κανονικά. Για τι χρήση τη θέλετε; Επεξ/σία 24 Δεκεμβρίου 2020 από Τέρης Α.
nikos_greece Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Το σωστό ερώτημα είναι αν ο επεξεργαστής σηκώνει τη κάρτα γραφικών. Ναι, τη σηκώνει κανωνικά. Για τι χρήση τη θέλετε; gaming
nikos_greece Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 σκεφτομαι για την Gigabyte GeForce GTX 1650 4GB .... οταν την βαλω στο κουτι πρεπει να βγαλω τα παλια drivers απο το πινακα ελέγχου και απο το NVIDIA Experience θα μου βγαλει την τελευταία εκδοση να βάλω...σωστα?? οπως θα ήθελα να μου διευκρινέσεται αν τα παλια driver ειναι μονο αυτα που εχω πανω το ποντικη η πρεπει να βγαλω και καποιο αλλο ... ευχαριστω
Silverage Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Κατέβασε και παίρνα τον καινούριο απο επάνω, θα τα αναβαθμίσει μόνο του.
nikos_greece Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, Silverage είπε Κατέβασε και παίρνα τον καινούριο απο επάνω, θα τα αναβαθμίσει μόνο του. σηκωνει το υπολοιπο συστημα τη καρτα ανετα ετσι...δηλαδη θα μπορω να παιξω να game ανετα σε καλα γραφικα ??οπως επεισης τα καλωδια ειναι τα ιδια ετσι???δηλαδη μονο κουμπονω και και ξεκουμπονω καρτες δε πειραζω καλωδια ??
dpolal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, nikos_greece είπε σηκωνει το υπολοιπο συστημα τη καρτα ανετα ετσι...δηλαδη θα μπορω να παιξω να game ανετα σε καλα γραφικα ??οπως επεισης τα καλωδια ειναι τα ιδια ετσι???δηλαδη μονο κουμπονω και και ξεκουμπονω καρτες δε πειραζω καλωδια ?? Τη σηκώνει και με το παραπάνω και αν μπορούσες να πάρεις την 1660 super θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράματα. Αν οικονομικά δεν σε πέρνει προτίμησε την 1650 super όχι την απλή 1650. Θα κοιτάξεις τα καλώδια ρεύματος για την κάρτα γραφικών μόνο, αν και λογικά βγάζεις από την παλιά και συνδέεις στην καινούργια.
nikos_greece Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, dpolal είπε Τη σηκώνει και με το παραπάνω και αν μπορούσες να πάρεις την 1660 super θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράματα. Αν οικονομικά δεν σε πέρνει προτίμησε την 1650 super όχι την απλή 1650. Θα κοιτάξεις τα καλώδια ρεύματος για την κάρτα γραφικών μόνο, αν και λογικά βγάζεις από την παλιά και συνδέεις στην καινούργια. 6απινες είναι και οι δυο αν δεν κάνω λαθος
Kiriakos-GR Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2020 Μου κάνει εντύπωση που δεν διαβάζεις με προσοχή τα μηνύματα των άλλων. Η 1650 είναι πλέον πολυκαιρισμένη και όχι δεν θα σου κάνει τα χατίρια. Η 1660 Super 6GB OC είναι η προτεινόμενη για να ησυχάσεις στα επόμενα τέσσερα χρόνια. Διαθεσιμότητα καρτών στην αγορά δεν θα υπάρχει μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2021. Μεγάλωσε τον κουμπάρα στα 300€ και τα ξαναλέμε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα