Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2021

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κριμα που μάλλον θα πάει χαμένη η δουλειά του τσέκο βέβαια γιατί με καθαρό αέρα η merc μπροστά δεν νομίζω να υπάρχει υπάρχει τρόπος να την προλάβει ο max 

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερός PER!! Αλλά θα εξαφανιστεί ο HAM, ανεβαίνει η διαφορά..

Δημοσ.
1 minute ago, Gulik said:

O πέτσινος πρωταθλητής δεν μπορούσε να προσπεράζει τον Perez με κατεστραμμένα ελαστικά... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η FIA να ρίξει ΠΟΙΝΗ στον Perez~!~!~!~!~

Βασικα προσπαθουσε να αποφυγει με καθε μετρο την συγκρουση. Γιατι ειναι ο ΜΟΝΟΣ τροπος να τον βγαλουν εξω...

• Like 3
  • Confused 1
Δημοσ.

Εβαλαν τον πυραυλο στον κοτσιδακια και δεν τον πιανει κανεις. Αν ηταν καμια φερραρι τωρα θα εψαχναν εργοστασια, αποθηκες, σακουλες σκουπιδιων να βρουν γιατι ειναι τοσο γρηγορη.

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο Πέρεζ δίδαξε στον "κύριο" από την Ολλανδία πως μάχεται ένας οδηγός σεβόμενος τον εαυτό του και το σπορ. Ας πάρει το μάθημα για το μέλλον! Θα εξαφανιστεί πάλι η Μερσεντές του Χαμ. Ο ρυθμός αγώνα ως τώρα είναι της Μερσεντές.

• Like 7
Δημοσ.

Χαοτική διαφορά για υποτιθέμενο μεγάλο αγώνα κτλ πλάκα κάνουμε ή μήπως βλέπω άλλο αγώνα εγώ. 

• Like 2
Δημοσ.

Μετά από αυτή την άμυνα με τοσο φθαρμενα λάστιχα δώστε συμβόλαιο στον περεζ μέχρι να βγει στην σύνταξη!

Δεν μπορούσε να περάσει με αυτο το μονοθέσιο και ξεκίνησε την κλαψα ο σερ κλάψας.

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, liakinen είπε

Χαοτική διαφορά για υποτιθέμενο μεγάλο αγώνα κτλ πλάκα κάνουμε ή μήπως βλέπω άλλο αγώνα εγώ. 

Αφού έχασε την εκκίνηση ο Max ηταν ζόρικα τα πράγματα. Λίγο το λαθάκι χθες που έφαγε τα μεσαία λάστιχα, λίγο η σκατα εκκίνηση. Χωρίς Perez θα είχε τελειώσει ήδη 

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...