Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σκέφτομαι να αλλάξω κάρτα γραφικών αλλά επειδή δε ξέρω αν μπορώ με αυτή τη μητρική θα ήθελα να με βοηθήσετε αν μπορώ να βάλω την 1650 super ασπουμε με αυτά που λέω στην υπογραφή ..και αν όχι ποια είναι η καλύτερη λύση χωρίς να αλλάξω και κάτι άλλο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σωστό ερώτημα είναι αν ο επεξεργαστής σηκώνει τη κάρτα γραφικών.

Ναι, τη σηκώνει κανονικά.

Για τι χρήση τη θέλετε;

Επεξ/σία από Τέρης Α.
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Το σωστό ερώτημα είναι αν ο επεξεργαστής σηκώνει τη κάρτα γραφικών.

Ναι, τη σηκώνει κανωνικά.

Για τι χρήση τη θέλετε;

gaming

Δημοσ.

σκεφτομαι για την Gigabyte GeForce GTX 1650 4GB .... οταν την βαλω στο κουτι πρεπει να βγαλω τα παλια drivers απο το πινακα ελέγχου και απο το NVIDIA Experience θα μου βγαλει την τελευταία εκδοση να βάλω...σωστα?? οπως θα ήθελα να μου διευκρινέσεται αν τα παλια driver  ειναι μονο αυτα που εχω πανω το ποντικη η πρεπει να βγαλω και καποιο αλλο ...
ευχαριστω

ααη4τη.png

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Silverage είπε

Κατέβασε και παίρνα τον καινούριο απο επάνω, θα τα αναβαθμίσει μόνο του.

σηκωνει το υπολοιπο συστημα τη καρτα ανετα ετσι...δηλαδη θα μπορω να παιξω να game ανετα σε καλα γραφικα ??οπως επεισης τα καλωδια ειναι τα ιδια ετσι???δηλαδη μονο κουμπονω και και ξεκουμπονω καρτες δε πειραζω καλωδια ??

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, nikos_greece είπε

σηκωνει το υπολοιπο συστημα τη καρτα ανετα ετσι...δηλαδη θα μπορω να παιξω να game ανετα σε καλα γραφικα ??οπως επεισης τα καλωδια ειναι τα ιδια ετσι???δηλαδη μονο κουμπονω και και ξεκουμπονω καρτες δε πειραζω καλωδια ??

Τη σηκώνει και με το παραπάνω και αν μπορούσες να πάρεις την 1660 super θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράματα.
Αν οικονομικά δεν σε πέρνει προτίμησε την 1650 super όχι την απλή 1650.

Θα κοιτάξεις τα καλώδια ρεύματος για την κάρτα γραφικών μόνο, αν και λογικά βγάζεις από την παλιά και συνδέεις στην καινούργια.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, dpolal είπε

Τη σηκώνει και με το παραπάνω και αν μπορούσες να πάρεις την 1660 super θα ήταν ακόμα καλύτερα τα πράματα.
Αν οικονομικά δεν σε πέρνει προτίμησε την 1650 super όχι την απλή 1650.

Θα κοιτάξεις τα καλώδια ρεύματος για την κάρτα γραφικών μόνο, αν και λογικά βγάζεις από την παλιά και συνδέεις στην καινούργια.

6απινες είναι και οι δυο αν δεν κάνω λαθος 

Δημοσ.

Μου κάνει εντύπωση που δεν διαβάζεις με προσοχή τα μηνύματα των άλλων.

Η 1650 είναι πλέον πολυκαιρισμένη και όχι δεν θα σου κάνει τα χατίρια.

Η 1660 Super 6GB OC  είναι η προτεινόμενη για να ησυχάσεις  στα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Διαθεσιμότητα  καρτών στην αγορά δεν θα υπάρχει μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2021.

Μεγάλωσε τον κουμπάρα στα 300€ και τα ξαναλέμε.

• Confused 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...