Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, η χρήση θα είναι internet/βιντεομαθηματα/ταινίες/χαλαρο gaming (total war + football manager).

Είχε γίνει παραγγελία από eshop αυτό στα 485 αλλά έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ και βρήκα 2 εναλλακτικές από το μαγαζί που ψωνίζει η εταιρεία που εργάζομαι. Μου φαίνονται ότι είναι καλύτερες από του eshop στα ίδια περίπου χρήματα, αλλά δεν είμαι σίγουρος, θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευπρόσδεκτες και άλλες προτάσεις αντίστοιχου budget, κατά προτίμηση από αυτό το μαγαζί.

[i5-9400F / 16GB RAM / 480GB SSD + 1TB HDD / RX550 / oOS]

HP Desktop Pro A G3 MT PC 160N3ES - AMD Ryzen 5 3400G, 16GB RAM, 256GB SSD

Παρακάτω η ακριβής ανάλυση των specs του πισιού του eshop.

eshop.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, μη κοιτάς σε έτοιμα γιατί σχεδόν ποτέ δεν αξίζουν.

Με 445€ από e-shop με δωρεάν συναρμολόγηση:

450.png.8cd8948548dcc030f4b3b2903cc39425.pngΚαλύτερο αλλά και φθηνότερο από τα έτοιμα που κοιτάς.

Επεξ/σία από LaMereda
  • Like 3
Δημοσ.

πάντως στο 1ο που περιμένεις και δεν έρχεται, αν εξαιρέσεις το psu που είναι σκουπίδι, κατα τα άλλα για το ποσόν, μια χαρά μου φαίνεται η σύνθεση...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tzitzikas2 είπε

πάντως στο 1ο που περιμένεις και δεν έρχεται, αν εξαιρέσεις το psu που είναι σκουπίδι, κατα τα άλλα για το ποσόν, μια χαρά μου φαίνεται η σύνθεση...

Τα άλλα 2 που έβαλα λινκ, δεν είναι καλύτερα από του eshop?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, s2117 είπε

Καλησπέρα, η χρήση θα είναι internet/βιντεομαθηματα/ταινίες/χαλαρο gaming (total war + football manager).

Είχε γίνει παραγγελία από eshop αυτό στα 485 αλλά έχουν καθυστερήσει πάρα πολύ και βρήκα 2 εναλλακτικές από το μαγαζί που ψωνίζει η εταιρεία που εργάζομαι. Μου φαίνονται ότι είναι καλύτερες από του eshop στα ίδια περίπου χρήματα, αλλά δεν είμαι σίγουρος, θα ήθελα τη γνώμη σας. Ευπρόσδεκτες και άλλες προτάσεις αντίστοιχου budget, κατά προτίμηση από αυτό το μαγαζί.

[i5-9400F / 16GB RAM / 480GB SSD + 1TB HDD / RX550 / oOS]

HP Desktop Pro A G3 MT PC 160N3ES - AMD Ryzen 5 3400G, 16GB RAM, 256GB SSD

Παρακάτω η ακριβής ανάλυση των specs του πισιού του eshop.

eshop.JPG

hp συνθεση ? μερικα παλια μοντελα παιρναν μονο μικροσκοπικες κατρες γραφικων, πανακριβες,

κ ετσι ο επεξεργαστης κ μνημες καθοταν στη χρηση γραφειου, 

η με αδυναμες καρτες των 150 ευρω.

δηλαδη μεταπωλητικη αξια μπρελοκ.

αν ηθελα γραφειο hp ισως επαιρνα μεταχειρισμενο απο καταστημα στα 150.

εσυ αποφασιζεις

• Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, peiraiask είπε

hp συνθεση ? μερικα παλια μοντελα παιρναν μονο μικροσκοπικες κατρες γραφικων, πανακριβες,

κ ετσι ο επεξεργαστης κ μνημες καθοταν στη χρηση γραφειου, 

η με αδυναμες καρτες των 150 ευρω.

δηλαδη μεταπωλητικη αξια μπρελοκ.

αν ηθελα γραφειο hp ισως επαιρνα μεταχειρισμενο απο καταστημα στα 150.

εσυ αποφασιζεις

Δεν το είχα σκεφτεί αυτό, σωστός.

Το πρώτο λινκ που έβαλα μου φαίνεται μεγαλύτερο κουτί, κανονικού μεγέθους αλλά μπορεί να κάνω και λάθος. Αν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά να μου πεις.

Ουσιαστικά από εκεί γλιτώνουμε και κάτι ψιλά από ΦΠΑ (επιβαρυνόμαστε με μεταφορικά βέβαια), ενώ αν ψωνίσω από eshop ή αλλού δε θα μπορώ να εκμεταλλευτώ τη δυνατότητα που μου έδωσαν από την εταιρεία που εργάζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...