vorlon68 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, tommy^ είπε Εκτός κι αν η Μερσεντα κανόνισε trade το φετινό περσινό πρωτάθλημα του Μαξ και με το 8ο και τελευταίο πριν το retirement του Σερ του χρόνου! Μετα απ' οσα έχουν γίνει το θεωρεις απίθανο? Οι αμερικάνοι της liberty θα κάνουν και hall of fame και θα βάλουν τον χαμιλτον. Αρτος και θέαμα..... 1
CleanthisD Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, vorlon68 είπε Μετα απ' οσα έχουν γίνει το θεωρεις απίθανο? Οι αμερικάνοι της liberty θα κάνουν και hall of fame και θα βάλουν τον χαμιλτον. Αρτος και θέαμα..... Να ζητήσουμε το θέμα του 22 να μεταφερθεί από τα αθλητικά στο Μπλα-μπλα ή στις Τηλεοπτικές σειρές. 1
vorlon68 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, CleanthisD είπε Να ζητήσουμε το θέμα του 22 να μεταφερθεί από τα αθλητικά στο Μπλα-μπλα ή στις Τηλεοπτικές σειρές. Τηλεοπτικές σειρές γιατι η FIA το εχει κάνει χειρότερο και απο μεξικάνικη σαπουνόπερα....... 1
Lotof Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Απόλαυση το team radio του Αλονσο. Ειδικά εκεί που του μεταφέρουν την αρχική απόφαση ότι δεν θα επιτραπεί το unlap ξεκάθαρα γελάει ειρωνικά κατά της MAFIA….. και συμπληρώνει ότι ο Μαξ κανονικά πρέπει να βρίσκεται 2 αυτοκίνητα μπροστά μου όχι πίσω μου. Εύχομαι του χρόνου να έχει ανταγωνιστικό αυτοκίνητο και να βάλει γυαλιά ο γέρος. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Lotof
Nabuko Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Χέλμουτ Μάρκο «Καταλαβαίνουμε την απογοήτευση. Αλλά αν χάσεις, πρέπει να το αποδεχτείς. Αυτό που δεν καταλαβαίνω: είχαν επίσης την επιλογή να κάνουν ένα pit stop. Δεν το έκαναν. Άρα ήταν λάθος τους», είχε πει. Και συνέχισε: «Ήμασταν πολύ απογοητευμένοι που ήρθαν στον τελευταίο αγώνα με έναν δικηγόρο, έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους δικηγόρους στην Αγγλία. Φέραμε τους καλύτερους μηχανικούς, τους πιο καλοπληρωμένους στον αγώνα για να προσφέρουν τα μέγιστα στο αυτοκίνητο, αυτοί έφεραν τον δικηγόρο. Δεν μπορούμε πραγματικά να καταλάβουμε πώς συμπεριφέρθηκαν μετά τον αγώνα», τόνισε. Ο Χέλμουτ Μάρκο απείλησε-για μία ακόμα φορά- με αποχώρηση της Red Bull από τη Formula 1, λόγω έλλειψη συνοχής στην εφαρμογή των κανονισμών. «Θα επανεξετάσουμε τη συμμετοχή μας στη Formula 1 εάν αυτό δεν έχει τις αντίστοιχες συνέπειες για τα μελλοντικά πρωταθλήματα», είπε. https://www.newsit.gr/athlitika/i-Red-Bull-pernaei-stin-antepithesi-me-Mercedes-kai-apeilei-ti-Formula-1/3429544/ 1
Rockavlon Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Σε μια χρονιά που οι αποφάσεις ήταν υπέρ τους, για μια αμφισβητούμενη απόφασή(το σωστό θα ήταν κόκκινη σημαία) έχουν λυσσάξει,φαντάζομαι τι θα κάνουν του χρόνου για να πάρει το όγδοο ,θα κόβει ευθεία τις στροφές για να προσπερνάει και θα μπαίνει από τα χώματα στην πιστά αν τελικά δεν θέλει να μπει στα pit χωρίς να τιμωρηθεί , oh wait ΥΓ Να ξαναδώσουν bonus στη Mercedes άλλα 1000χλμ δοκιμών https://www.theguardian.com/sport/2013/may/26/mercedes-pirelli-tyre-testing-row https://totalracing.gr/long-form-pos-to-paranomo-test-tis-mercedes-ekane-ton-lewis-hamilton-pente-fores-protathliti/ 2 1 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, papp0us είπε Πάντως και ο Totos δεν ήταν ξεκάθαρος για το αν ο κοτσίδας θα συνεχίσει, πολύ αινιγματικά τα είπε, μπορεί να νιώθει και του ολντ φορ δις σχιτ ο Hamilton, οπότε ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχουμε τρελή βόμβα για του χρόνου. εγω που θελω να δω HAM στην Ferrari τι πρεπει να κανω τελοσπαντων? 3
