Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Diinekis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, tommy^ είπε

Τι, δε σε πληρώνει ο Σερ να τον υποστηρίζεις;;;; 

Σερ υποστηρίζω στην μάχη με τον Μαξ εξαιτίας της Ολλανδού βέβαια, για την δική μου ομάδα από του χρόνου και βλέπουμε...

Λες να έχουν βάλει τίποτα???

Πάω να δω τον λογαριασμό μου....

Επεξ/σία από dafnoula13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως σκεφτομαι οτι το image making στη Μερσεντα που εκανε ο Μασι αξιζει εκατομμυρια.

Οσα σπορια και να παρει του χρονου δε θα ειναι μισητη

Μη σου πω θα πανηγυριζουμε τη δικαιωση

• Like 1

5 ώρες πριν, Rockavlon είπε

για μια αμφισβητούμενη απόφασή

αμφισβητουμενο ειναι κατι που καποιοι λενε επρεπε να γινει, καποιοι λενε δεν επρεπε να γινει.

Αυτη η αποφαση κανεις δεν λεει οτι επρεπε να παρθει.

• Thanks 1

15 ώρες πριν, Lotof είπε

Απόλαυση το team radio του Αλονσο. Ειδικά εκεί που του μεταφέρουν την αρχική απόφαση ότι δεν θα επιτραπεί το unlap ξεκάθαρα γελάει ειρωνικά κατά της MAFIA….. και συμπληρώνει ότι ο Μαξ κανονικά πρέπει να βρίσκεται 2 αυτοκίνητα μπροστά μου όχι πίσω μου. Εύχομαι του χρόνου να έχει ανταγωνιστικό αυτοκίνητο και να βάλει γυαλιά ο γέρος.

Ο γέρος προσπαθεί ακόμα να βγάλει τα γυαλιά που του καρφώθηκαν το 2007 βέβαια...

• Thanks 1

https://www.motorsport.com/f1/news/sulayem-no-forgiveness-for-hamilton-if-he-breached-fia-gala-rules/6886489/

"Πρέπει να ακολουθούμε τους κανόνες" - λέει ο νέος προεδρας της FIA. Και ο Masi την Κυριακή αγνόησε το μισό rulebook 

Μάλλον ποινή για Χάμιλτον για την μη προσέλευση στην απονομή του πρωταθλήματος 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, tommy^ είπε

Τι ειδους ποινη;;; :D

-1 Κινητήρας για το 22 στον Χάμιλτον και +1 στον Φερστάπεν και +1 δωρεαν τρακάρισμα στον πιλοτο της επιλογής του

Επεξ/σία από vorlon68
  • Like 1

Στις 16/12/2021 στις 8:56 ΜΜ, Diinekis21 είπε

Ανέξαρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας θέλω να θίξω κάτι στο παραπάνω μήνυμα. Από τη μια μιλά για κλοπή (εντάξει τον Masi κατηγορεί), "Lewis είσαι goat - το πρωτάθλημα δικό σου (θέλουμε τα παιδιά σου) - όσοι ξέρουν κλπ", και από την άλλη λέει "Συγχαρητήρια Max".

Ε πως στο καλό μπορούν να συνυπάρχουν όλα αυτά μαζί με το τελευταίο; Νομίζω πως καμιά φορά χάνουμε τη μπάλα με τη ψευτοευγένεια. Απλά Karen και πάμε παρακάτω;

Δεν θελει πολυ σκεψη...Οποιος οδηγος και να το επαιρνε θα το αξιζε. Το οτι το πηρε ο MAX το αξιζει 100%...Ο τροπος που το πηρε ειναι το προβλημα και δεν φταιει ο MAX για αυτο και ουτε του μειωνει την αξια. Της FIA ειναι προβλημα και το δικο της πρωταθλημα μειωνει...

• Like 9

3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Δεν θελει πολυ σκεψη...Οποιος οδηγος και να το επαιρνε θα το αξιζε. Το οτι το πηρε ο MAX το αξιζει 100%...Ο τροπος που το πηρε ειναι το προβλημα και δεν φταιει ο MAX για αυτο και ουτε του μειωνει την αξια. Της FIA ειναι προβλημα και το δικο της πρωταθλημα μειωνει...

Το καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Αλλά επειδή λέει αυτά που λέει, στο μυαλό μου δε μπορούν να συμβιβαστούν αυτά τα 2.

Επίσης  με το

Αναφορά σε κείμενο

Rules are rules, they can't be changed on a whim.

νομίζω κάνει συκώτι από τα γέλια όποιος δε τα βλέπει "ασημί" τα πράγματα ή "μαύρα" από πέρσι.

Συμφωνώ πως τα έχει κάνει μαντάρα η FIA, χρόνια τώρα.

• Like 2
  • Confused 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...