vassilis018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, papp0us είπε Πάντως και ο Totos δεν ήταν ξεκάθαρος για το αν ο κοτσίδας θα συνεχίσει, πολύ αινιγματικά τα είπε, μπορεί να νιώθει και του ολντ φορ δις σχιτ ο Hamilton, οπότε ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχουμε τρελή βόμβα για του χρόνου. https://racingnews365.com/wolff-responds-to-suggestion-that-hamilton-could-walk-away-from-f1 Βέβαια αν βαρεθήκατε μια φορά με το δίδυμο Merceded Hamiton, ετοιμαστείτε για μεγάλες στιγμές τα επόμενα χρόνια αν δεν ανέβει εντυπωσιακά η Ferrari ή δεν καταφέρει να πάρει το 110% απο τον Rusell η Mercedes, σε περίπτωση που αποφασίσει να σταματήσει ο Hamilton. και θα δούμε την Ferrari βαμένη στα μαύρα για χάρη του Ham
sstratos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε εγω που θελω να δω HAM στην Ferrari τι πρεπει να κανω τελοσπαντων? Photoshop
ghostrider Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε εγω που θελω να δω HAM στην Ferrari τι πρεπει να κανω τελοσπαντων? για αρχη μπολικο σολαριουμ. μολις παρεις το επιθυμητο χρωμα φτιαχνεις το μαλι ραστα και πας μαρανελο. παιρνεις το σωστο υφος για σερ και τους λες δωστε μου συμβολαια. προσοχη. βασικο να ειναι μεσημερι λιγο πριν σχολασουν ωστε να μην σε ελεγξουν εξονυχιστικα. μετα ετοιμασου θα σου κανουμε κερκιδα
Diinekis21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, flexpick είπε Ανέξαρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας θέλω να θίξω κάτι στο παραπάνω μήνυμα. Από τη μια μιλά για κλοπή (εντάξει τον Masi κατηγορεί), "Lewis είσαι goat - το πρωτάθλημα δικό σου (θέλουμε τα παιδιά σου) - όσοι ξέρουν κλπ", και από την άλλη λέει "Συγχαρητήρια Max". Ε πως στο καλό μπορούν να συνυπάρχουν όλα αυτά μαζί με το τελευταίο; Νομίζω πως καμιά φορά χάνουμε τη μπάλα με τη ψευτοευγένεια. Απλά Karen και πάμε παρακάτω; Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2021 από Diinekis21 1 1
zanskou Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε Ανέξαρτητα από το τι πιστεύει ο καθένας θέλω να θίξω κάτι στο παραπάνω μήνυμα. Από τη μια μιλά για κλοπή (εντάξει τον Masi κατηγορεί), "Lewis είσαι goat - το πρωτάθλημα δικό σου - θέλουμε τα παιδιά σου - όσοι ξέρουν κλπ", και από την άλλη λέει "Συγχαρητήρια Max". Ε πως στο καλό μπορούν να συνυπάρχουν όλα αυτά μαζί με το τελευταίο; Νομίζω πως καμιά φορά χάνουμε τη μπάλα με τη ψευτοευγένεια. Απλά Karen και πάμε παρακάτω; το λέει με τη λογική ότι ο Μαξ δεν είχε συμμετοχή σε αυτό. αποφάσεις άλλων ήταν που οδήγησαν στα τελικά αποτελέσματα. 2
dafnoula13 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 13 ώρες πριν, liakjim είπε Θα τα έλεγες αυτά αν στη θέση του Χάμιλτον ήταν ο φερσταπεν; Όπως και όλοι οι υπόλοιποι υποστηρικτές του; Αρκετά με τη συγκεκριμένη υποκρισία. Και βέβαια θα τα έλεγα, γιατί όχι? 1
Diinekis21 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2021 36 λεπτά πριν, vassilis018 είπε Στις 12/12/2021 στις 2:40 ΜΜ, Diinekis21 είπε Κοίτα πόσο κόσμο έχει στο grid! 🤔
Προτεινόμενες αναρτήσεις